Försöker


    Publicerat: 2009-09-07| 18:30:21

Försöker få ordning här hemma samt har en hel del annat att stå i. Därav de kanske verkar som att jag lagt bloggen åt sidan men de har jag faktiskt inte gjort. Har bara helt enkelt inte haft tid för mitt eget bloggande. Har fixat upp bokhyllan i Rasmus rum nu och de blev kanon bra, tvätta som en tok har ja också gjort. Sen har ja hjälpt Sandy med en massa saker i hennes lägenhet =))

Nu är kebab gratängen i ugnen och jag ser verkligen fram emot de. Har gjort på mitt eget vis idag och jag hoppas att de blir bra. Funderar om man ska göra en liten sallad till de =) Barnen ligger för sängen och de finns en massa att göra. Ska gå med soporna senare & ta disken som vanligt. Känns som att man är i en ond cirkel och aldrig får de bra. Men den dagen kommer då vi får de bra också med alla saker. Just nu gör de mig inget att de är lite stökigt. Tycker de mest är tragiskt att ja ska ha de så här. Men finns de ingen ork eller tid så finns de inte de. Ska försöka bära ner lite saker i förrådet hade ja planerat. Och inga kort har ja lagt in på datorn än heller men ja lovar de kommer. Förrästen så känner ja när bebisen hickar nu. Haha hela magen hoppar, alltså de lösa skinnet och lägger jag mig på sidan så känner man bebisen där =)) Ja de var väl allt för denna gång. Barnen mår bra, Emil skaffar sig flera tänder, Rasmus lär sig nya saker hela tiden. Räknar och frågar vad ord betyder.

Tjingen ling... Älskar mina barn mest på hela jorden. Utan er vore jag INGET!!!

Älskar dej också Kenth!! Ni grabbar gör mig hel!!


Kommentarer
Postat av: Lina

sv; Tack för din kommentar :)

Jovisst är jag less på att plocka och städa hela tiden.. känns som att man inte hinner bli klar ens innan det blir stökigt igen.

Skulle vara jätte skönt att bo lite mindre, egentligen.

2009-09-07 @ 18:56:47
URL: http://flasarn.blogg.se/
Postat av: ♥mica ♥

du ska vi ta å googla på hur man kan dela på sig tror vi båda skulle behöva de nu haha ha en bra kväll kramis gumms

2009-09-07 @ 21:40:22
URL: http://micamarica.blogg.se/
Postat av: ♥mica ♥

Go möra =) hoppas du får rn bra dag=) kramis gumms

2009-09-08 @ 08:52:16
URL: http://micamarica.blogg.se/
Kommentera här!
Namn?

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?