Nyss...


    Publicerat: 2009-06-30| 23:09:42

Har typ nyss kommit hem från dagens bravader. Har lagt barnen för en timme sedan så har bara inte haft tid att blogga. Var med mamma, syrran, brorsan & hans tjej i valbo idag. Dom måste ha fått någe shoooping mani den där familjen. Dom köpte skor till dagis åt barnen, kläder och ett par skor & en plånbok till mig. De tackar vi för när ekonomin inte tillåter vidare shooppping just nu. Känner mig trött och seg. Försökte få en tvätt tid, men de fanns inte förrän fredag dock fanns de 2 timmar imorgon mellan 7-9 och då ska jag försöka tvätta de viktigaste som Emil´s täcke o mina kläder. Sen får ja tvätta resten på fredag. Imorgon lär jag ringa igen...suck... Måste göra klart alla papper som ska in också. Sen blir de bad och solande för mig och barnen. Tror vi ska ta en promenad till de nya dagiset och checka läget där =))
Nu ska jag faktiskt lägga mej i soffan och sova.. Är så jävla trött men vill se lite tv...
Natti Natt

Tidigt


    Publicerat: 2009-06-29| 23:23:10

God kväller!!

Imorgon blir de en tidigt morgon, mamma ringer mig redan kl: 7 på morgonen så ja kliver upp då. Vi ska nämnligen till valbo och köpa saker till barnen tills dagis börjar. Fick lappen idag att dom fått dagis på smassens förskola, så nu ska jag bara vänta tills de blir dags att skola in barnen där. Kommer kännas jätte konstigt att ha dagis nära igen samt lämna Emil som är sååååååå liten. Men de är tyvärr så att jag måste göra de här hur svårt de än är. Och sen finns de ju dagar då bara jag & killarna kan ligga och mysa tillsammans. Jag börjar komma en bit med att gå ut igen bland mycket folk, har dock tabletterna med mig ifall de blir för jobbigt. Nu ser jag fram emot att få börja på "villan" och ta itu med mig själv, diskutera kring allt mellan himel och jord. Sen är ja lite fundersam över en sak, men de tänker jag behålla för mig själv ett tag.. Den som lever får se.
Nu ska jag slagga på soffan som vanligt känns de som..
Natti natt babes

Lugna fisken


    Publicerat: 2009-06-29| 17:41:45

Äntligen är de lugna fisken här!!

Rasmus har som sagt smittit ifrån mig hela dagen. Tråkigt att han inte alls vill lyssna men de har väl med hans problematik att göra. Han ville leka med de andra barnen och inte vara hemma med mamma. Han ledsnar väldigt fort på att vara hemma med oss. Men de är sommar och han ska ha roligt på sommaren anser jag. Så nu får han faktiskt finna sig i att vara med oss tråkiga vuxna. Han skulle få åka till mamma en dag så jag kan få lämna prover på sjukhuset så de blir gjort. Emil är jätte trött och väldigt seg idag, har knappt fått i han mat. Men desto mera vatten och saft. Hela tiden drickbart och kallt till barnen. Var nyss ner till tvättstugan och bokade tvätt tid också, de fanns imorgon så då ska jag passa på att tvätta de nödvändigaste. Med de menar ja mina egna kläder eftersom jag inte har någe kläder så måste jag tvätta ofta.
Pratade med Sandvikenhus ang den som kastat ut min tvätt ur maskinen, den människan hade t.o.m ringt dit och berättat att hon gjort de ÄN en gång. Men jag sa att de här tolererar jag inte. De står att man ska skriva sitt lgh nr och de skriver jag alltid. Hade de varit så jävla svårt att pling på min dörr och frågat kan ja få tvätta nån maskin när du e klar?! DE hade jag accepterat. Sen ringde ja om Kenth´s pappa ledig skit som han hade problem med. Så nu e allt fixat. Behöver jag inte göra mera den här veckan?! hahaha.. Imorgon ska man iväg och handla i den här värmen också, ska skriva ordning vad ja behöver handla hem för kommande veckor.
Nu ska jag göra klart köket, byta på Rasmus som fick på sig blöjan för natten som han sket i. Sen soffläge för hela slaten..
Hoppas ni haft en bra dag...
So long & förrästen de är 50% REA på klädjätten här i sandviken. Dom har mycket barnkläder och prisvärda!!

Vilken dag


    Publicerat: 2009-06-29| 13:31:27

Fy fan rätt ut sagt vilken dag!!

Rasmus lyssnar inte över huvudtaget och sticker så fort jag LÄR ta Emil, som vid blöjbyte, matning osv. Så sticker han, så ja får springa runt som en idiot i de tok varma vädret för att leta han. Sen har man fått suttit i telefon halva jävla dagen med Sandvikenhus om olika ärenden. Så nu e de fixat ialla fall. Gick för att hämta ut garage nycklarna så hade dom lunch stängt så vi var ute och gick en timme pga av de. I de tokvarma vädret, tur man hade vatten med till barnen. Svettas som en gris göra man också. Jag har nog kommit i klimakteriet =))
Nej nu ska jag göra mig ett glas kallt vatten med is och ge Emil mellis.. Bye Bye

Morrn


    Publicerat: 2009-06-29| 08:31:59

God morgon!!

Fick sova ganska länge idag också, Emil vaknde vid 8 tiden och Rasmus sover ÄN. Han vaknade dock 03:30 inatt och var ledsen så ja var in dit och han ville inte sova ensam sa han. Men de är han ju inte eftersom Emil sover där. Då skulle han väcka Emil så kunde dom sova. ... haha..
Vaknar av att man svettas som en gris också, redan hur varmt som helst och klockan e bara 08:30. Undrar vad man ska göra för roligt idag då. En sak e säker och de är att de ska vara vatten i poolen till barnen. Ska ringa massa samtal nu på morgonen också. Vilket jag inte alls ser fram emot. Men de är som de är. Nu lär ja börja med de..
Puss & Hej

Trevligt värre...


    Publicerat: 2009-06-28| 22:50:50

Har haft en underbar kväll med grillning & snackande. L & Ja kom över och grillade med oss, sen satt vi och snackade en hel del. Dom gosade med barnen och vi hade de bara allmänt trevligt som vanligt. Planerade att göra om detta snart och de ser vi fram emot. Nu ska jag hoppa in i duschen sen är de kväller. Klockan e ju redan vid 11 tiden liksom. Tiden har bara rusat ifrån oss.
bye bye

Tack för ..


    Publicerat: 2009-06-28| 13:17:01

Tack för lite tips..

Har nu klickat hem kläder för en slant =P
Hittade faktiskt en hel del på www.ellos.se sen ska jag kolla mera ikväll när jag har tid. Hittade en tunika, badkläder, samt linne med söta shorts till. De är så tråkigt för ja har 46 nu med allt skinn hängandes, men får på mig 42/44 om ja misshandlar skinnet lite. Men de blir inge snyggt alls. Som en JÄTTE elefant i trikåer ser man ut som. Är man lite fet som mig ska man ha kläder som passar också...haha..
Uscha vad varmt de är.. Har ialla fall hittat ett par skor till Emil nu som han provkör ..haha..
Får se hur länge han vill ha dom på sig, för tvinga han de tänker jag inte göra. Sen har jag fått en massa som ska göras imorgon också. Kenth ska ju har barnen v 29-30 för han ska vara pappa ledig då. Så han hade fått hem pappren ang de och DAGIS ska intyga att Emil är ledig då. Men Hallååååå Emil har inge dagis han är hemma. idioter.. Sånt borde dom se tycker jag ialla fall. Men icke sa nicke. Så de får jag ta itu med då han inte kan sitta och ringa mobil hela tiden.. Nej nu kom en grinanade Rasmus in

Spännande!!


    Publicerat: 2009-06-28| 10:03:19

Jag måste vara otroligt spännande eftersom gavlegårdarnas ip är inne hela tiden, men 2 olika ip:nr. Sen har vi bredbandsbolaget som är inne 2 ggr/dag!! Sen ett mobilt bredband som lätt går att ta reda på vem de står på. PATETISKA ÄR NI!!!

Sluta snoka runt, vad fan ska ni tjäna på de?! Är ni besatt av mig och mitt liv eller?!

Har ialla fall nyss vaknat, strulat med Emil inatt också. Jag tror han vaknade för de var sååå varmt. Slängde av han täcket och öppnade förnstret i deras rum. Sen somna han vid 5 tiden. Vaknade 01:50. Har nyss käkat frukost, rostade mackor med marmelad & juice till de. Ska nog klä på mig för att spola i vatten i poolen. De blir en lika varm dag idag så då är de bara till att smörja in barnen och ha poolen tillgänglig. Kanske åker till Högbo senare med Rasmus & Emil. De får tiden visa vad vi ska göra. Tog fram kött igår så idag blir de grillat till middag. Ska plocka fram korv till Emil & Rasmus för dom gillar väl inte kött så där. Rasmus tar nån bit och smakar men frågar sen efter korv =))
Snygg solbränna efter linnet har man också, alldeleds röd. Jag var t.o.m röd i pannan!! asg.. Lycka bra tydligen. Köpte jordgubbar igår som jag ska avnjuta i solen med barnen, kanske lite glass till dom =))
Men nu ska jag klä på mig så de blir någe gjort idag också..


" Lägg ner nu innan de är för sent "

Done ...


    Publicerat: 2009-06-27| 23:59:45

Så då var man färdig med köket som alltid varje kväll!!

Stog där ute i min ensamhet och funderade över en hel massa. Ena kommer de att ske snart och jag vet exakt hur de kommer att bära hän!! Ska bli så jävla skönt att få ur sig detta!!
Och tyvärr så vägrar Kenth att helt bryta med mig. Spelar ingen roll om jag hade sexuellt umgängen med hans kompis/chef/ ja vem som helst. Han skulle aldrig lämna mig ialla fall. Tro mig jag har varit världens bitch emot han men han vägrar!
Sen har jag en fundering, ni som sitter på internet och hittar än de ena än de andra. Jag ser skit mycket "större" folk som har jätte snygga kläder, klänningar, tunikor osv. Inte från H&M eller Lindex för där granskar jag jämnt =)) Alltså jag behöver ha en större storlek alltså 46 då ja inte vill trycka i mig kläder och se ut som en flodhäst. Därav jag funderar vart fan alla de "större" kvinnorna köper sina kläder?! Alltså de är större kvinnor än MIG!! Så kan någon hitta på de med fina MODERNA kläder så tipsa mig gärna.
Huvudvärken har släppt nu men nu svettas man och kokar i ansiktet.. *vill man va fin får man lida pin* mohahha. Barnen sover och jag bara sitter och flummar verkar de som. Ingen grogg idag heller eftersom jag har barnen. Lika bra att hålla sig ifrån alkoholen kanske ?!
Pratade förrästen med en tjej på msn tidigare idag, hon hade raderat sin blogg för hon orkade inte med folket som snokade & lämnade elaka kommentarer. Ska de behöva vara så egentlige? Vart har yttrandefriheten tagit vägen?! Ialla fall visst man kan INTE älska alla människor, men inte behöver man snoka hos en som man inte ens gillar eller snackar skit om. Bara så att ni vet så får jag reda på vad ni har för ip nr samt för leverantör så fort ni är inne på min sida. Tragiskt men sant!!
Förra inlägget orkade jag inte precisera mig i men de kommer om några dagar jag lovar. Tråkigt att de är som de är, jag mår inte dåligt utan de är Kenth ni sårar & barnen igen annan!!
Nej nu ska jag nog ta och kolla vad de är på tv:n för att sova om en sekund eller 2. Skulle man lägga sig på kudden nu sov man direkt. Imorgon ska jag fylla barnens pool så dom kan svalka av sig där. Emil bara älskar att bada vare sig de är kallt eller inte. Rasmus ska vi inte snacka om bara han ser vatten ska han bada =)) Hoppas de är lite svalare ute imorgon..

