Ny dag....


    Publicerat: 2011-02-28| 19:03:09

God kväller...

Nu har vi äntligen flyttat och de är saker fan överallt. Trivs inte alls just nu när de bara är kaos överallt. Skulle vilja röja av allt nu men vet inte om jag orkar just nu. Mår inge vidare alls. Blir ledsen/förbannad över att behöva ta allt föräldrar ansvar själv.

Har nyss opererat ut en tand så jag ser förjävlig ut, de små är sjuka och de är inge bra alls. Jag har inte sovit på hela helgen. Några timmar hit och dit. De får man fan för sen. Jag orkar verkligen inte de här mera. När ska jag hinna få egen tid liksom?!

Om 2 veckor börjar barnen på dagis äntligen alla 3 också =) De ser vi fram emot.. Dock inte inskolningen då jag ska hålla koll på 3 barn samtidigt och vi ska böka med buss osv. Men de går nog bra. Ska skola in dom 1 vecka enligt pappren. Rasmus har lov denna vecka sen går han bara 1 vecka på den andra dagiset så de kommer bli förändring för alla. Synd bara att man inte visste vart man skulle bo så man kunde ha sökt hit tidigare. Men de hoppas vi att de blir ändring på snart...

Nu ska jag försöka röja lite mera här hemma...

Hur ska man hinna?!


    Publicerat: 2011-02-24| 10:25:33

God morgon!!!

Har nog börjat inse att jag är alldeleds för gammal för att flytta. Inte alls lika effektiv som jag brukar vara. Allt tar tid och de är inte planerat för fem öre. Ja jag hoppas de går bra med allt imorgon så jag kan känna att allt är okej och att vi snabbt får sakerna på plats så barnen kan komma hem igen =)

Ska försöka åka ut till IKEA och hämta Rasmus säng idag =)
Han kommer bli så glad över att ha ett alldeleds eget rum att bara ha sina saker i osv.. Dock inte i tapeterna men de får vi lösa med tiden... I hans rum blir de spindelmannen som han själv har valt.

Emil & Ronja får dela rum faktiskt och de kommer gå jätte bra tror jag annars får vi strukturera om de hela igen. Där inne blir de lite barba pappa gardiner. Emil ville ha de eller Hello Kitty. Och jag valde faktiskt bort katten denna gång =)
Längtar tills jag får ställa ordning inne i deras rum och se hur glada dom blir över att ha de fint och stora ytor att leka på.

Vi går väl vilse i lägenheten till en början då den är DUBBELT så stor som den vi bor i nu =) Jag längtar så fruktansvärt. Visst de har tagit tid och mycket engagemang från allas sidor. Imorgon betalar jag in de sista pengarna på hyresskulden sen är den helt borta. Så fruktansvärt underbart. Ska maila kyrkan ang all planering också. Hur ska jag hinna allt imorgon samt åhh kaos...
De får faktiskt lösa sig på bästa vis och jag orkar inte ens tänka. Fattar bara att K kommer hem och bråkar över hur jag gjort och vad jag inte gjort. Då får jag ta de för barnen har varit sjuka sen har dom inte sovit. 2:a dygnet jag är vaken med dom nu. Så inatt SKA jag sova. Då får han vara vaken med barnen de skiter jag blanka fan i!!

Nej nu ska jag klä barnen, starta en maskin tvätt till sen blir de ut på en promenad. Ja just de jag vann 1200:- på travet igår, satsade min 50-lapp som vanligt =)

Jisses!!!


    Publicerat: 2011-02-23| 10:11:58

God morgon!!!


