Mors dag!!


    Publicerat: 2009-05-31| 21:39:21

Glömde ju helt skriva om de ju!!

Vi firade morsdag hemma hos mamma med jordgubbstårt och kaffe. Vi barn hade kommit på att nu behöver mamma semester och så samlade vi ihop oss. Så över midsommar drar mamma till tallin och vi betalar kalaset.. Wehooo den ni!!
Själv fick man blommor, godis & pengar då förstås då Kenth inte kan komma på vad ja vill ha. Bilen fick jag ändå som en morot för körkortet så nu jävlar ska vi fixa de. =)))
Imorgon blir mitt första steg till körkortet. Ska ringa runt lite och se hur snabbt man kan få till de här...
Kenth bjuder mig på middag idag också.. =P
Jag fick välja helt och nu har jag velat ha kebab gratäng i flera dagar!! Så han är och köper de så jag kan mysa i soffan och glo på tv med mat.

Paris Hilton citat: " So long bitches " asg...

Vilken helg


    Publicerat: 2009-05-31| 19:01:03

Tillbaka!!

Vilken strålande helg de har varit. Har tillbringat mestadels av tiden inne hos mamma i Gävle. Vi har grillat, lekt med barnen.. Ja bara haft de skönt. I fredags drog vi till stockholm för att lämna tillbaka taxen som vi lånat ett bra tag. Kom hem vid 00 tiden någe. Hade skit roligt på resan.. Körde in på en mack så sa brorsan "kolla kossorna...kossorna." Vem fan tror att de ska vara KOSSOR på en MACK?! Jaja vi letade som fan efter dom där kossorna men de var ju inga riktiga. De var ett hus och på deras baksida hade dom gjort trä kossor som stog och betade såg de ut som snacka om att vi skrattade.
Lördagen var jag och barnen hos mamma hela dagen. Rasmus & Emil badade pool och sen blev de lite studsmatta för Rasmus del. Var ute hela dagen. Sen skulle syrran ta med sig Rasmus till Furuvik idag så han sov där och Emil hos mamma. Själv åkte vi hem vid 23 tiden och tog nån vända på stan. Såg några man kände och snacka i telefon med Olle var evigheter sen sist. Idag var de bada på schemat. Åkte ut till Hille badet och hade de trevligt. Eller Rasmus trodde han kunde simma så han kom under vattnet och sån tur var stod en dam där och drog upp han direkt. *suck* Han får INTE BADA utan simmringar så enkelt är de. Ialla fall så hade han en badboll som drog iväg i vattnet vilket slutade i grin och gnäll.. Så mamma alltså JAG hoppar i vattnet med kläderna PÅ för att hämta badbollen. Då blir Rasmus hysterisk för att jag badade med kläderna också =/
Kom hem för en halvtimme sedan och barnen vill INTE sova. Själv ska jag väl börja städa lite smått så de blir rent nu när hunden varit här. Tycker inte alls om hund hår.. Så jag beger mig till städningen istället för att sitta här..
Tjingeling

Lägger ner


    Publicerat: 2009-05-29| 10:35:28

Vi la ner de där med bråkar morgon!!

Mamma ringe nu på förmiddagen och frågade om inte Rasmus kunde vara hemma idag, så vi la ner våran diskussion om dagis. Han får vara hemma med mig tills mamma kommer för att hämta han. Så här är de: Mamma har köpt en ny eller ny o ny en bättre begagnad bil. En chevrolet astro, en buss som hon, rasmus o offa ska åka i för att fika och bara glida runt i. Nu är den klar efter dom har fixa den. Så nu ska dom åka i den och sova i den tydligen.. =//
Så de får han ju göra. Han bara älskar att hitta på saker med mormor & offa.. hehe.. Och jag säger de fan mamma är gammal så hon lär ju passa på att vara med barnen innan de är för sent. Hon vill ofta ha barnen men ja säger NEJ.. Då blir hon lite putt på mig =))
Nu har jag dammsugit efter att mina troll fick tag i chips påsen som var överallt. Emil försökte krypa in med huvudet för att äta chipsen så. Kanske var enklare vad vet jag?! Rasmus är ute i lekparken på baksidan, emil vilar. Perfekt för lite städning. Förrästen så har jag glömt att berätta om att Kenth har köpt en bil till mig =))
Jag ska få den när mitt körkort är klar. De blev Saab 9-5:a 2,3 liters turbo 2001 tror ja de var. En kombi, svart med tonade rutor.. Ska knäppa kort på den.. Nu ropar rasmus på fika

Äntligen helg


    Publicerat: 2009-05-29| 07:51:02

Äntligen har helgen kommit igen...