So long suckers!!

Solsting


    Publicerat: 2009-06-27| 22:02:22

Uscha de känns som att jag har fått solsting, har huvudvärk, mår illa och tycker allt är allmänt skit just nu. Hur orkar man ens tänka på de som finns?!
Sen e ja så jävla förbannad så de finns inte ord. Folk ska hålla sig till sanningen innan dom öppnar sin mun om saker de inte vet ett jävla skit om! Orkar inte ens lägg ner energi på folk som beter sig som dom gör. Jag har de bra ensam med mina barn that´s it mera behöver jag inte. Ska nog lägga mig i ett bad & ta 2 tabletter sen blir de soffan. Göta Kanal går ju på 4:an..
Bye Bye

Hemma igen!!


    Publicerat: 2009-06-27| 20:20:03

Nu är vi hemma igen efter några timmars bad gav vi upp!!

Hade de jätte skönt i vattnet, Emil kröp omkring hur mycket som helst där. Jätte bra att de är så grunt för då kan han krypa en hel del =)
Rasmus & Linus var som fiskar i vattnet dom också för den delen. Dom skvätte vatten på varandra samt på Kenth. Haha.. Jag tog Emil medans han tog de större barnen.
Passade på att sola ÄNNU mera. Så ja är en kräfta nu tills de lagt sig då blir jag brun. Skönt med solen tycker jag. Håller på att göra varma mackor nu för barnen ville inte alls äta någe mera. Enkelt och gott!!
Sen ringde Kenth sin mamma och bjöd hit dom för att träffa barnen men de ville sig inte så de var lite tråkigt för Linus & Rasmus ville verkligen träffa farmor =/
Inget vi kan göra något åt ialla fall.. Så nu e mackorna klara och vi ska äta, sen duscha av killarna. Rasmus ska lägga sig & Linus ska leka med sin "soft air gun" pistoler som han fick. Vi sa att han inte fick leka med dom när Rasmus var vaken för de är kulor man skjuter..
Bye Bye på en stund =))

På väg


    Publicerat: 2009-06-27| 15:03:56

Nu e vi nyss hemkommna från Ockelbo marknaden, de var 32 grader där!! Så vi typ sprang igenom de mesta. Barnen alltså Rasmus, Linus & Emil fick lite lotter åka karusell dock inte den lille då. Sen köpte dom glass & leksaker. Jag hittade inget speciellt alls. Fast ja fick de ja vill ha SOLBRÄNNA!!! Hahha...
Nu ska vi bara packa om bilen med badkläder, mat & dryck. Så ska vi bränna iväg till Rullsand. Barnen ville vila lite innan vi far så de fick dom. Då hinner jag göra ordning allt som ska med. Sen blir de bad för hela slanten..
Nej Nu ska jag Packa..


Till Hanna!!
Försökte skriva på din blogg men de gick inte. Du ska se att du kommer gå ur detta med huvudet högt för de är en sådan människa du är. Och tveka inte att höra av dig om de är någe ja finns här.. Hoppas ni får en bra dag idag..
Kram

TOKIG


    Publicerat: 2009-06-27| 00:17:19

Jaha så kan man kallas sig för TOKIG då!!

Kom hem strax efter 22 från bilbingon. De gick inge bra alls idag. Men man kan inte alltid vinna så e de med spel. Rasmus sover hos Jossan & Emil hos sin moster. De var så himla tomt när jag kom hem. Så jag tog reda på tvätten och vek in den. Sen städade jag barnens rum, samt bäddade rent där. Skura av badrummet & Tog Hallen. Blev väl klar för en halvtimme sedan. Har nyss duschat och ska snart lägga mig för att sova. Har barnens blommor i badkaret för jag har "dammat" dom. MITT I NATTEN FÖR TUSAN!!!
Som sagt ja e en tok kärring så e de bara. Imorgon kväll eller på Söndag tänkte jag putsa fönstren där inne igen för dom var smutsiga nu. Kunde inte göra de nu på natten/kvällen =/
Nej nu ska ja va på msn en stund sen sova..
Natti Natt Folket....

Dont worry Be Crazy!!

FÖRBANNAD!!!


    Publicerat: 2009-06-26| 15:43:29

Nu är jag så jävla förbannad så hela jag skakar!!!

Nu är de 4:e gången NÅGON jag vet vem de är KASTAR UT MINA KLÄDER UR TVÄTTMASKINEN OCH TRYCKER FRAM SÅ TVÄTTEN EJ ÄR TVÄTTAD... DE ÄR MIN TVÄTT TID FÖR I HELVETE...

Usch säger jag bara skulle kunna slå ihjäl fanstyget. Så ringer man för att klaga ang detta så har personen gått för dagen skit skoj. Så nu får jag tvätta om MINA kläder på MIN tvätttid IGEN!! Nu får de fan vara nog alltså. Inte nog med de så står fanskapet där nere och försöker förklara sig med att hon aldrig ska göra de igen osv. NEJ nu får de vara nog!!
Jag lära få ur mig de här ... suck....

Bortskämd


    Publicerat: 2009-06-26| 09:20:20

God morgon!!

Fick vakna 8:30 idag igen.. åhh de e sååå skönt att vi får sova. Hade dock hämta barnen till min säng imorse vid 7 tiden =)) Bara älskar när vi ligger tillsammans och myser där. Igår var mamma & min lillesyster Bella på bilbingo i karlholm och dom vann 15.000:- GRATTIS!!!
Jätte roligt att dom tog potten faktiskt.. =PP
Idag blir de valbo & köpa skor till Emil ialla fall. Rasmus ville ha nya "foppa" säger han så de ska han självklart få. Men vi ska kolla på marknaden först tycker jag eftersom att de kanske finns häftigare färger där. Annars idag händer de inte så mycket mera. Rasmus kanske ska sova hemma hos sin offa om han får de. Och Emilen kanske ska sova hos sin moster Och blir de så så ska jag på bil bingo ikväll. Men de återstår att se faktiskt.
Har ialla fall klippt gräset ute nu & dammsugit vardagsrummet, ska väl plocka mera under dagen. Jag ska hinna tvätta också =)) Idag har man fullt upp kanske bäst man sätter lite fart så man hinner med allt som ska göras ?!
Bye Bye

Bada sola...


    Publicerat: 2009-06-25| 15:19:50

Nu har barnen både badat och jag har solat mig lite.. sååå skönt. Damen med dagis ringde idag igen hon hade gjort klart alla papper så barnen ska börja där på de nya dagiset nu. Fy fan så skönt säger jag bara. Slippa ha ångest varje dag man ska till dagis.
Tack Hanna för infon om rean.. Då ska jag dit på söndag då =)) Skulle vilja hitta ett par sköna skor eller tofflor till mig också, har bara "foppa" skorna och dom blir man svettig och äcklig i. Så jag vill ha andra tofflor. Sen skulle jag behöva köpa badkläder så jag slipper bada med kläderna PÅ!! Prövade dn gamla badkläderna JÖSSES har man varit såååååå stor? haha tappade byxorna också, kanske inte så smart att ha dom då = P
Nej nu ska jag göra barnen klar för jag MÅSTE tydligen ut idag också tur att solen e med mig ska ja sola extra mycket. Planerar på lite väl solbränd i sommar så den håller i sig ett tag. Får snart hem solariumet också =)) Då kan man sola varje kväll.. Nej jag skulle ju göra oss klar..
Bye Bye

Skönt


    Publicerat: 2009-06-25| 12:09:11

Har precis släpat in Emil & mig i duschen..

Och gissa om de var skönt då. Han satt mest och plaskade som vanligt =))
Nu håller jag på att fylla poolerna. Så dom kan bada ute ifall dom vill, har smörjt in båda barnen i solskydd 50. Jag hoppas de räcker en stund ialla fall. Skulle vilja köpa ett nytt parasoll så de skymmer solen mera från Emil. Kanske ska kolla på de imorgon för idag e jag alldeleds för slut för att gå i affärer. Har ialla fall kollat ut ett parasoll. Har prövat ringa mamma också för vi ska köpa eller hon ska köpa sandaler till Emil. Han tycker INTE om skor överhuvudtaget, han verkligen hatar dom och ska slita av sig dom. Om foten följer med de skiter han i av ska dom!!
Så ett par lätta sandaler kanske e lättare?! Han går ju inte än =( Men de kommer säkert vilken dag som helst. Hoppas jag ialla fall. Ska köpa sandaler & så ska han få gå ute med lära- gå vagnen om jag så ska göra de varje dag innan han går. Damen ang dagis ringde igår också, och hon skulle göra allt för att Rasmus & Emil skulle få komma på de dagis som vi har ansökt till. Om de blir så så skolas dom in på de nya dagiset i augusti. Hinner dom inte få en plats får dom gå kvar där dom går. Jag tänker inte krångla med Emil att ha 2 inskolningar.. Nej uscha någon måtta får de faktiskt vara. Hoppas på svar snart så man vet hur de blir med allt..
Nu Poolen klar.. Bye Bye

förrästen... vad pissigt de är att rixfm inte går i radion här längre =(((((
Får lysna via datorn..

Torsdag den 25:e Juni


    Publicerat: 2009-06-25| 09:27:35

God morgon...