Ringde ang lägenheten så man vet att man får flytta in på fredag. Då visade de sig att jag får nycklarna redan IDAG... Men hallå hur roligt var de då?! Jag har alla 3 barnen hemma och jag ska försöka ta mig dit jag ska för att hämta nycklarna av föregående hyresgäst. Roligt värre de här. Ska försöka få någon som kan vara med barnen när de lagt sig så jag kan flytta lite enkla saker och gå igenom lägenheten en gång till =))
Ser verkligen fram emot att flytta och jag vill bara flytta allt ikväll, men de går liksom inte =(
Ialla fall så OM jag får barnvakt till kvällen kan jag åka dit och plocka lite som jag vill, sätta upp gardiner och blommorna där dom ska vara och pyssla till de lite. Ska nog faktiskt klä barnen för att bege mig till JYSK så jag har deras gardiner som dom ska ha inne i sina rum =)
Känner mig lite trött och hängig, ont i halsen och huvudvärk vilket jag haft några dagar. Emil har börjat hosta han med och klagar på att han har ont i halsen så vi är säkert smittade av något skit. Nej nu har jag massor att göra så jag borde nog sätta igång med allt innan de bara blir KAOS!!

Kan man göra fel?!


    Publicerat: 2011-02-22| 18:49:47

God kväller....

Jag har sådan ångest över de här med att flytta. De finns inte ord alltså. Hur fanken ska allt gå till? Kan man göra så mycket fel med att flytta?! Jag tror inte de men vaknar mitt i natten av ett enda stort kaos i mitt hjärta. Hoppas de går över med flytten. För de kan ju verkligen inte gå så jävla fel att vi måste fara fram och tillbaka hela tiden. Planera allt i minsta detalj ska jag göra också. Åh vilket kaos allt känns som. Önskar jag bara kunde stoppa tiden och se vart den för mig. Ska försöka hinna med allt hemma också hur man nu ska kunna göra de inom loppet av ingen tid alls. Jag har mina 3 barn att ta hand om mitt i detta kaos. Och på fredag lämnar jag ifrån mig alla 3 =(
Lilla skruttan ska sova borta och grabbarna grus ska delas. Inge roligt alls tycker jag men de blir enklast så faktiskt att komma i ordning med allt runt i kring. Kaos kan de vara så länge barnen inte är hemma. Och sen har jag massor med saker att göra PÅ fredag också, ska vara på möte hos sociala kl:10 då ska jag ha med mig kvitto på att hyran är betald. Samt ska jag hinna till kyrkan för att visa upp samma kvitto för dom. Jag säger bara KAOS... Men de får lösa sig med tiden. Jag kan inte göra mera. Nu känner jag mig bara trött och vill sova en stund. Men de går inte då barnen inte sover. Ska packa ihop saker som ska säljas och läggas ut på blocket.

Lämnar bloggen med massor av funderingar =)

Mycket tankar....


    Publicerat: 2011-02-21| 23:18:29

God kväller...

Har fruktansvärt mycket tankar och allt bara snurrar runt med mig. Jag vet inte alls vad som är felet. Önskar jag bara kunde trycka på nöd stop för att stanna denna förvirrande karusell.
Kan de vara för att jag ska flytta? Jag bara längtar nu att få möblera om, göra om allt för barnen och med mig på denna resa har jag alla underbara människor som hjälper mig med barn, skjuts, flytt hjälp osv. Helt underbara vänner som ställer upp på mig. Jag trodde inte ni fanns vissa av er men de här visar att ni verkligen vill mig väl.
Man får kolla sin rygg en extra gång då man lätt får kniven i den!!

Idag har jag & Carro varit ute på vift. Lämnade tillbaka våningssängen som inte alls var enligt mina krav och trasig dessutom. Så jag får tillbaka pengarna på den och ska köpa nya sängar till barnen. Hoppas dom kommer trivas med sina nya rum och massa nya saker som vi köpt lite smått hela tiden. Funderade precis över i vilken takt jag ska ta med mig alla möbler. Men jag tror faktiskt att jag ska ha mötet först. Sen dra med Carro för att hämta bilen, ut till IKEA. Hem och hämta mera möbler, sen blir de som de blir. Som vanligt ska jag ju ha allt klart tills barnen kommer hem så de blir slitandes hela helgen för min del. Men ska jag vara ärlig så älskar jag de =) Nej nu ska jag ta reda på tvätten så de blir mera gjort här =)

Natti Natt när ni väl ska sova =)

Ändrar....


