Frågor....


    Publicerat: 2010-04-30| 08:15:39

Det finns en massa frågor som kräver sitt svar. Tråkigt att de blivit som de blivit. 8 år tillsammmans och 3 barn kan man inte bara skaka av sig så där. De finns ett ansvar gentemot varandra. Nu har vi pratat halva natten och behöver fortsätta prata ut. Önskar bara allt var ogjort. Men de kanske var bra att de hände som hände. Jag fick någon som lyssnade och förstog mig. Bara för att jag vill lösa saker betyder inte de att jag inte kräver en förändring. Mitt liv med barnen betyder allt. Jag är inte som andra mammor som är ute i svängen hela tiden, visst kan jag också gå ut och dricka ett glas vin. Men sen är de faktiskt bra. Jag behöver inte de där för jag ser hellre glädjen i mina barn. De kanske är dags att jag släpper barnen lite och låter K vara pappa. Den pappa han vill vara för sina barn. För han verkligen avgudar dom. Om ni såg de jag såg så skulle ni förstå mig bättre.
Nu är barnen påklädda och sitter och äter frukost. Allt gick som på räls imorse. Kanske känns lite skönare när grabbarna är på dagis också. Vi kan prata mera då. Väntar på samtal från sociala nu och sen får vi se hur de blir. Jag döljer inget utan är ärlig om de som hänt. Ska nog starta en maskin tvätt och dona lite. Jag har så mycket tankar och frågar hela tiden. De här har fått mig att fråga K vad han tänker och känner. Nej nu ska jag ta grabbarna grus & Ronja...
Tjingelingen

Tiden får utvisa


    Publicerat: 2010-04-30| 00:05:04

Tiden får utvisa vad som kommer att hända och ske.. Vi kommer få den hjälp vi behöver och prata ut om allt som kan vara grunden till alla händelser. Nu är du hemma och jag är HEL igen!! Orkar inte blogga mera idag men skriver igen imorgon. Hoppas allt kommer bli bra... 

" Så länge vi har varandra så löser sig allt "

Svar!!


    Publicerat: 2010-04-29| 12:53:12

Nu ska ni få lite svar som kommenterat. Vissa har jag inte godkänt och vissa har jag. Tack Sanna för ditt stöd och att jag får prata ut med dig om allt. Du är guld värd. Lina du är också en klippa som alltid har ställt upp på mig och barnen.
Stefan : Om du nu är den jag tror du är så vet du inte ett jävla skit!! Visst jag förtjänar väl det här eftersom jag är en sån jävla apa enligt er. Men då får de vara så. Du kanske tillåter sådanna här saker men de gör inte jag och inte mina sanna vänner heller. Du har rätt att ha din åsikt och dina kommentarer därav jag publicerade den.De jag kan berätta är att jag velat lämna K sedan jag var gravid med Ronja för de blev för mycket, vi har försökt lappa ihop något som inte gått pga omgivningen/mitt missöde med förlossnings psykos. Vi har inte gått ifrån varandra än. Så vifta inte med flaggan förrän de står att de är slut! Det som hänt är tragiskt och de var inte så långt de skulle behöva gå. Är ni så fruktansvärt nyfikna så kan ni ju ringa och fråga mig om vad som hänt. Sen om jag berättar eller inte de är en annan sak. Jag har ialla fall insett vilka som är mina vänner och vilka som endast vill förstöra eller få mig att må sämre. Jag hoppas bara att inte de här kaoset drabbar barnen utan att de löser sig med tiden. Vi har trots allt 3 barn tillsammans och de är en massa frågor och några svar. Men jag anser inte att jag behöver skriva om de här. Jag har min blogg för att ventilera mig själv och mina tankar när jag mår som sämst. Sen finns de ju folk *harkel* som bara är nyfikna och inte kan vara mogen nog att ta en diskussion! Men de får stå för dom.
Jag är oerhört tacksam för mina vänner som ställt upp nu och verkligen funnits där. Älskar er för dom ni är.