Uscha vad bortskämd jag har blivit nu igen, fick sova till halv nio idag igen. Och barnen har inte vaknat inatt heller, Så jätte skönt faktiskt. Idag blir de ringa samtal och fixa med de som ska göras. Mår inge vidare idag, svettas som en dåre och har ångest. Tur man slipper ut med massa folk idag =))
Igår skrev jag inge mera för vi var alldeleds slut här hemma. Rasmus stack hemmifrån på cykel till affären så Polisen kom med han & Emil har ramlat och slagit sig. Vi var till mamma som sagt en sväng, sen hem och jag & Rasmus somnade direkt. Emil sov redan när vi la oss i min säng.
Idag tror jag att de blir att fylla poolen till barnen för de är faktiskt varmt ute. Rasmus kompis har kommit hem idag och gissa om han var överlycklig över de. Han ska väl kanske få gå ut & leka med han sen. Tror dom kom hem inatt så ja vill inte släppa ut Rasmus för tidigt. Undrar vad man ska göra för lunch till barnen då?! Godast hade varit en sallad enligt mig när de är så varmt. Men dom behöver något mera... Kanske fil & flingor med en macka till eller varm korv med bröd. Jaja de får visa sig vad Rasmus vill ha. Ialla fall till middag ville han ha "tatis, pinnar & sås" Potatis & Fiskpinnar med spenat & remouladsås betyder de. Så de ska han självklart få.
Nej nu ska jag bädda sängen och plocka ordning här. Dra ut slangen så båda poolerna blir fyllda. Ska försöka lägga in kort sen.
Puss & Kram

Vilka underbara killar jag har..


    Publicerat: 2009-06-24| 10:01:41

God morgon!!

Jag klev upp vid 9:30 då jag hörde att Emil satt och lekte som en bil. Gick på toa och bädda sängen. Sen gick jag in till dom vilket härligt leende jag fick av Emil. Han var så fruktansvärt glad / pigg / utvilad. Har inte sprungit upp med någon av barnen inatt. Och de tackar jag för, behövde verkligen få sova ut ialla fall en dag. Rasmus ligger fortfarande i sängen, han e nog lite mera som mig och skulle kunna sova flera timmar mera trots att de är morgon. Ringde mamma för en stund sedan och kollade ifall dom kanske kunde hämta skötbordet och oss.. =PP
En baktanke med allt. För idag vill vi till stranden jag och barnen. Rasmus behöver lite aktiviteter & Emil också för den delen. Bara smörja in dom med skyddsfaktor 50 och på med kläder.
I helgen blir de ialla fall Ockelbo, de har mamma lovat att hon ska ta med mig & barnen på. Kanske Rasmus kan få åka lite karusell & köpa någe där. Jag brukar alltid köpa remar & korv.. Hahha helt sjukt. Skulle vilja köpa t-shirt till barnen också sånna där fina som bara finns på marknader. Förra året på Cityfesten i Gävle fick dom "Min morfar e min bästis så de så".. Men dom är för små nu =/ Sånna vill jag ha igen. För morfar e verkligen deras bästis!! Mormor också för den delen. Ni ska se hur Emil lyser i ögonen när han ser sin mormor.. =))
Och så lite klagande då.. Jag har fruktansvärt ont i ryggen idag men ingen ångest ÄN! Den smyger sig väl på under dagen.
Just de jag glömde blogga igår för vi hade fullt upp. Rasmus var på sitt retar humör, så vi var ute hela dagen, njöt av glass i solen och bara hade de helt underbart..
Nej nu Ska jag klä på barnen och smörja in dom, skulle behöva vara en hel firma för att fixa de här *haha*.
Ha en bra dag i solen du också... .

Tisdag..


    Publicerat: 2009-06-23| 08:58:47

Idag är den en av mina bättre dagar...

Så skönt att få vakna utvilad utan ångest. Har sprungit upp med Emil vid halv 2 tiden, sen vid 5 igen. Stackarn drömmer mardrömmar. Ialla fall så vaknade Rasmus för 10 min sedan. Och han ville vila lite till. Så de får han väl göra då. Sen ska vi klä oss för en promenad. Ska ringa lite samtal medans han vilar. Soligt väder är de ute också, sååå skönt med lite värme. Skulle vilja ha en sån där sol stol så ja kan sola. Fast tycker de är onödigt då jag har barnen 24/7. Hinner ju aldrig för blundar man så e Emil den rackaren på rymmen.
Mamma ska ha Emil en dag så ska ja göra rent hans spjälsäng och måla om den. Sen blir de nog att ta upp växa sängen till han. För e han trött så sover han som en stock. Och här finns de barnspärr på spisem. Nej nu ska jag plocka ur diskmaskinen och klä på mig, sitter i natt särken än...
Ha en bra dag och ät mycket mjukglass!!

Ångest dag!!


    Publicerat: 2009-06-22| 12:02:25

Fy fan vilken jävla morgon man vaknar till!!!

Ja jag svär jätte mycket när jag har sån här ångest. Ångesten gör att jag inte klarar av att vara människa. Jag låser in mig och mina känslor i mig själv. Hjärtat bultar i 190 och vägrar sluta, man blir yr, de gör fruktansvärt ont och man tror / hoppas man ska dö snart och slippa den här skiten!!
Jag lider verkligen med er andra som har ångest och tampas med den varje dag som jag gör. Önskar de fanns botemedel emot detta också..
Ska ialla fall tvätta i tvättstugan på eftermiddagen. Bara en sån sak gör så att hjärtat bultar. Vad fan ska jag göra?!?!?!
Livet är bra orättvist tycker jag.
Rasmus är ute på gården och leker, funderar på att fylla poolen till barnen så ja kommer ut också =/ vill inte alls gå ut idag egentligen. Men har man barn så e de bara att pallra sig ut så dom får frisk luft. Mina barn SKA ALDRIG behöva lida för min ångest! De är något jag är väldigt noga med.
Läkaren ringde på förmiddagen och nya prover ska tas. Uscha jag verkligen hatar att lämna prover. Men de lär ju göras de med. Önskar de vore augusti nu & jag fått en läkartid. Så jag slipper en sak att tänka på ialla fall.
Skulle kunna sitta här och skriva hur mycket som helst om vad som far i huvudet. Men de orkar jag faktiskt inte göra. Jag stavar fel hela tiden, fingrarna skakar, hjärtat bultar.. Så sköt om er..
Bye Bye

Barn, sol & plocka


    Publicerat: 2009-06-21| 15:01:13

Nu är vi hemma igen !!!

Tog oss in till mamma för en snabb fika, eller vi var där några timmar. Barnen lekte för fullt och hade de jätte roligt. Dock så blir Emil väldigt sur och ledsen när de är för varmt. Så han & jag gick till skuggan så fick han krypa i gräset. Han tyckte faktiskt de var mysigt nu att krypa där. Så vi åkte hem igen för att plocka fram mat ur frysen vilket vi glömt som vanligt =((
Idag blir de grillad flintastek med klyft potatis, bea sås & sallad. Mamma och Co kommer också på middag. Ska försöka lura dom att spela lite kubb med oss =))
Just nu håller Kenth på att skölja av utemöblerna från pollen och tappar i vatten i poolerna till barnen. Så dom får bada lite ialla fall. Själv sitter jag på rumpan och bloggar.. Nej de så oseriös e jag inte. Har precis skurat av köket så nu e diskbänken samt spisen skinande ren igen. Ska dammsuga där & torka golvet hade jag tänkt. Slipper jag göra de imorgon för imorrn hoppas jag på lika fint väder så ska vi bege oss på utflykt med fika och filt. Senare har man tvättstugan och de behövs verkligen nu kan jag säga =)) Förstår inte hur man grisar ner så mycket kläder. Nej nu ropar Rasmus att han ska vattna mina blommor ute...
Bye BYe

Strålande sol


    Publicerat: 2009-06-21| 09:32:08

Vilket kalas väder man vaknar till då...

Idag ska vi nog åka till mamma, kanske bada med barnen. Hade tänkt packa med saker ifall att vi ska bada. Så ja slipper vara livrädd för att Rasmus tror att han kan simma =/
Hade varit helt underbart med rullsand, så lång grunt och ta med sig massa bad leksaker. Men vi får se faktiskt. Nu ska jag klä på barnen lite sommar kläder sen beger vi oss. Och idag ska jag ha kameran med mig =)) Kanske ja kan få in lite kort...

Bye Bye

Dagen igår..


    Publicerat: 2009-06-20| 10:29:43

Orkade faktiskt inte skriva vad vi gjorde igår...

Först åt vi flintastek, potatisgratäng & sallad, sen blev de maräng svisch till efterrätt. Var ner till stan och hyrde 3 filmer en till Rasmus & 2 till oss. Kollade på filmen med Rasmus först, vilket han somnade precis innan slutet på soffan. Sen kollade vi på Wallander - skulden & i taket lyser stjärnorna. Jätte bra filmer enligt min mening. Somnade inte förrän vid halv ett sen 1 var de bara att stiga upp igen. Rasmus var vaken och hade väckt Emil.. Fick ialla fall sova imorse för Kenth tog barnen. Så himla skönt faktiskt, sen fick jag frukost på sängen, mackor med stekt ägg & leverpastej med gurka samt te.. Bara älskar frukost på sängen.
Idag ska vi göra lite saker själv emot eftermiddagen sen blir de hem och gosa med barnen. Har inte planerat något annat. Funderar vad man ska göra för mat idag?! Blir nog något lätt idag har ingen lust att stå flera timmar vid spisen. Känner mig fruktansvärt seg. Har ju faktiskt bara sovit 3 timmar =/
Nej nu ska jag klä barnen så vi kan göra något på förmiddagen också =))
Bye Bye

Midsommarafton


    Publicerat: 2009-06-19| 08:48:08

God morgon!!

Idag är de midsommarafton då de flesta äter god mat & super skallen i små bitar. Själv blir vi hemma med barnen och ska troligtvis äta grillad flintastek, potatisgratäng, sallad & efterrätt. Hade tänkt göra en midsommar lunch med färskpotatits, sill, köttbullar, prinskorvar, gubbröra & lite plock. Men de återstår att se ifall dom vill ha de. Familjen L som vi bjöd hit kunde inte komma. Så nu har jag en massa mat över så har ni lust att komma så hojta till =))
Nej då så allvarligt är de inte. Ska ialla fall softa hela dagen hade vi tänkt, är inge just & just väder för att vara ute heller. Har precis plockat ordning efter frukosten och starta diskmaskinen. Tänkte moppa golven & dammsuga senare när Emil vaknat. Han e rädd för dammsugaren och ska inte behöva vakna livrädd =/
Nej nu gör jag någe annat än att svammla igen..
Ska nog köpa hem lite gott till ikväll tror ja. Kan vi se en film och bara mysa med familjen..

Ha en trevlig midsommar på er !!

Tacksam!!