    Publicerat: 2011-02-20| 17:14:54

Hej Hej!!

Ni som kommer in på min blogg, jag kommer ändra användarnamn och lösenord. Vill ni fortsätta kunna läsa så krävs de en kommentar ang detta så ni kan få uppgifterna .... Byter på Onsdag och inlägg kommer ej att ske under den tiden ...

Mvh Kimberly

Äntligen kväller...


    Publicerat: 2011-02-17| 22:32:00

Ögonen går i kors på mig och jag har längtat efter dessa ord. Äntligen kväller. Jag har massor av saker att göra men idag känns de som att jag rent ut sagt skiter i dessa måsten...

Har varit vaken sedan igår då Ronja fick vaccination vilket slutade i spyor, feber och allmänt ledsen liten tös. På kvällen var de min tur, har spytt lite till och från. Idag var de inget alls. Skönt äre de ialla fall.

Köpte äntligen lack till bordet så de är omlackat nu och fint, dock ska vi inte äta vid de på hela helgen typ. Så de blir middag i vardagsrummet =(
Vill inte förstöra varken kläder eller bord bara för att äta middag i köket. Enkelt men jaja klaga på de ni =)

Tankarna bara susade i huvudet imorse, så nu har jag fått inbokat att skriva kontrakt på lägenheten den 25:e Februari =) Ingen längtar mera än jag. De kommer gå mycket svett och tårar för mig men de är de värt. Allt för att mina barn ska få de bra. Ringde även ang dagis igen men lyckades inte få tag i damen där. Funderar lite över hur livet egentligen ska vara också?! Jag är så fruktansvärt leds på att gå i samma bana hela tiden. Ni kanske tror att de är en dans på rosor och att endast de problem jag skriver ut här tynger mig, men icke!!!

Önskar att de kunde vara mera för barnens skull inte bara jag som kämpade hela tiden för deras välbefinnande. Nej jag tänker inte ha en klago verkstad här. De finns dom som har de betydligt kämpigare än jag har de. Så jag ska nog se till att göra lite nytta nu istället =)

God Natt =)

Morrn Morrn


    Publicerat: 2011-02-17| 08:56:28

Goooooooooooooooooood Morgon!!

Uppe med tuppen känns de som. Skönt men samtidigt hade jag gärna velat ligga kvar i sängen och dragit mig en stund. Lika bra att kliva upp när flisan är i farten. Tvätten går och 2 samtal av 4 avklarade. Resten lär jag ta när telefontiden börjar. Känner mig inte alls motiverad till livet idag.

Fick ialla fall reda på att den 25:e får jag skriva kontrakt på den nya lägenheten som är MIN!!
Vad skönt de var att äntligen få ett svar på detta och jag hoppas flytten kommer gå enkelt och smidigt. Tänkte flytta alla barnens saker först samt köksbord osv. De blir lite enklare då. Funderar om jag ska börja packa ner allt krims krams man har också. De känns lite långt borta och sen att bo i kaos ett bra tag nja är inte så sugen på de faktiskt men skulle vara bra om man började någonstans.
Kanske börjar packa på Söndag och fixar lite mera kartonger till allt =)

Funderar om man ska ta sig en dusch och göra sig klar, ska ju snart hämta Rasmus på dagis. Kanske en sväng till affären också. Eller bara ta bussen för att göra NÅGOT!!... haha.. De får de nog bli =)

Men nu dusch och plocka fram kläder till Emil & Ronja

Long time ago...


    Publicerat: 2011-02-16| 23:33:55

God kväller....

Nu var de ett tag sedan igen och de känns som att jag börjar varje inlägg med just den meningen. Tro mig har försökt blogga flera dagar nu men inte haft orken liksom och så fort jag tänkt att jag ska blogga blir de torrt. Förstår inte vad de är med mig just nu men tråkigt är de ialla fall. Jag fick lägenheten eller radhuset ialla fall och kontrakt ska skrivas så fort allt är klart. Så underbart att bara veta de. Fast de kommer väl en smäll snart. Är så rädd för att vara lycklig för de jag har. Vi får helt enkelt se vart allt leder till i slutet. Önskar jag kunde förbereda mig mentalt på denna smäll som komma skall. Eller kommer de ingen smäll? Har väldigt svårt för att tro att de inte skulle göra de....