Tänk vad veckorna / dagarna går fort när man har barn. Emil blir snart 1år. Vart fan är tiden?! Känns som jag bara flummat bort hela tiden. Alla social möten, alla träffar med polisen. Ja allt bara skit har gått åt. Jag har missat så mycket glädje med mina barn. Och jag hoppas ingen ska behöva gå igenom de jag har gått igenom.. Inte ens min värsta ovänn önskar jag detta.
Nu kryper Emil omkring och ropar mamma. Så himla söt han är. Idag blir en bråkar morgon ifall Rasmus ska på dagis. Han vill verkligen inte dit, de är så tråkigt när han känner de så. Men tyvärr lär han faktiskt och han behöver dagis. Fast de lutar åt att jag ska byta dagis på båda 2. Ett närmare hemmet, Rasmus orkar inte gå den biten som är till dagis. De kanske blir roligare ifalla de är närmare? Jag har ju funderat på detta ett tag nu. Eller de är mycket jag har funderat på och de får visa sig med tiden hur allt blir. Ska ialla fall kolla alla möjligheter innan jag bestämmer mig och rusar in i något för snabbt. Solen lyser så härligt så blir de inge dagis ska vi ha picknick ute på baksidan med filt, fika och sola lite.. =))
Nej nu ska vi se hur de blir. Ska diskutera lite med min son som äter frukost...
Bye Bye... ps ja fixa inte utan snus.. skiter i de. Har min snus kvar!!

Inte att leka med


    Publicerat: 2009-05-28| 21:59:12

PMS monster & nikotinberoende klimakterie kossa är INGET  att leka med!!!

Sån har jag varit idag men de kanske ni märkt med de tidigare inläggen. Nu har jag fått snus ialla fall bara chokladen som fattas vilket man MÅSTE ha när man har den röda damen varje månad. Jaja lite får jag klaga. Ialla fall så mår jag mycket bättre nu har fruktansvärd värk men de går väl över. Ska försöka städa av köket. Ska berätta en rolig sak också. Hade lagt Emil & Rasmus för att sova.. Dom tjoar o busar där inne. Inget man direkt stör sig utav, går in dit 2 ggr och säger att nu är de natti natt. Efter en stund kommer Rasmus ut: "Mamma jag har målat bordet med saften .. Kenth kollar lite konstigt på han och jag säger vad Rasmus sa. Går in dit.!!! Då är de SAFT ÖVERALLT element blommor, gardiner osv. Bara te att städa av dåra. Mitt i allt så vaknar Emil som sov som bäst. Lägger barnen Igen och går ut för att se tv. Då kommer Rasmus ut igen: " Mamma Emil har kissat så ja har bytt blöja och visar stolt upp lillebrors blöja". Går in dit och ser den lille nakenfisen i sängen, han ställer sig upp. Då frågar ja varför han e naken?! Får till svar av emil: " US US så pekar han emot Rasmus" US = Rasmus.. jaja funderar vart Emils täcke samt kudde är. Då ligger de i Rasmus säng för dom ska sova tillsammans enligt Rasmus.. Haha in your dreams tänker jag då. De hela slutade med att Rasmus sover i min säng & emil i deras rum. Var tvungen att dela på dom.. Så har min kväll varit, kan inte mer än skratta åt de hela faktiskt. Nu ska jag gå & ta reda på i köket så de är fixat så slipper man de imorgon bitti...
Har ÅNGEST också... Jävla skit fan.. Hoppas de går över snart.. Natti Natt

Nikotin


    Publicerat: 2009-05-28| 15:12:02

Hur fanken klarar folk av att sluta röka/ snusa?!!

De är för mig en gåta. Hade gjort bort mig med räkningarna så alla räkningar drogs idag när jag inte hade fått alla pengar men de täckte räkningarna. Så nu sitter man utan pengar till snus & har varit utan sen IMORSE. Fan snart klättrar jag på väggarna. Försöker ha saker i munnen men de går fan inte. JAG BEHÖVER SNUS NU!!!! FATTA!!!!
Mamma ringde nyss så ja får låna lite cash av henne tills ja får mina på måndag. Ska klä barnen för att åka dit & köpa snus! Just de äta innan osså. Kycklingen är precis klar...
Bye BYe

Suckar...


    Publicerat: 2009-05-28| 12:05:41

Suck Suck...

Så känner jag mig.. Skulle behöva sova några timmar till /dygn men de är sånt man får ta med små troll. Har sovit som sagt 2 timmar inatt. Har precis fått Emil till att vila middag, så jag ska fortsätta städa undan lite här. Finns ju en del att göra bara man vill. De regnar lite smått än här, så Rasmus sitter och kollar på en film och har precis ätit lunch. Gjorde fiskpinnar till dom små trollen. Senare till middag blir de kyckling, ris & bea. Längtar faktiskt till maten då jag inte äter varken frukost eller lunch. Ska nog sätta mig med Rasmus en stund och bara mysa. De var en vecka sedan vi verkligen hade mys stund och nästan kröp in i varandra. Saknar de så fruktansvärt. Men han vill inte pussas med mamma när någon annan ser. =P
Mysa var de.. Tjoho

Vilken natt


    Publicerat: 2009-05-28| 08:47:49

Uscha vilken natt jag har haft...