    Publicerat: 2009-06-18| 23:28:10

Jag är evigt tacksam för att tant Kim fixat mina fina blogg igen. Vad vore ja utan henne. Tack för att du tar dig tid med en velig mamma som inte har tid att lära sig fixa bloggen själv. Besök gärna hennes sida om ni vill se hennes mästerverk.. www.tantkim.blogg.se

Har bara fixat köket & slappat framför datorn nu på kvällen. De känns verkligen i ryggen måste jag säga. Ska nog bädda ner mig i sängen och hoppas på att barnen sover längre imorgon. Imorgon är de midsommarafton också, de är nu man märker / funderar vart fanken tiden tar vägen. Var till mamma en snabbis idag också, hon har fått en propp i ögat stackarn. Så vi var inte där länge. Jag behövde skriva ut papper då jag ska söka nytt dagis till killarna. Och vi diskuterade de tillsammans. Så Kenth är också med och har bestämt detta. Jag hoppas dom kan få en plats snart. De får visa sig med tiden, jag har gjort mitt ialla fall.
Nej nu ska jag snart bädda ner mig i sängen för att njuta av john blund..
Natti Natt Folket!!

Handlat


    Publicerat: 2009-06-18| 18:14:25

Så nu har man varit och handlat också...

Imorgon blir de om de går att grilla, potatisgratäng, sallad & till efterrätt maräng svisch.. Hur mysigt som helst hoppas jag vi får de. Handlade hem de sista men jisses vad folk de var ÖVERALLT. Nu ska jag ge barnen mat sen blir de fixa dom för sängen och slappa för min del. Har ju mina vanliga rutiner här när barnen lagt sig. Mina ÅNGEST laddade saker jag MÅSTE göra!!
De är väl lika bra man sätter fart för nu e barnen hungriga och själv sitter man och funderar på vad man ska göra för roliga lekar imorgon?! Nu rymmer jag för en stund ....

" Vet ni hur roligt/skönt de är att få kommentarer?! Tänk på de nästa de kanske är din ljuspunkt på dagen att just någon sitter och läser din blogg och vill kommentera de DU gjort eller de DU skrivit om. De är ju faktiskt DIG de handlar om"

Puss & kram

Lunch


    Publicerat: 2009-06-18| 13:13:11

Äntligen får barnen vila lite...

Emil somnade direkt när jag la han i sängen. Rasmus ville vara ute och leka vilket han självklart fick. Har försökt få in han en halvtimme nu för att äta lunch. Han säger att han inte e hungrig =/ Kanske får äta något senare då inann vi ska åka. Min bejbi har varit vaken halva natten med barnen så han ligger i sängen nu för att vila lite innan vi ska åka. Funderar på om man ska ringa familje L och bjuda in sig på fika där =)) vill ju klappa magen =))
De ska jag nog göra .. skickade sms nu får se om ja får svar
Har försökt få tag i min kontakt person men de gick inge vidare =((
Ska plocka ordning de vi ska ha med oss så ja slutar babbla... Någon som kan hjälpa mig med kort sen?!

Jadu Hanna jag har haft detta problem efter mitt missbruk och kommer få leva med de resten av livet. Äter medicin när de är som jobbigast. Dock inte varje dag då jag blir sååå trött av dom. Vilket jag inte kan vara med 2 små troll att ta hand om. Men de blir bättre man måste bara övervinna rädslan och våga släppa taget. Du är tyvärr där snart du med när Lucas ska börja dagis ;(
Då sitter vi där som världens muppar och grinar över att våra bebisar ska på dagis. De är den värsta känslan som finns.
tjingeling på er

Morrn


    Publicerat: 2009-06-18| 09:15:30

Godmorgon 04:00.... =/

Ja barnen vaknade 04:00 imorse, eller Rasmus hade varit vaken sedan 2 men låg i min säng och babblade. Sen ville han se film inne i sitt rum och skriker rätt ut EMIL DIN BUSE!! Så Emil vaknade av de och tok skrattade. Förstår inte varför Rasmus vaknar sååå tidigt. Jag ska tvinga han att vara vaken längre nu så är de bara. Jag tycker inte alls om att kliva upp 4 på morgonen. Idag ska vi till Gävle för att hämta korten på Emil & Rasmus.. *blir fattigare*
Ska även kolla ut en förstoring av korten som ja vill ha. De kommer bli sååå fint på min vägg. Tråkigt för Kenth bara att han inte fick ett kort med alla sina 3 grabbar =/ De kanske han kan fixa en annan gång. Jag tog ialla fall tag i saken och fixade MINA barn.
Skulle försöka städa idag men vette tusan om ja orkar, har världens ångest & har inte sovit speciellt bra. Tycker de är viktigare att vara med barnen. Imorgon är de midsommarafton också, de betyder god mat och ute lekar om jag får som jag vill. Hoppas verkligen att de blir fint väder, så man kan äta ute, spela kubb, och hoppa grodorna så barnen tror man e tokig. u ska ja försöka göra något ialla fall
Puss & Hej

Slut..


    Publicerat: 2009-06-17| 22:52:26

Nu är jag helt slut som människa...

Har legat & kollat på film & myst hela kvällen. Blev lite rastlös så ja gick lös på köket och fixade där.. Ärlig ska man vara. Jag fick ÅNGEST över att köket inte var i sin ordning så jag tvingades göra det!! Så var de med de. Har tagit ett bad också, jösses så skönt. Fick lite fotmassage av *** också.. =P
Vem får ni inte veta av..
Nu ska jag lägga mej i soffan igen och bara titta på finaste fin!! Helt underbart!

...


    Publicerat: 2009-06-17| 18:01:13

Öppenvården även kallat "villan" kan jag inte riktigt förklara vad de är!

Men de ska tydligen vara bra för mig att komma dit för att lära mig hantera mina känslor (ångesten/personer med problem). Vilket jag tror kommer bli bra. De finns andra som har lika problem som jag. De är väl lite som ett vuxet dagis.*S*
Jag ska prata med min kontakt person ifall de går bra att jag kanske börjar i augusti när barnen har börjat dagis och jag kan fokusera på mig själv. För som de känns nu så vill jag vara med barnen de timmar jag har med dom. Mitt liv är ett helvete men de finns dom som har de värre!!
Den dagen jag kan hantera dagen som den kommer är jag en hel människa. Önskar den dagen vore imorgon för ingen skulle vara lyckligare än jag. Skrev detta inlägg tidigare men då försvann allt =O
Har nyss ätit kalops & potatis.. Jätte gott enligt mig. Barnen ville hellre ha korv så då fick dom de =)
Hunnit tagit reda på all tvätt som jag tvättat idag de blev 6 maskiner denna gång också =/
Sen städade jag av sovrummet och gjorde ordning där inne. Tänkte att köket ska jag ta senare, har ialla fall starta en diskmaskin, torka av spisen & bordet. Så de är bara dammsuga och torka golvet kvar där inne. Imorgon får ja ta resten och svepa av allt igen. Sen är de helg för min del. De är väl fruktansvärt skönt att ha en städdag på torsdagen så har man hela helgen till annat. =))
Nej nu ska jag göra någe annat istället för att sitta här och svammla.
Och du Hanna..Du vet att man kan kolla med polisen ifall den där människan har körkort eller inte?! Enligt lag ska man ju anmäla om man anser att ett barn far illa eller KAN fara illa. Visst jag är fan inte guds ängel och har 17 OLOVLIGA KÖRNINGAR. Jag har lärt mig min läxa och hoppas alla andra gör de också!!
Bye Bye

Ljuvligt


    Publicerat: 2009-06-17| 07:08:50

Vaknade 05:01 redan!!

Klev upp då Emil vaknade och var ledsen, gjorde välling till han som han vägrade att ta. Kollade ut genom fönstret för att se vädret. Strålande solsken redan 5 på morgonen. Hoppas de håller i sig hela dagen. Ska tvätta 9-15 idag så de blir gjort. Sen blir de vara ute i lekparken med barnen. Känner mig fruktansvärt trött. Men de är väl för att jag är van att kliva upp 8:30 varje morgon. Idag skulle jag varit på öppenvården men de funkade inte för ingen kunde ha barnen åt mig. Så jag får faktiskt prata med dom idag så kanske jag kan börja där när jag har skolat in Emil på dagis. Rasmus ligger fortfarande och sover sött i sin säng. Kollar på nyhetsmorgon & de har jag inte gjort sedan jag väntade Emil. Då var man vaken typ dygnet runt kändes de som och nyhetsmorgon var höjdpunkten på morgonen. haha.. de var ett tag sedan de =)
Har precis bäddat rent i sängen också, nu sitter jag och funderar vad vi ska hitta på för roligt. Iof så ska vi ju tvätta snart så man kanske ska plocka ihop alla kläder och så..
Nej Nu gör jag någe annat än att sitta här och svamla..
Ha en toppen dag för de tänker jag!!

Trött


    Publicerat: 2009-06-16| 23:24:00

Nu är jag fruktansvärt trött och tänker sova.. Tjingeling

BVC


    Publicerat: 2009-06-16| 11:37:27

Nu har vi varit på BVC

Tog de lugnt på morgonen då jag visste att ångesten skulle komma då Emil skulle till BVC för att få sin spruta. Inann var vi i lekparken med frukt och lite marie kex. Helt underbart då solen visar sig lite idag. Nu har jag precis gjort Lunch till barnen. Faktiskt fick dom äta en matlåda som jag gjort. Orkade inte göra någon mat så dom fick spagetti & köttfärssås. Inte tackade dom nej heller. Väl på BVC så skrattade Emil, men sen var de inge roligt när Sprutan kom in i benet.. =(
Han var så himla ledsen, sen kollade han på mig "varför gör du så här emot mig?" Jag ville bara grina och gå med han. Men nu är de gjort och han behöver de faktiskt. Har alvedon hemma ifall han får feber till kvällen. Uscha ja känner mig så hemsk nu. Han ligger ialla fall och vilar middag nu & Rasmus slappar i soffan han blev också trött tydligen.
Försöker få tag i barnens pappa ifall han kan köpa med sig festis hem till lill killarna. Verkar lönlöst att ringa han, han svara när han vill / kan. Nej nu ska jag göra lite nytta fick ett tvättpass mellan 13-15 då jag ska tvätta de nödvändigaste då jag har tvätt tid imorgon eftermiddag. 
Bye Bye Lev & Njut 

Ledsnat


    Publicerat: 2009-06-16| 01:25:48

Jag tänker sätta lösenord på min blogg ifall detta inte upphör nu.. Skicka inte kommentarer om ni inte kan skriva ert namn!!

En låååång dag.