Lady Gaga - Paparazzi


    Publicerat: 2010-04-29| 00:39:50

Sitter och spelar Lady Gaga - Paparazzi för fulla muggar, barnen sover bara jag musiken och mina tankar som vimlar runt i skallen. Tårarna fortsätter att rinna och frågorna blir flera. De har gått hur många timmar som helst nu. Om livet ändå kunde vara annorlunda. Nu är de som de är och jag måste vara stark för barnen dom är faktiskt mitt allt nu och för alltid. Har nyss tagit reda på allt som blev. Har torkat trappen ner för hand, damma överallt bädda barnens säng, städat rummen uppe. Ska försöka bege mig på de här här nere också. Tvätten går för fulla muggar och jag bara väntar att timmarna ska gå. Orkar inte ha de så här mera.


" Im your biggest fan i follow you until you love me... papa papa razzi"

De var inte så här jag ville ha de men betyder vi inte mera då är de inte så mycket mera att säga.

Vart är Jag ?


    Publicerat: 2010-04-28| 14:17:45

Fortsätter med dessa tårar...
Vet snart inte vart jag ska ta vägen. Tiden när barnen är på dagis spenderas av tårar och åter tårar. Vad har jag gjort för fel? Är jag en sån värdelös mamma?! Vad gör jag här? Tankar som inte borde finnas finns.. Snälla hjälp mig !! Jag orkar inte mera. Mina barn är mitt allt vill inte såra dom, vill inte de här. En jobbig tid, jag vet. Men när kan jag vara ledsen? När får jag visa mina känslor? Jag orkar inte de här.. För varje timme som går funderar jag hur jag ska kunna försvinna, mina barn då? Vem tar dom ? Allt är så fruktansvärt jobbigt och JAG har INTE valt detta. Jag har inte gjort annat än varit snäll. ALLT ÄR MITT FEL!!!

Tårar...


    Publicerat: 2010-04-27| 22:38:15

Jag vet inte hur jag ska tänka?! OM jag ska tänka.. Vad händer vad händer inte?! Tårarna bara rinner och aldrig försvinner. Varför jag ? Varför nu? Vad har jag egentligen gjort för att förtjäna de här och vad har jag gjort för fel. Alla säger gå, men jag säger stop! Önskar jag fann de svar jag en gång hade. Då jag var stark och orkade, nu finns inget kvar mer än tårarna som rinner nedför mina kinder =( Vart är du när jag behöver dig som mest? Var är jag? Jag vet inget. Försöker göra saker hela tiden för att stöta bort alla tankar, bär möbler över hela lägenheten. Jag behöver en pause från mitt eget liv. Stanna mitt hjärta och låt mig finna svaren. Minut för minut kollar jag klockan, vad ska jag göra? Vem finns där när jag behöver någon? Jag kan fortsätta detta marathon i frågor hela natten men kommer inte få något svar ialla fall. Jag orkar inte mera. Ska försöka ta itu med lägenheten och hoppas jag slipper de här snart. Kan ingen rädda mig? Snälla vad har jag gjort för ont egentligen?!

Banken & en massa måsten!!


    Publicerat: 2010-04-21| 15:14:15

Jag tycker verkligen inte om att gå till banken men de är ett MÅSTE för mig nu!

Lär fixa med en massa saker som jag inte orkat tagit itu med tidigare. Önskar dagarna var längre och att man kunde göra mera med tiden man har. Hinner inte alls med de man vill göra. Var till valbo idag och fixade skor till Linus =) Hittade lite Hello Kitty kläder till Ronja och lite till Rasmus också. Köpte jätte söta "tofflor" som man har på bebisar.. De var HELLO KITTY!! Små kisse katter. Hur söta som helst faktiskt. Handla inte så mycket eftersom jag måste spara varenda krona jag har. Hur typiskt är inte de när de är halva rea priset på typ alla affärer?! Jaja bara att gilla läget, tur att barnen har en mormor,morbror & mostrar som skämmer bort dom med kläder och leksaker varje månad.
Träningen går galant för mig, börjar se lite muskler bakom hänget man har. Men jag är INTE nöjd så flera gym kort blir de =) Jag behöver verkligen de där. Men hur jag ska planera min träning de har jag inte kommit på ännu. De löser sig faktiskt de tar bara tid att vänja sig vid saker och ting. Nu ska jag ta mina 3 små troll som inte alls vill leka med varandra eller hålla sams. Ronja reagerar på Emil när han bråkar osv... Skriver kanske mera senare eller en annan dag =)

Vart är tiden?!