Ronja fick sin försenade vaccination idag också, fick feber direkt på kvällen. Har knappt ätit och de hon ätit har hon spytt upp. Stackars lilla flisan. Hon hostar upp så hemska saker att de blir en kräk reflex. Hämtade ut hennes mediciner idag också vilken tur de var. Redan uppe i 1400:- i medicin på henne och Rasmus =)

Imorgon ska jag uträtta lite ärenden hemmifrån. Ska ringa bryggan och diskutera ang Rasmus, samt ringa kö & placering bara för att strula för den stackars damen där =(
Eftersom att vi flyttar till södra så tycker jag ju att dom borde ha dagis där så jag ska ringa och kolla ifall att man kanske kan få en plats där eller om de är lika lång tid dit.

Kenth var hem en snabbis och åt med oss samt bara umgicks några timmar. Sen åkte han igen och barnen blev alldeleds ledsna / stojiga som vanligt när pappa måste åka till jobbet. De är så tråkigt att han jobbar "borta" hela veckorna. Fast han har sökt flera jobb på fast mark så han ska vara hemma mera med barnen. Fast jag har sagt att han måste ju ha en inkomst så detta jobb får vara kvar tills han får ett annat.

Själv har jag bråkat med psykiatrin idag för jag orkar verkligen inte mera nedtryckningar. Dom är där för att lyssna på mig, stötta mig, bara hjälpa mig med de som är jobbigt. Jag har haft en bra tid i Sandviken men nu är de stop. Jag orkar inte när deras egna personal diskuterar mig med andra patienter. Anser att man inte på något vis ska bryta tystnads plikten gällande patienter. Efter de har jag helt tappat förtroendet för dom som jobbar där och mår hellre dåligt än att gå dig. Därav jag har bett att få en förflyttan till Gävle snarast möjligast. Vi får se hur de går med allt där. Har inte blivit fortsatt sjukskriven heller utan de fick vänta sa dom. Vilket jag ringde HC och där var de inga problem alls att sjukskriva mig vidare. Konstigt hur vissa instanser har olika regler osv. Helt ärligt så skiter jag blanka fan i om jag blir sjukskriven eller ej, för jag vill jobba men får inte för FK eller AF då de inte finns några försäkringar som täcker om jag skulle göra mig illa på en arbetsplats.

Nej nu har jag skrivit av mig tillräckligt för denna gång och ska bädda ner mig med min lilla prinsessa så jag har koll på henne hela natten. Uppdaterar mig lite när jag har något att ventilera =))

God Natt

Fick svar....


    Publicerat: 2011-02-09| 20:15:55

God kväller....

Fick äntligen ett svar av socialtjänsten ang om jag får hjälp eller inte. Jag får låna 13.000:- av sociala och betalar tillbaka till dom i den mån jag kan. Så de har väl mera eller mindre löst sig. Jag har nu bara 9200:- att betala tillbaka på skulden.
Men har inte fått ett svar om jag får radhuset eller inte. Jag hoppas kunna få ett svar ang detta imorgon då jag ska hinna ringa lite samtal osv. Men de är som de är. Vi får se hur de går med allt. Orkar inte skriva så mycket för jag är helt slut i kroppen. Lägenheten ska vi kolla på på fredag och de känns inte alls roligt. Då man vet att man kanske inte får den ens.

God Natt!!

Väntan är lång...


    Publicerat: 2011-02-08| 20:37:44

God kväller...