    Publicerat: 2009-06-15| 23:33:16

Det har verkligen varit en lång dag hemma idag...
Vi skulle har varit in till M & E men de slutade i katastrof mellan mig & Kenth. Jag blir så jävla ledsen när han sviker barnen. Hellre gör annat än att umgås med dom liksom. Vafan ja e med barnen 24/7 och vad gör han?! Han går till jobbet och har sitt liv där. Han träffar andra människor, så när han har quality time hemma i sandviken tycker ja han kan komma hem till oss och äta lunch med oss. Men nej de tycker han e viktigare att äta lunch ute!! Ja jag skiter i om du läser de här Kenth och kommentera de gärna!!
Alltså ja har barnen 24/7 gör ALDRIG något ensam, enda tiden jag har för mig själv är när barnen sover. Ska jag göra mitt roliga då eller?! Jag sitter och spelar www.blip.se när de finns tid för de. Jag kopplar av då!! Men visst fan vill jag göra roliga saker också. Men så är ju mina barn värd allt de där som jag valde bort då jag skaffade barnen! That´s life mom..
Orkar inte skriva om allt de tråkiga, jag känner mig inlåst och bortglömd så är de.
Ialla fall så ska jag försöka börja på öppenvården och vara där varje dag så jag kanske kan få må bättre. Så här dåligt har jag nog ALDRIG mått i hela mitt liv. Så de är steg 1 för mig. Sen lär jag ta itu med lite jobbigare saker men de får tiden utvisa faktiskt. Jag orkar inte tänka på de nu mera än jag gör.
Har städat av köket nu på kvällen och gått med soporna. Imorgon får vi hoppas att någon har en liten tvätt tid över åt mig. Jag måste verkligen skaffa mig en egen maskin nu vare sig den är begagnad eller ny de skiter ja i. Huvudsaken jag kan tvätta rent kläderna.. Nu ska jag kolla på blocket lite sen sova. Imorgon ska Emil stackaren få sin 1-års spruta också =/
God Natt

God morgon


    Publicerat: 2009-06-15| 09:50:34

Morrn Morrn

Har precis varit på sjukhuset för massa provtagningar. Och de var som läkaren misstänkte. Jag har fått en lindrig hjärtinfarkt vilket jag trodde var ångest. Så nu ska jag få blodförtunnande samt nitro medicin. Usch vafan fatta  jag är bara 26 år & har 2 barn som behöver mig mera än något. Nu är de verkligen dags att lugna ner sig med allt faktiskt. MIna barn är värd bättre än att jag ska stressa runt som en höna. Så vad händer idag då? Jag ska gå ner i tvättstugan för att se om de finns en lucka för lite tvättande. Annars händer de väl inte speciellt mycket på min front. Vi ska in till Gävle vid 4 tiden för att träffa M & E.
Förrästen så har min lille fegis börjat släppa mera nu, så ja hoppas han går snart sötnosen. På Onsdag ska ja köpa nya skor till han. Lätta sandaler hade jag tänkt mig att de kanske e lättare. Idag är de inget regn ute ÄN, men de är mulet. Så idag kan man vara ute i lekparken ialla fall. Skulle behöva gå till affären för att köpa snus också, men vette tusan om ja inte skiter i de faktiskt. Jag orkar ingenting idag, hade de ganska jobbigt igår. Nej nu ska jag ge mina killar lite juice & frukt...
Bye Bye

Tråk Söndag


    Publicerat: 2009-06-14| 14:42:35

Gud va tråkigt de är med Söndagar.. Speciellt när de regnar.

ska ialla fall försöka väcka barnen som sovit middag. Kanske klä på oss & gå till affären. Kanske man kan få lite inspiration till vad man ska göra som middag. Har inte en blekaste vad de skulle va gott med för mat. Är inte ens hungrig längre. Barnen åt middag igår, jag själv tyckte de såg äckligt ut så de sket jag i. Har slutat äta när de inte passar mig vilket inte är bra för mitt socker. Men vafan är så leds på allt, sen vill jag ju krympa magsäcken av mig själv. Jag har inte ens klätt mig än, bara strosat runt i nattlinnet. De är väl underbart att man kan göra de ibland. Nej ska försöka väcka "sur" Rasmus. Som alltid är lika sur när man väcker han. Sen blir de Emil där man ALLTID möts av ett leende. Dom är såå olika mina grabbar.. Nu väcka barn, sen ut i regnet...
Bye Bye

Tänkande


    Publicerat: 2009-06-13| 14:04:57

Var nyss till affären för att handla de nödvändigaste som behövdes hem. Då fick jag mig en funderare. Jag har ju varit inne på www.blondinbella.se & tävlat om att åka på chics 1.års jubileum. Och då får man ta med sig en vän. De är på Tisdag om man vinner. Inte för att jag tror att jag skulle vinna men OM. Hanna följer du med då?
Skulle vara jätte roligt att åka på en sån grej faktiskt. Bara fly vardagen för att vara mamma ensam en dag/kväll. Men de är bara mina drömmar. Funderar på när Kenth har barnen om jag ska ta min kryssning då. Bara vara borta ett tag rensa huvudet, vara på spa..Uscha vad skönt de låter. Men skulle sakna ihjäl mig efter barnen.
Har plocka ordning inne i sovrummet, skurat toaletten, gått med sopor, gett barnen lunch. Förberett middagen, och nu leker barnen så då passar ja på att blogga lite i min ensamhet. Rasmus ska få en film idag av sin pappa "BOLT" hoppas han kommer tycka om den. Tur dom har sin pappa som betalar ALLT dom vill ha... *påpeka bortskämd*
Lyssnar på Yohanna - is it true... Underbar röst... Man bara flyger in i texten känns de som..
Nej nu svamlar jag igen..

Men allvarligt Hanna OM jag vinner hakar du på?

Bye Bye

Regn & mera regn


    Publicerat: 2009-06-13| 09:56:54

Vilken morgon man vaknar till!!

Tar de aldrig slut på regnet?! De får gärna vara mulet och grått, men måste de verkligen regna varje dag?! Igår händer inte speciellt mycket jag var helt slut som människa rent ut sagt. Idag mår ja lite bättre & försöker ta itu med saker här hemma. Har gjort massa nytta nu på morgonen. Funderar på att skura av badrummet nu också, men ja vet inte. Skulle vilja ha en tvätttid idag men de är inte lönt att se ifall de finns. Brukar ALLTID vara fullbokat på helgerna och de förstår jag. Ska till affären och handla de nödvändigaste typ mjölk, bröd, gröt. Sen blir de hem och mysa med grabbarna. Idag hade jag tänkt göra karre, potatis klyftor & bea med sallad. Usch känner mig fortfarande slut och trött & har hur mycket som helst att göra. Så kanske lika bra att man sätter lite fart medans Emil sover. Då hinner man mycket mera. Kanske klä på sig inann man går till affären också =P
Bye Bye på en stund

Fredag 12:e Juni


    Publicerat: 2009-06-12| 16:35:10

Helgen här igen då!!!

Tiden bara rusar iväg när man har barn. Rasmus gjorde sin sista dag på dagis idag. Nu är han ledig fram till Augusti. Idag var jag till min psykolog kontakt. Och diskuterade de mesta. VAr även till Hälsocentralen vilket inte gav ett positivt besked. Jag är 26 år och har haft en mindre hjärt infarkt. Ska tillbaka till läkaren på måndag för vidare prov tagning, samt vilka mediciner jag ska få för detta. Känner mig lite nere efter de besöket. Men vad ska jag kunna göra för att fixa de?! Kenth säger bara att jag får lugna ner mig, ja och de är ju lätt...?!!?
Har nyss gjort middagen som var : Stuvade makaroner & köttbullar, Mackaroner & korv. Snart kommer Emil hem också. Han har varit hos gammelmormor & fikat med mormor. Nej nu ska jag kasta mig på soffan en stund inann Emil kommer. Blir så slut av att prata med psykologen. De är som en sten tas bort så mår jag skit bra en dag, sen ramlar jag igen...
Skriver kanske mera senare om ja orkar..
Puss & Hej

Film


    Publicerat: 2009-06-11| 21:56:53

De blev en film i soffan.. Wallande - Hämnden har ja för mig den heter.
Och vad smart av dom att släppa en dvd typ hela sommaren. Då har man ju att göra en regnig sommar kväll liksom. Helt underbart.
Idag ialla fall så tvättade jag "påslakane" som är över bäddmadrassen liksom. Nu går de inte alls att få i de. Helt jävla puckat. Så imorgon förmiddag ska jag ringa IKEA och fråga hur fan man får på de. Tvättade de på handtvätt i maskinen och 30 grader liksom. Jaja nu får jag chans att klaga på min säng också vilket jag gjort typ 9805479037 ggr. Den ska bytas ut så enkelt är de. Har man 25 års garanti så är de i 25 år. Och jag fick INTE den sängen när jag var 1 år... *suck*
Så får se om man kan sova i sängen inatt då, jag som har fruktansvärt ont i ryggen ändå. Har precis tagit reda på disken efter middagen som var: Potatis, gräddsås, farmarbiffar & kokta grönsaker och lite äppelmos till de. Emil & Rasmus är helt tokiga i de så de vart bra idag med. Tvätten tog jag reda på tidigare har bara barnens kläder kvar att fixa med. Sen är de helt klar, ska försöka städa av imorgon också. För idag har jag samlat mod att ringa samtal som jag skulle gjort för 3 veckor sedan. Usch jag hatar att ha de så här!!!
Imorgon ska jag till min kontakt person och verkligen prata av mig HELA timmen ska jag sitta där. Jag orkar faktiskt inte ha de så här längre. Skit jobbigt att vara hatad av sig själv, vilja klösa bort allt jävla skinn.. Åh bara dööööööö.. Så känner jag de ialla fall. En vacker dag ska jag visa bilder på hur de ser ut. Så kanske ni förstår hur jag känner. Nyper mig själv i skinnet varje dag för att jag äcklas så hemskt av de. Och de har lossnat från kroppen lite så de är sytt nu. Jaja blläääää på de här nu jag fick skriva av mig..

So Long Suckers..

Sego..


    Publicerat: 2009-06-11| 18:00:13

Har precis badat med barnen.
Snacka om att man vart värsta sego muppen då. Skulle bara vilja krypa ner i den ny bäddade sängen och sova. Dock blir de inte så för då sitter ja vaken hela natten och är skit trött imorgon. Imorgon är de sista dagen för Rasmus på dagis. Jag ska på möte vid 14 tiden så mamma kommer in för att hämta Emil medans ja är på mötet. Rasmus är såååå trött men vill inte sova, bara skriker och är allmänt sur på allt. Så ja ska nog försöka få han i säng ialla fall.
Rått jakt nu då... Bye

Uscha


    Publicerat: 2009-06-11| 11:18:19

Idag är ingen vidare dag...