    Publicerat: 2010-04-19| 11:22:43

Den fråga vi mammor alltid ställer är vart har tiden tagit vägen. De är bara vi som blir äldre känns de som. Upptäckte en rolig sak igår, Ronja föddes ju med en tand. Tyckte jag såg mera i munnen igår så jag mutade med en potatis (skämt) att jag skulle få kolla, hon öppnade munnen och när jag undersökt hela munnen hittade jag 7 tänder .. Ja de var en del där inne, jag som undrat varför hon varit lite kinkig som aldrig är de annars. Nu tror jag att jag hittat svaret. Emil fick feber igår igen, livrädd sedan feberkramperna så var jag vaken mestadels av natten. Livrädd att min bebis ska få de där igen. Men han sov bra och vaknade utan feber. Kenth tog barnen så jag fick sova till 10 då Ronja ville ha mat igen =) Skönt vare ialla fall, han hade gett barnen mat, bädda rent i Emil´s säng och starta tvätten och torken. Hur funkar de då?!
Nu på morgonen har jag rensa Ronjas kläder, hon har INGA hello kitty kläder kvar i sin storlek. De blev en hel kartong med kläder som hon inte kan använda längre =( Min bebis börjar bli stora tjejen. Växer så de knakar, de gör de andra också så de är dags för en ny garderob till dom också =) Rasmus vill ha nya Jeans så de ska vi fixa till han, han fick en skit snygg skinn jacka när han fyllde den ska han börja använda till Jeansen har han sagt. De är bra att han säger vad han vill ha tycker jag slipper jag bestämma åt han. Nu ska jag fortsätta sortera tvätten, vika in den och tvätta vidare. Sen blir de en promenad och fortsätta med allt som ska göras som vanligt.


"De fanns en tid då jag var allt, de fanns en tid då vi övervann allt, de fanns en tid för oss. Nu är den tiden över och jag hoppas du fått ut lika mycket glädje & tårar som jag"....

Varför?


    Publicerat: 2010-04-16| 15:00:11

Startade ett projekt a´la Rasmus rum!!!

Jag börjar en massa saker hela tiden, inte små projekt utan allt  ska vara stora projekt. Som när jag får min städ nojja så ska ALLA möbler ut så jag får skura överallt. De ska vara kliniskt rent annars kan de lika gärna vara. Nu är Rasmus rum klart och de är dags att dra igenom Emil´s rum =) De är inte lika stökigt där faktiskt då vi hjälpts åt att plocka alla leksaker som är överallt. Skulle vilja ha alla rum på samma plan vad enkelt de skulle vara att städa. Men vi verkar aldrig få tag i en 5:a eller 6:a som vi verkligen skulle behöva. Linus måste ha ett eget rum så enkelt är de faktiskt. Men snyggt blir de till slut överallt. En massa tvätt blir de också eftersom jag bäddar rent överallt.
Igår när jag var till BVC så pratade jag med henne där och hon förstog mig precis hur jag mår och känner. Ialla fall så tyckte hon att jag skulle skriva en bok om hur man kan må efter en förlossning, jag har redan börjat skriva faktiskt och jag vet inte hur de kommer sluta. Jag har inte tänkt att tjäna pengar på boken eller så. Utan kanske föreläsa lite om hur en förlossningsdepression kan te sig och livet efter en sådan. Alla som jag har berättat för förstår mig inte och tycker att man bara ska lägga de bakom sig och gå vidare. Vilket tyvärr inte är så enkelt. Kanske ni vill läsa lite smakprov av de jag skriver sen?
Tiden får utvisa men BVC skulle ha allt jag skrev och ta upp de på sina träffar för jag hade de högsta poängen i psykiskt dåligt i HELA sverige. Så ni kanske förstår att jag inte mår så bra?! De mesta är ett skal som jag bygger in mig i. Älskar mina barn över allt annat, men hade jag vetat att de skulle bli så här hade jag faktiskt inte skaffat flera barn. Nu är barnen de som håller mig uppe/vid liv/ Levande. Dom bertyder allt. Sen har vi Kenth som har ställt upp hela tiden trots att jag varit elak och verkligen tryckt ner han. Vi får se om de går att reparera de som blivit trasigt mellan oss. Just nu känns de inte så och jag får ta en dag i taget. Just nu är jag omyndighetsförklarad och får inte ta sånna beslut som är sammanhängande.