De känns som att väntan blir lång. Fick inget besked idag, tror dom väntar tills på torsdag med att ens ge mig ett besked. Men jag har ett ess i skjort armen så de gör mig inget alls faktiskt om dom inte tänker bearbeta med mig och hjälpa mig betala skulden. Imorgon kanske jag har fått ett svar ang att ta den 400:- dyrare lägenheten som dom bråkar om. Jag tycker de är tragiskt då jag vet andra som bor mycket dyrare och inte alls borde göra detta. Då de inte kan försörja sig själv eller sina barn. Jag är egen försörjare och behöver inget bistånd.
Men de är deras förbannade möten som bestämmer ödet. Jag kan tänka att de gått för bra just nu att de måste komma ett bakslag. Vilket jag hoppas är att dom inte betalar för då tar de hus i helvete även fast jag löser de själv då genom lån av alla typ.
Nej nu ska jag lägga mig på soffan och surfa runt lite.. Bloggar så fort jag har ett svar =)

Jag hoppas!!


    Publicerat: 2011-02-08| 09:29:14

God morgon!!!

Jag ställde väckar klockan för att se om de kommit ut nya lägenheter och de hade de gjort. Snabbt som fan klickade jag i allt och hamnade som nr 1 på ett radhus i södra Bomhus. Helt underbart. Nu ska jag bara bråka till mig att få de också, eftersom de ligger 400:- över normen. Jag kan inte förstå socialtjänsten eftersom jag kommer leva över normen med nästan 4500:- varje månad. Och kommer klara mig själv UTAN socialbidrag. Ringde handläggaren för att förklara siffrorna och de gick nog ganska bra för svaret var "oj jävlar" trodde dom hade bättre ordförråd. Men tydligen inte!!
Hon skulle nu tala med den andra handläggaren på bistånd ang dessa 400.- vilket jag kan tycka är en bagatell. Men dom lär ju gå efter deras regler och de respekterar jag så länge samma regel gäller för alla. Vilket jag kan påvisa att de inte göra och kommer gå till hus i helvete om dom inte godkänner denna lägenhet. Jag hoppas på att få ett svar under dagen då "h*n* sa att dom återkommer. På Torsdag får jag svar ang om jag får ett bistånd till skulden också. Så jag är nervös och mår inte alls bra just nu. De händer mycket positivt men samtidigt så kan jag känna att jag måste ju få något bakslag. Vi får se hur de hela ter sig.
Nu ska jag klä på barnen för att bege mig till dagis och hämtning av Rasmus =)
Funderar på att dra med mig barnen till stan för att fixa de sista som ska göras =)..

Långa dagar...


    Publicerat: 2011-02-07| 14:16:25

Just nu känns de som att alla dagar är långa och meningslösa. Inget kan man snabba på heller. Den här veckan är de möte som sociala ska bestämma om jag kan få hjälp eller ej med hyresskulden. Tidigast kan jag få svar på de på torsdag tror jag. Sen är de nästa vecka då är de ang lägenhet om jag får den jag vill ha eller inte. Har ju hittat ett radhus och hoppas innerligt att de andra inte kan ta de eller går igenom =)
Sen veckan därpå ja då ska man troligtvis börja flytta saker osv. De är en hel del i mitt huvud som snurrar just nu. Känner faktiskt inte för att göra ett skit bara sudda ut allt och fokusera på annat. Sitter med lite andra papper också som borde göras. Man kanske ska ta sig en tripp ner till stan för att fixa med annat, eller så drar jag ut barnen på en promenad. Ja något måste vi göra. Kan inte bara sitta här hemma som ett fån och inte få något gjort. Rasmus är ute och leker, Emil vilar och Ronja röjjer runt =) Får se om barnens kusin kommer något också då vi ska kämpa med lite saker tillsammans. Dessa små troll =))
Just de barnen har fått dagis också f.ro.m 14/3 ska dom tydligen gå på dagis, antar att inskolningen börjar då. Hur jag ska kunna skola in 3 barn de är en fråga som ingen kan svara på. Men de känns skönt att äntligen ha fått ett svar hur allt ska te sig med tiden. Önskar bara att allt inte bara drog ut på tiden hela tiden =) Mycket tider nu =) Nej göra någon nytta och klä barnen ska jag göra. Ner till affären och fixa hem lite mjölk och glass. Så blir de pannkakor idag =) Tyckte de lät bra sen finns de ju köttbullar kvar för dom som vill ha de istället =)

Jaha...