Vaknade vid 03:15 av att Rasmus låg i sängen och sparkades som vanligt. Efter en halvtimmes sparkande gick Kenth in med han för att lägga han i sin säng igen. Väl där så var de tyst en halvtimme, sen väckte han Emil. Sagt och gjort hela huset var vaken 04:15. Jag klev upp för att göra välling till Emil då märker ja att de inte står rätt till, slutar med att jag får torka efter mig överallt. Då hade ja fått den röda damen som forsade och sen gick en böld på benet sönder så ja kunde knappt gå. Emil somnade efter en timme´s sjungande. Och jag somnade också, en minut innan 7 var barnen vaken igen. Jag försökte kliva upp, men de gick inte. Axeln spökar igen samt att de var dags för fors igen. Så de var bara att torka golven överallt och duscha av sig. Gillar verkligen inte idag. Rasmus får vara hemma från dagis då jag inte vågar gå dit ifall de skulle bli fors igen. Vad vi ska göra idag är en gåta?! Kanske måla lite och mysa med film, de är ganska dåligt väder ute.. Nu ska vi tydligen se filmen dennis enligt Rasmus..
Puss & Hej

Inte fit for fight


    Publicerat: 2009-05-27| 20:54:13

Känner mig verkligen inte fit for fight om man säger så...

De började redan på dagis när de var gårdsfest, kände mig yr och sockret var dåligt. Emil var så trött och orkade inte mycket då han är van att lägga sig/äta vid den tiden. Så de slutade med att vi åkte hem tidigare och åt middag, sen slocknade barnen. Jag la mig för att se tv men somnade som en klubbad säl. Sov en halvtimme sen ringde mamma och behövde hjälp av Kenth. Räddaren i nöden som alltid så åkte han direkt dit. Så nu är man ensam hemma. Funderar på att ta mig ett varmt bad, ta 2 panodil och lägga mig i soffan med täcke & ballerina kakor. haha.. låter som värsta svullo men jag äter faktiskt inte kakor i normala fall... =p
Imorgon finns de inget inplanerat på schemat vilket känns helt underbart. Ska till dagis med Rasmus sen hem städa av lite som vanligt. Ja de alldagliga som man alltid gör. Funderar vad man ska göra för mat till kottarna imorgon?! Jag skulle vilja ha karre, kokt potatis, kokta grönsaker & champinionsås. Men de återstår att se Emil vill inte riktigt de där med kött, kanske kan ge han någe annat. Oj nu är de Bröllopsfixaren på 3:an den ska jag se, sen blir de Bröllopsduellen som jag hyrde..
Puss & Kram

Tack


    Publicerat: 2009-05-27| 15:00:55

Tack för de fina kommentarerna men tyvärr om bloggen så kan jag inte ta åt mig äran... hehe men är jätte nöjd med den. Men mina killar de har jag gjort bra eller hur Hanna... hehe..
Ialla fall så har jag tvättis nu tråkigt nog, sen är de gårdsfest på dagis som jag/vi ska gå på. Hinner precis klart med tvätten tills de är.
Lär bara berätta...
Jag går där i min power wlak stil som ser jätte konstig ut för den delen. Och vet ni vad som surrar i mitt huvud.. HANNA.. Ja jag tänkte på henne hela vägen till dagis. Så grabbar ute i cyber världen som följer Hanna´s blogg. Passa på att tjuv kolla på henne på tant grön inne i Gävle på Lördag.. Hon kommer vara den där tjejen som utstrålar som bara de men inte kollar på killar, skrattar och snackar i mobilen.. haha min syn i huvudet.
Så nu har jag lagt ut dej Hanna på svarta marknaden av singel mammor.. hehe.. kolla hennes blogg www.lucasmamma.se Förlåt Hanna men ja lära bara ta chansen..
Hoppas du inte tog illa vid dej, men de är bra för dig att få uppskattning av killar trots att du skrivit att du inte vill ha någon förrän L är 15 år.. haha... In your dreams babe.. Tror du verkligen killarna kan hålla sig ifrån dej tills dess?! Asg.. Nopp

Nej nu ska jag göra mat till trollen, de blir lasagne med rå rivna morötter. Sen blir de ju bullar, kakor & festis på dagis mellan 17-19. Hem göra klart barnen för sängen och sen ska jag se en film i soffan tror jag är ganska slut idag. Just de ska kolla en sak också... *nervös* Men de har inte ni med att göra =P
Bye Bye

Välkommen till min nya blogg!


    Publicerat: 2009-05-24| 18:48:51

Nu har allt blivit fixat och jag har Tant Kim att tacka för bloggen. Ska be henne att lägga in sin adress så ni andra kan beställa/köpa färdiga sidor. Hon är en fruktansvärt tålig & duktig tjej som fixar snygga bloggar & allt hennes bloggar finns på hennes sida så man kan se vad hon gjort..