De regnar och har gjort sedan dagis. Blev lite ändrade planer för dagen. De fanns tvätt tid så då passar jag på att tvätta säng kläder och allt som finns att tvätta så jag får undan de till helgen. Idag är de Torsdag och de betyder städ dag hemma hos mig. Ska försöka hinna så mycket som man kan med 2 barn hemma. Huvudsaken de är dammsuget o fint tycker jag. Hoppas de blir fint väder snart så ja kan byta gardiner i vardagsrummet och göra fint där. Skulle vilja strosa på IKEA för att kolla hur jag ska göra de smart inne i barnens rum. Lär hinna ner på stan för att skriva på massa papper också. Ringde kirurgen idag ialla fall & jag kommer inte få en tid förrän i slutet av augusti. Men nu vet jag de ialla fall och de känns bättre. Kan jag njuta av sommaren om den kommer med mycket bad och lek med barnen. Imorgon är sista dagen för Rasmus på dagis också. Sen är han ledig till Augusti då jag ska lämna Emil också... *suck*
Ringde massa samtal som jag skjutit på i flera veckor. Tråkigt men så är de när man har den problematiken som jag har. De löste sig ialla fall idag. Ska på möte imorgon så får vi se hur de går då. Mår bara piss nu & förstår inte hur människor bara älskar att trycka ner andra. Men de är väl den svenska avundsjukan som de så fint heter. Nej nu stugan igen för att starta en ny maskin tvätt.
Kort kommer ikväll...
Puss & Kram

Tack..


    Publicerat: 2009-06-10| 23:26:51

Tack för alla gratulationer till min lilla prins...

Har haft en helt perfekt dag både jag & Emil. Han fick massa paket och äta tårta med fingrarna. Kort kommer imorgon för jag orkar inte hålla på med de idag. Kenth & Linus kom efter att Kenth slutat jobba. Mamma & Stefan, Marcus, Evelina & Bella var redan här då. Så de blev fika & barnen hade jätte roligt. Rasmus var såååå överlycklig över att Linus kom. Emil kollade mest att oj de var flera barn här och ville gärna kolla på Linus på avstånd. Hehe.. gofisen min. Nu blir de sängen jag är fruktansvärt trött. Och de var Emil också, slockna direkt. Rasmus ville inte alls sova men somnade runt nio tiden ialla fall. Imorgon är de dagis sen hem och städa hade jag tänkt. Efter de får vi se vad som erbjuds...
Natti Natt

Grattis Emil 1 år idag..


    Publicerat: 2009-06-10| 11:36:47

Grattis min lilla sötnos..

Idag blir Emil 1 år och de ska vi fira med kalas efter 16.00 tiden.
Kenth, mamma & syskonen kommer som jag vet om. Har bjudit Kenth´s familj IGEN men de verkar inte vilja fira Emil. Jag har gjort mitt mera kan jag inte göra. Har precis bakat kärleksmums som jag ska ha strössel på. Sen blir de baka en egen jordgubbstårta. Ska knäppa kort under dagen så ser ni hur de såg ut... hehe..

Tog en promenad till dagis i regnet imorse. Sen hem Power walk, gjorde frulle till Emil. Han var så trött så jag la han så han fick vila och kan vara piggelin när mormor & co kommer. Efter de började jag baka och snart är de klart. Sen ska jag väl dammsuga av lite så de ser lite bättre ut. Bloggar senare ikväll..
Puss & Kram

Hmm


    Publicerat: 2009-06-10| 00:21:42

Ja som ni ser är jag inget vidare på att lägga in bilder och skriva till dom. Ialla fall så ser ni ju bilderna. De är på Smörgåstårtan som precis är ny gjord tills imorgon på Emil´s 1 års dag.
Sen är de mina små troll som äter glass när de är som varmast.
Emil sitter på sin nyfunna cykel.. weee hade en ja med ser de ut som på bilden. Överlycklig var han
Och sista bilden är på den nya bilen som jag skrivit om tidigare

God Natt

Bilder 1.


    Publicerat: 2009-06-10| 00:18:49

Laddar..


    Publicerat: 2009-06-09| 22:40:46

God kväller...

De har varit full rulle här från morgon till slut kan ja lova. Barnen var ju och fotograferades på Gimlin´s inne i Gävle idag. Jätte fina kort blev de och om en vecka får jag välja serien. Gjorde även kort med båda barnen som jag ska förstora. Vi åkte in till Gävle vid nio tiden och kom hem vid sex. Helt makalöst vad tiden rinner iväg. Imorgon blir de kalas som sagt för min lilla prins som fyller 1 år. De ska bakas och göras smörgåstårta. Ska knåpa ihop entt inlägg med bilder som jag lovat också. Sen att de inte blir perfekt de får ni ta. Åhh ja bara längtar tills Emil ska få öppna sina paket. Nu ska jag ställa mig och baka lite innan de blir sängen. Smörgåstårtan ska göras.
 Tjingeling på er

På språng


    Publicerat: 2009-06-09| 08:27:47

God morgon!!

Har varit en vilsen natt. Rasmus kunde inte alls sova som han skulle. Så de har varit upp och ner hela natten för mig. Har ingen ork i kroppen känns de som. Jag är helt slut på mornarna när jag har gjort en massa nytta. Kanske beror på att jag har fruktansvärt ont i ryggen och fick ta 2 citadon för att ens klara av att klä mig. Sitter fortfarande och funderar hur jag ska göra om jag ska göra ensam album med Emil eller om Rasmus ska få vara med?! De blir ju lite fusk att Rasmus har ett eget =)) Så jag vet faktiskt inte. Kanske jag bara gör en förstoring med de båda på. Ialla fall så följer Rasmus med oss till Gävle. Ska kolla när tidningen har födelsedags annonser också. Jag vet skulle gjort de tidigare men men. Han får vara med i efterhand istället då =P
Nej nu ska jag klä mina prinsar för att ta bussen till Gävle och mamma...

Tack Hanna för ditt stöd med kommentaren... Den betydde mycket när man känner sig vilsen.. Kram

Rensa huvudet!!!


    Publicerat: 2009-06-08| 22:52:26

Ja de har jag faktiskt gjort nu. Strykit gardinerna till köket & gjort ordning där inne. Tagit reda på tvätten och gjort de jätte fint här hemma tänkte ja skriva men de är faktiskt oreda i v-rummet. De får vi ta imorgon kväll när barnen somnat. Imorgon ska vi på fotografering av Emil, hans 1års kort på gimlins. Jag ska ha en serie med båda barnen också hade jag tänkt så Rasmus blir ledig från dagis imorgon så vi kan göra barnen fina. Eller JAG ska göra barnen fina. Fast dom är finast i hela världen i mina ögon. Efter fotograferingen så är de dags för hemfärd och baka tårta, snoddas & göra smörgåstårta. Kommer bli en helt perfekt dag för Emil. Rasmus ska faktiskt också få en liten present en ny film. Den där filmen med hunden va den nu hette. Han får alltid en dvd film varje månad. DE är hans sätt att lugna ner sig på kvällarna. Nej nu har jag för ont i ryggen för att skriva massa strunt så Bye Bye...

Måste bara tillägga vilket jag glömde i den rara sanningen!!

Farmorn har faktiskt ställt upp på mig också, hon kom när jag var som dåligast och hjälpte mig med barnen. Och har varit barnvakt när vi bett om de. Dock INTE efter incidenten. Så rätt ska vara rätt!!

PUL = Personuppgifts lagen


    Publicerat: 2009-06-08| 21:06:18

Personuppgiftslagen (PuL) trädde i kraft 1998 och har till syfte att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks när personuppgifter behandlas. Begreppet "behandlas" är brett, det omfattar insamling, registrering, lagring, bearbetning, spridning, utplåning, med mera. Personuppgiftslagen bygger på gemensamma regler som har beslutats inom EU, det så kallade dataskyddsdirektivet. Övriga EU-länder har alltså liknande skyddslagar vilket underlättar flödet av information inom unionen.

I personuppgiftslagen finns regler för hur personuppgifter får behandlas. Lagen bygger i hög grad på samtycke och information till de registrerade. Det finns också regler om säkerhet och rättelse av felaktiga uppgifter. Företag, myndigheter, föreningar, och andra kan utse personuppgiftsombud som självständigt kontrollerar att personuppgifter behandlas korrekt inom verksamheten.

 

För vidare info kan ni läsa paragrafer osv på denna sida. http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=3911&bet=1998:204

 

Där står allt ni behöver veta och att JAG inte överträtt lagen om PUL.. Tjingeling

Den rara sanningen!!!


    Publicerat: 2009-06-08| 20:22:40

Nu ska jag berätta den rara sanningen om mina barns farmor!!!

Dom har en biologisk farmor, de har jag aldrigt sagt att dom inte har. Men hon bryr sig bara i de andra barnbarnen. Låter sin man kalla min 3åring för "den där jävla ungen" vid de tillfället var vi hemma hos MIN mamma för hon hade fyllt år. Mamma blev så chockad att hon serverade tårta till dom ialla fall. Ingen sa ett ljud om detta!!
Sen stog jag för el till den "rara farmorn" då dom inte kunde stå själva. När jag får brev från inkasso samt ett samtal att de snackat ute i skutskär om MINA barn. Då blir jag RIKTIGT FÖRBANNAD!!!
Sagt och gjort jag sa upp elen, då fick jag reda på att de var urkundsförfalskning då någon i de hushållet ringt och sagt att den personen är jag vid ett flertal tillfällen och skjutit på fakturor. Anmälde jag?! NEJ de gjorde jag inte för farmorn betalade de som var och sen var de bra med de. Jag var fruktansvärt förbannad / besviken. Här hjälpte jag henne och vad fan fick man för de ? JO SKIT!!
Just de så här var de innan de andra barnbarnet kom också. Då vart de också livat. Så jag vet VEM SOM GÖR DETTA. Jag hoppas du mår bra av att göra så här. Tacka vet jag att jag skriver dagbok, när mina barn är tillräckligt stor kommer dom få läsa den hur NI gjort emot dom samt vad JAG sagt. Jag hymmlar inte om vad jag sagt. Har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Vi såg farmorn på bilbingon och jag ringde idag runt 18:15 tiden för att fråga om hon skulle komma fick till svar " så långt har jag inte tänkt". Jag: Ja han fyller liksom i övermorgon. Farmor: Ja jag har inte tänkt så långt. JAG: Jaha jaja hej då da. så klicka dom på luren.
Sen ringer Kenth mig för han hade fått sms av sin mamma ALLTSÅ FARMORN!!! " Jag tänker inte komma då jag inte är välkommen av Kim! Ni behöver inte höra av er mera!" Ja så var de med de. Jag trodde att en vuxen människa inte straffade ett barn men de gör FARMORN Till MINA BARN!!! Uscha säger ja bara och sen en sak till. Eftersom ni hakat upp er på att Helene kallas farmor så läser ni ju min blogg. VEM SKA RASMUS KALLA FARMOR DÅ?!??!?!?! En som inte bryr sig och kallar han den där jävla ungen?! Helene behandlar mina barn med RESPEKT trots att Rasmus har ADHD.. Nu vet ni den rara sanningen bakom farmorn.. Och jag har varit en riktig BITCH de har jag och kommer fortsätta vara tills den dagen dom erkänner att de är dom som gjort FEL inte JAG!!