    Publicerat: 2011-02-07| 07:14:59

God morgon!!

Hur roligt är de att vakna så finns de en 4:a men man hamnar på 3:e plats. Hur stor är chansen att de 2 andra tackar nej liksom ?! Jag kan bara hoppas och de ligger lite över socialas pengar men de skiter jag fan i. För jag ska ha en 4:a ... Fast blir de inte så så tar jag en 3:a på kuppbols. Jag är som nr 1 där och får den garanterat. Nu håller jag alla tummarna för de här. Mera kan man inte göra. Idag blir en ganska lugn dag faktiskt, ska försöka gå ner på kuppbols för att spana in lägenheten där. Rasmus ska till dagis & vi andra är hemma. Ska försöka ringa damen på kö & placering för att se om hon är där idag =/ Så man kan få något svar ang dagis. Denna väntan är olidlig!!

Hinner inte... Förlåt...


    Publicerat: 2011-02-06| 17:22:11

God kväller....

Jag hinner faktiskt inte med att blogga så ofta som jag vill då de inte finns tid och när jag har tid så sover jag eller försöker hinna med de jag missat. Så enkelt är de faktiskt. Men ni som läser min blogg och är på facebook kan väl ge mig en hint om att blogga =)
Har ialla fall haft möte med sociala nu och jag tror de gick bra. Fick träffa en trevlig handläggare och lämnade alla papper. Dock såg hon lite fundersam ut när jag placerade ut pappren.
Nu har dom möte ang detta på Onsdag så jag hoppas på ett svar redan på torsdag via mail eller så. På morgonen när jag skulle på mötet till sociala så hade jag fått mail, åh nej tänkte jag. Men de var bara positivt jag får nu söka lägenhet. Dock finns de inga lediga där jag helst vill ha =( Hittade en 4.a i sätra. Men ska se denna vecka om de kommer ut några andra. Man kan alltid hoppas. Skulle helst vilja ha på brynäs eller i Bomhus. Fast de verkar jag kunna se mig i stjärnorna med. Sen de som ska hjälpa mig att flytta är inte speciellt road om jag måste mellan landa på en 3.a i väntan på en 4 a liksom. Har skrivit mail till min handläggare ang detta då jag redan sökt skola osv till Rasmus. De känns lite fel att bara riva den och söka om allt igen. För att sen inte veta om man ens kommer att trivas. Bara för att jag löser ett problem så kommer de flera efter varandra. När ska detta ta slut?
Nej nu ska jag städa av lite här hemma & barnen ska göras klar för sängen också.

Några dagar har gått...


    Publicerat: 2011-02-02| 21:36:01

God kväller!!!

Några dagar har gått sedan jag skrivit, denna gång har jag faktiskt inte haft tid med varken de ena eller de andra. Dagarna bara springer ifrån mig med alla dessa måsten.
Idag har jag varit på fortsättning av min utredning av NPU. De gick bättre än jag trodde. Helt slut i kroppen efter. Hem och gjorde kyckling, ris samt tzatsiki. Gott var de faktiskt =O)
Imorgon är de möte med sociala och de bara kryper i kroppen på mig, jag vet inte alls hur de ska gå med något. Jag har inte ens alla de papper som jag borde ha då jag bett intrum att skicka dessa. Tragiskt att inte bolagen kan hjälpa en. Men de är bara att ta de papper jag har. Just nu måste jag få ordning på allt runt i kring mig. Hatar att vara ovetande. Sen detta eviga väntande på ett enda svar också. Efter mötet med Sociala ska jag hem till mamma för att hämta Ronja som blev kvar där. Sen hem och göra lunch till barnen för att sedan lämna dom igen för nästa möte. Jag blir tokig alltså. Men efter detta har jag inget mera vad jag vet. Hoppas de går bra imorgon... Säger God natt till datorn nu så jag har koll på allt tills imorgon