Jösses


    Publicerat: 2009-06-08| 16:06:19

Jag VS min 3 åriga son skruva köksbord!!!!

Ja ni läste faktiskt rätt. Min lilla Rasmus tror att han är hulken. Varje dag sen han var 1 år har han lyft vardagsrumms bordet och de är trä bord gammalt TUNGT. Så idag när jag fått hjälp att byta bord så var de dags för att skruva ihop bordet. Så han fick hålla EK bordet, alltså jag stod ju där och tog den största delen av vikten men han skulle prompt hjälpa till. Min lilla hulken de där. Starkare än Bamse är han enligt sig själv =))
Nu har jag putsat fönstren i köket från slem från en annan människa blandat med öl. Lite tråkigt var de för ja har tydligen fått ett trasigt fönster efter detta. Eller de var inga repor/ stenskott i de tidigare nu är de 2 stora repor i de. Mina fönster =/
Har dock inte kunnat välja gardiner så ja ska klä barnen nu för att åka och kolla om de finns några nya fina som får följa med mig hem. Ska handla Emil´s present också. Sötnosen blir ju 1år.. De ska vi fira med smörgåstårta samt vanlig tårta med massa kakor. Har precis vart ner i tvättstugan och starta 2 maskiner där nere. Skönt att få en massa saker gjorda trots 2 små troll hemma. Imorgon blir de baka medans Rasmus är på dagis för sen på Onsdag är de ingen vanlig dag för de är Emil´s dag.. Wehoo.. Rasmus längtar redan dit. Nu åker ja Bye Bye

56 min & 4 samtal


    Publicerat: 2009-06-08| 13:22:24

Efter 56 min väntetid i en kö som inte fungerade som den skulle & 4 samtal med direkt nummret till JYSK i sandviken kom jag fram. Suck.. Tog halva dagen känns de som. Ialla fall hade dom en ny bordsskiva till mig, så de var bara att packa ihop bordet och byta. Nu ska jag bara hitta någon som har lust att byta bordet åt mig. Kenth slutar vid 4 halv fem så de får väl bli att han gör de åt mig om han nu vill. Sen har ja tagit ner gardinerna i köket då de irriterat mig att en "granne" har spottat på MITT köksfönster. Vilket en annan granne har sett den här "grannen" göra.. Suck säger jag bara vuxet beteende!!!
Mina fönster är mitt allt, jag MÅSTE bara ha fina fönster annars mår jag inte bra. Dom är fina för mig även om inte NI tycker de så tycker jag de =P
Så nu står jag med ett kaos i köket, ska putsa fönster och byta gardiner. Blir ganska leds som vanligt på mig själv när jag river ÖVERALLT. Varför kan inte jag vara en normal mamma som inte gör allt hela tiden?! Jaja nu e ja så här och de går tydligen inte att ändra heller för jag har försökt. Nu ska ja putsa fönster och skruva isär bordet.
Tjingeling

Vilken miss


    Publicerat: 2009-06-08| 08:54:10

Haha vilken miss ja gjorde...

Åkte till dagis med H, då var de STÄNGT dom hade planeringsdag idag. haha... Så de var bara att åka hem igen då. Fick ialla fall skicka tillbaka bilbarnstolen nu så de e gjort. Ska vänta tills klockan blir 09:40 då går bussen till stan. Usch va jobbigt allt är när man ska hinna med massa saker och inte har en dubbel vagn. Men de får faktiskt gå idag. Nu ska ja göra någe annat. Plocka tvätt kanske ?!

God morgon


    Publicerat: 2009-06-08| 07:46:51

God morgon på er...

Idag blir en hektisk dag för mig. Ska hinna göra hur mycket som helst på så liten tid som möjligt. De första jag ska göra är att lämna Rasmus på dagis. Sen direkt efter de blir de stan för att leta födelsedagspresent till Emil. Efter de hem och göra i ordning de som ska tvättas, gå med sopor, hämta Rasmus från dagis, hem gör mellis, starta tvätten, göra middag, baka & städa av efter mig. Därimellan ska jag hinna klippa gräset ute och göra fint där. Vi ska ha ett sommar kalas för Emil ute på baksidan. Hoppas bara på fint väder. Just de ska hinna skicka tillbaka bilbarnstolen också.. *suck* Hur ska man hinna allt. Jag är faktiskt INGEN super woman, hur mycket jag än vill vara de så e ja inte de. Nej kanske dags att göra barnen klara för att bege sig. Poppar musik för att vakna, Emil sitter här bredvid mig och diggar. Rasmus försöker riva hela garderoben.. Skriver kanske en rad under dagen.

Puss & Hej kalle frej

Emil


    Publicerat: 2009-06-07| 22:31:26

Sitter & funderar på vad Emil ska få på Onsdag när han blir 1 år...

Vet inte alls vad jag ska köpa till han. Han har ju faktiskt de mesta efter Rasmus och de är knappt använt liksom. Jag vet inte alls känner mig helt fantasi lös liksom. Har funderingar på en lära - gå vagn. Men jag vet inte, ska hinna ner på stan imorgon jag & Emil så får vi gå på leksaksaffären och kolla. Har ni några förslag om vad ja kan köpa så skriv gärna de..
Natti Natt

irriterad


    Publicerat: 2009-06-07| 20:35:24

Jag är fruktansvärt IRRITERAD på de där jävla köksbordet nu....

Skulle kunna spränga JYSK bara för de också. Nej men så allvarligt är de inte. Men hur roligt är de att sätta sina barn som har tunn hud emot ett köksbord som repar deras HUD liksom? Så imorgon är de ja som ringer dit efter att jag lämnat Rasmus på dagis. Sen SKA jag ha ett nytt köksbord. För i helskotta betala 4500:- för ett köksbord som man inte kan använda utan att få riv sår. Nej uscha nu hoppas vi på de bästa.

Idag har vi bara slappa hela familjen i sängen. Vid 2 tiden fick vi barnvakt så vi var på bilbingo i mehedeby och JAG fick tuta... =))) Lite extra ialla fall.
Nu små sneglar jag på bones & barnen sover. Funderar på vad sjutton man ska äta?! Skiter väl i de som vanligt orka göra mat åt sig själv!
Imorgon blir de städa, klippa gräset göra ordning baksidan, tvätta. Hoppas nu för sjutton gubbar att de är fint väder ute så man slipper stå i regnet. Ska leta fram handskar så man inte sticker sig på rosorna..Äh förrästen ja kan rensa ogräset nu ju!!

Bye Bye gör de nu faktiskt..

Jösses


    Publicerat: 2009-06-07| 00:17:52

Nu har jag glömt bort att blogga igen...

De har inte hänt något speciellt ialla fall, kanske därför jag inte skrivit något. Eller så har jag bara inte haft tid. Igår var vi på bilbingo. De är fan inte roligt längre uscha.. Sen idag tillbringade vi dagen hos mamma, Rasmus hjälpte mormor att göra piroger medans Emil och jag försökte vila middag. Sen hamna ja o syrran i världens liv.. BLÄÄ!!!
Sen kom bror som flyttat förbi med sin tjej. Tjoa lite med dom sen var de dags för dom att bege sig vidare. Rasmus gick med morbror & lina som han säger men hon heter Evelina. Dom fick för sig att ta en promenad, så dom gick till morbrors jobb & köpte cola, sen hem spelade lite på datorn & somnade. Så vi har haft en riktig slappar dag inne i Gävle hos mormor. Nu ska jag lägga mej och bara hoppas att ja får somna direkt. Mår inge vidare idag heller.
God Natt folket !!

Skötbord?!


    Publicerat: 2009-06-05| 12:28:53

Vette tusan hur jag ska göra med skötbordet?!

Lägger ju Emil där för att byta blöja osv, men de tar sååååån plats alltså. Och han börjar faktiskt bli en stor kille. Har gjort ordning barnens garderober idag också. Ska försöka knäppa kort och syrran ska få knåpa in dom =)
Har som sagt oljat in bordet och stängt dörren till köket. Så inte Emil ska kunna få i sig olja. Funderar på att städa av där nu och göra de fint. Så slipper man de sen. Har gjort blonda slingor på syrran också =)) blev toppen enligt min mening.
Funderar vad man ska pyssla med nu?! Kan inte låna en gräsklippare förrän vid 4 tiden tydligen. Har allmänt tråkigt just nu och inge skönt är de ute heller.....kallt...
Men någon nytta bör jag göra för snart kommer mamma. Då får hon dåndimpen på mig om de inte är ordning och reda. Så ja sticker igen då..

Hmm


    Publicerat: 2009-06-05| 10:01:57

Ja hur ska man göra!?

Jag har fortfarande inte bestämt mig ang vagn. Men kollar för fullt på olika möjligheter. Rasmus vill inte åka vagn egentligen dock ibland vill han de. Som hem från dagis, de är en liten bit att gå och han orkar inte alla gånger. Men vi får se hur jag gör...
Imorse vaknade vi ganska tidigt. Rasmus vägrade äta frukost men fick i sig lite ialla fall. Gick till dagis och lämnade han. In på ica för att handla färskt bröd. Hem gjorde frukost Emil, jag & Syrran. Sen fick jag för mig att jag skulle olja in bordet IGEN för att kolla om de verkligen är trä slaget de är fel på. Köpte ju ett köksbord på JYSK och har varit i kontakt med dom ang bordet då de blivit konstigt. Hm, så dom sa åt mig att pröva olja in de igen för att se annars skulle jag få ett nytt bord utan att tveka. Så nu står bordet med olja i köket. Alltså vi får äta middagen i vardagsrummet då bordet ska torka 24 timmar!! Kanske inte så roligt, men jag hoppas de blir bra med bordet igen. Syrran har gått med mina sopor nu, sen ska vi ner i förrådet med massa saker och fixa med de mest hela dagen. Lär passa på medans jag har hjälp. Ska ringa och fråga vart man kunde låna en gräsklippare också, så kanske vi kan fixa de idag också. Har en massa saker som jag vill göra vilket de bara är att hugga tag i nu då.. Springer och gör nytta istället för att häcka här.. Bye Bye

Energi


    Publicerat: 2009-06-04| 11:25:27

Vilken energi jag fick!!!

Har städat & dammat hela lägenheten sen senaste inlägget. Helt otroligt vilken energi jag fick alltså. Har tom rensat i "skrubben" som vi har så nu går vagnen in där igen. Snacka om skönt att ha de gjort till helgen. Så slipper man tänka på de. Hoppas Emil vaknar snart så jag kan ta deras rum medans Rasmus är på dagis också. Där ska de bli en tydlig förändring om jag får som jag vill. Ska spara lite slantar till deras rum så dom kan få nya fina möbler också. Dock lär man skruva fast dom i väggen så de inte händer en olycka med mina små klätter apor.. Haha..
Nu ska jag nog ta mig ett glas kall cola och invänta Emil som ska ha lunch sen drar ja över deras rum som en orkan och efter de ska jag försöka hinna ner i källaren med massa saker. Tråkigt att man har sån liten tid ensam att göra alla saker. Kenth kanske kan ha barnen en stund i helgen så ja får fixa med allt så slipper barnen bli lidande. Nästa vecka ska de bli nya gardiner överallt. Så då är de putsa fönster & byta gardiner. Skulle vilja köpa lite nya blommor också men de får vi se hur de blir.
Tänkte passa på att fråga er läsare en sak!...
Jag tänker köpa ny vagn IGEN.. Jaja sucka på ni. Funderar om jag ska köpa en tvillingvagn/syskonvagn då Rasmus inte orkar gå alla gånger. Eller om jag ska köpa en enkel vagn med stå bräda. Tänk nu noga inann ni ger ert svar. Jag ska ha barnen hemma hela sommaren. Rasmus slutar dagis nästa fredag och börjar igen den 10:e augusti.. Vilket man kommer göra massa saker med barnen tillsammans. Så syskonvagn eller enkel vagn med stå bräda???

Nu vaknade Emil då rusar jag...
Bye Bye

Regn & rusk


    Publicerat: 2009-06-04| 09:49:18

God morgon!!!

Här är de regn & rusk för fulla muggar. De duggar/regnar och blåser inge roligt väder alls att vara ute i. Dock funderar jag på om jag ska rensa rabatterna och klippa gräset nu när de regnar. Men tror att jag tar de en solig dag så man kan förena nytta med nöje. Alltså få lite färg medans man håller på. Ska dammsuga av och plocka ordning tvätten, städa av badrummet och göra allmän nytta.
Idag är en bättre dag, dock inte helt bra men den funkar ÄN så länge. Jag hoppas inga oros moment kommer under dagen. Jag vill också må bra och njuta av sommaren.
Har precis gett Emil frukost för 2:a gången så nu ligger han i sin säng och vilar, han somnade i matsolen =/
Så då passar jag på att lyssna på lite musik och plockar. Lär passa på när de är lugnt. Ska ringa mamma en sväng också, hon var bra orolig för mej igår så ja lovade ringa...
Puss Hej leverpastej

Tv- tittande


    Publicerat: 2009-06-03| 21:38:01

Ikväll blir de tillbringa tiden framför tv-n.

Mår inge vidare än och tänker inte skriva om de nu när jag redan mår dåligt. Jag hoppas bara på att imorgon blir en bra dag. Mitt liv är aldrig vad de varit och kommer aldrig bli densamma igen. Man får betala ett jävligt högt pris enligt mig av att leva de som jag gjort. Uscha jag mår verkligen piss nu. Inget jag kan göra något åt nu, gjort är gjort. Önskar bara allt var över och jag fick må bra. De vore de enda jag önskade mig i hela världen.

Kollar på lyxfällan just nu och dom har väldigt bra program anser jag. Varför ska inte en mamma som är mammaledig kunna ta ett extra jobb?! Skit bra jobbat anser jag dock jobbar hon endast lördagar men vafan de ger pengar de också.

" Lita aldrig på den vän du trodde var din vän. Rätt som de är sticker den dig i ryggen och trycker ner dig när du mår som sämst. Jag litade på dej och du gör saker om & om igen emot mig....Jag ger faktiskt upp "

Hemma igen


    Publicerat: 2009-06-03| 15:19:59

Hemma från dagis igen & tvätten är startad...

Suck vad jag blir leds på att göra massa måsten varje dag. Kan man inte bara få vilo dagar?! Fast jag ska inte säga något för jag har världens underbaraste barn som står ut med en mamma som städa hela tiden.. Blir faktiskt ganska leds på mig själv ibland när jag ska ha allt så jävla perfekt för att annars mår jag dåligt.
När jag hämtade Rasmus på dagis så frågade jag om en lapp för byte av dagis och bröt ihop. Jag orkar verkligen inte detta just nu. Allt är bara skit enligt mig själv. Hur kan man må så dåligt för en sån liten sak!? Jag önskar jag hade de svar jag söker. Men tydligen har jag inte de för då hade jag inte mått dåligt.
Imorgon bitti hoppas jag blir en bra dag. Annars vet jag inte vart jag ska ta vägen. Har en massa saker jag lär ta itu med. Vet inte varför jag inte gjort de tidigare?! Men imorgon MÅSTE jag göra de. That´s it liksom.
Gav Rasmus apelsin nyss i en skål, snabb som tusan var Emil där för att sno åt sig en bit att tugga på. Haha så himla söt han är. Och Rasmus bara kollar på han jaha ta då.. Tackar gud för mina små troll och att dom leker/är så bra tillsammans. Gör Emil sig illa så kommer Rasmus som ett skott för att trösta.. Nej nu ska jag försöka få någon ordning här och inte bara skriva för skrivandets skull. Idag blir de pytt i panna med stekt ägg & rödbetor...
Bye Bye

God morgon


    Publicerat: 2009-06-03| 08:06:54

Morrn Morrn

Kollade mig just i spegel och jag ser ut som 7 svåra år de men de var ingen nyhet. Börjar få lite färg i ansiktet och på armarna =))
Har just gett barnen frulle och klätt dom. Tänkte skriva ett litet inlägg inann vi beger oss till dagis. Känner inte alls för någe jävla dagis. Har totalt ledsna på dagiset att de inte finns ord. Är jag så jävla ung vilket de ger dom rätten att klanka ner på mig?! Jag ringde ang byte av dagis igår. Så nu ska jag bara försöka få tag i en skrivare så jag kan skriva ut ansökningarna. Lär ju byta dagis på båda barnen. Allt var mycket bättre när Rasmus gick på den andra avdelningen. Inte ens Rasmus själv vill gå till dagis. Han total vägrar och jag får tvinga han till dagis liksom. Gör ont som fan i själen när vi bråkar bara för dagis. Visst han kan vara hemma med mig de gör mig ingenting. Dock behöver han dagis för sin problematik. Så de är bara att ta dessa mornar av bråkande. Vissa dagar ger jag faktiskt upp, de bildar sådan ångest att de inte är värt de hela. Idag händer inte speciellt mycket. Ska tvätta 15-21 igen. Berget av tvätt bildas snabbt om man säger så. Ska väl plocka ihop tvätten, ta disken ja de vanliga man gör varje dag. Förrästen är de faktiskt dags att sluta snusa INNAN jag tappar framtänderna på vänster sida. Märkte de igår, har en rejäl inflammation pga snuset. Så nu snusar jag på fel sida vilket ser ut som jag har 3 prillor inne istället för en som jag har. Så ni vet ifall ni ser mig.. haha... Jo ska ringa sjukhuset idag också. Nu har jag ledsnat på ALLT jävla FLÄSK som hänger överallt. De är VIDRIGT. Och säg inte att de är mitt eget fel för jag gått ner i vikt. Hade jag vetat att de skulle bli så här efter -67 kg på vågen hade jag aldrig gjort de. äcklas av mig själv för tillfället... Nu ropar barnen så lika bra att bege sig till hallen för ytterkläderna...
Bye Bye

Regnar..


    Publicerat: 2009-06-02| 10:06:56

Ja så regna de då. Sommarens höjdpunkt eller vad man ska säga. De brukar ju vara regn i augusti så nu kanske vi får en toppen sommar sen. Ialla fall så är Rasmus hemma från dagis idag. Han var så fruktansvärt trött och seg. Allt detta pga av att han vaknar när han pratar med sig själv om dagens händelser. Så idag blev de en vilar dag för Rasmus, jag ska passa på att städa lite och plocka ordning. Gjorde inget igår eftersom jag hade fruktansvärd huvudvärk. Men de fixar sig idag istället.
Så schemat för dagen ser ut som detta:
1. Städa av köket
2. Städa av sovrummet
3. Städa av barnens rum samt rensa deras garderober
4. Gå med soporna
5. Åka och handla
6. Vila middag?!
7. Plocka in tvätt
8. Sortera strumpor *Suck*

Ja de är väl vad som händer under dagen för mig, kanske skriver någon mera rad senare.

Orkar...


    Publicerat: 2009-06-01| 20:48:10

Jag orkar faktiskt inte blogga mera ikväll & nu blir de bara kort!!!

Tvättade idag då så nu finns de tvätt som ska vikas. Disk som ska plockas & Jag har fruktansvärt ont i skallen. Så de blir ta reda på skiten och sen vila på soffan..
Night Night

Ekorr hjul


    Publicerat: 2009-06-01| 11:02:59

Lära bara skriva lite snabbt!!

Nu har jag satt igång ekorr hjulet ang körkortet.. Jösses hela kroppen bara skriker rätt ut NU!!!
Men jag har tagit itu med de igen, skickat in nya intyg då mitt gamla hade gått ut. Samt fyllt i alla papper, ska bara ringa en körskola för att kolla när de finns den där kursen handledar skiten man ska ha nu. Så de också blir gjort. Tråkigt nog kommer jag inte börja med mitt körkort förrän i Juli/Augusti då jag skolar in Emil på dagis. För han ska inte bli lidande för att jag ska ta itu med de här.. Känns underbart ialla fall.

Tack anonym för tipset men har redan en körskola.. hehe...

Vilken morgon


    Publicerat: 2009-06-01| 09:53:49

Vilken strålande fin morgon de var...

Solen lyser och de är varmt men ändå skönt för de fläktar. Dock hände de en incident idag, Emil kröp så slog han munnen i golvet och blodet forsade ur munnen. Sprang in med han på toa för att ge han is kallt vatten och efter en stund så var de bra. Jag verkligen lider när mina barn gör sig illa. Så H skjutsade oss till dagis då jag inte vågade gå ensam. Lämnade Rasmus och nu är vi hemma. Emil ligger och sover i mitt knä, vill ha koll på han så de inte blev någe med tänderna. Senare idag är de tvättstugan som gäller. Har en hel del tvätt efter helgens bravader. Känns väldigt tungt att tvätta en dag som denna. Ska försöka få hem en gräsklippare också så jag kan göra fint på baksidan. Fast just nu känner jag inte för något alls om jag ska vara ärlig mår inte speciellt bra heller för den delen. Är sönderbränd på axlarna, mår illa och har ångest. Ångesten vet jag vad den beror på och de gör mig bara ledsen. Att inte finnas där för någon som verkligen behöver hjälp. Jag hoppas du ringer mig idag...
Nej avslutar nu för att göra nytta medans lilleman sover...
Bye Bye