Grattis till mig själv *haha*


    Publicerat: 2010-04-13| 14:44:47

Idag är de ingen vanligt dag för de är min födelsedag!!

Har varit till valbo och letat lite kläder men hittade inget som vanligt. Vill bara gå in på intersport och köpa alla PUMA kläder dom har =)
Men Ronja fick en del kläder och Rasmus också då dom har 50% rabatt på rea priset på Lindex. Kanon tycker jag och köper en massa kläder som vanligt. Hämtade barnen från dagis och nu e Rasmus ute på cykeln. Emil ligger och vilar med sin pappa. Ronja ligger i vagnen och jag funderar om vi ska gå till affären för att köpa glass till barnen med maränger och chokladsås till =) fick ett jätte fint halsband i guld av Kenth med ett stort hjärta och en stjärna precis som jag ville ha. Fast hade faktiskt hellre tagit PUMA kläderna för dom pengarna =P Nej nu ska jag vara snäll. Ingen frukost på sängen heller bara ett läkarbesök som slutade precis som jag ville eftersom de var mitt val. Nu börjar mitt nya sunda liv eller ja en del av de ialla fall. Jag tänker ALDRIG ge upp godis eller en pizza, men tänker ta de MAX en gång i månaden =)
Ska försöka hinna till gymmet idag också när alla åkt hem, dom har ju faktiskt öppet till 23. Nej nu ska jag dra ut Ronja & se om vi hittar Rasmus så vi kan bege oss till affären =)

Blogg pause...


    Publicerat: 2010-04-12| 23:39:10

Som sagt så har jag faktiskt mina blogg pauser när jag vill och hur länge jag vill för de är MIN blogg ...hehehe
Ialla fall så har jag inte tid att blogga för när barnen lagt sig så har jag gått och blivit en träningsnarkoman. Jag tränar varje dag minst 1 timme helst 2.. Känns så skönt när man kommer hem och känner att de tagit =) Har ju mina goa vänner med mig som peppar mig också, men jag ska fixa de själv också.
Imorgon blir man 1 år äldre också =( Inge vidare att nr 30 närmar sig. Hoppas på en bra dag med trevligt sällskap INGA PRESENTER! Jag är för stor!!!
Ska till farbror doktorn imorgon också de tänker jag inte skriva mera om just nu för de får mig att må dåligt. Ska nog lägga mig nu och uppdatera en annan dag. Barnen ska på dagis imorgon så vi får inte sova till 9 som vi brukar. Ronja & Emil kommer bli skit sur för att jag ska väcka dom =/
Ska fixa en massa innan allt folk kommer också, städade av här hemma idag så man slipper skämmas =) Kanske några nya byxor får följa med mig hem imorgon ... Nej sova var de eller jag ska se tv ialla fall i min underbart sköna säng och hoppas Ronja vaknar nu så vi sover samtidigt =) Tjingelingen

Skit också på ren svenska!!


    Publicerat: 2010-04-10| 10:31:11

God morgon!!

Jag var så laddad för att klippa ner buskarna och göra de fint överallt så visar de sig att saxen inte fungerar!! Skit också =( blir så arg när jag verkligen ville göra de fint så går de inte alls bara för de. Skulle bara vilja dra täcket över huvudet och somna om. Den som ändå fick sova. Barnen har en pappa men han kliver inte upp med dom och får jag sova när han ger dom frukost får jag skit för de sen. Så hur jag än gör är de lika bra att kliva upp igen. Emil ligger för att vila lite & Ronja ligger i vagnen. Ska nog gå ut och kratta lite på framsidan medans de är lugnt här hemma. Rasmus sköter ju sig själv mestadels. Nu har han spelförbud, då han kastar sönder skivorna till spelen & är inte på något vidare humör. Nej göra lite nytta var de jag skulle göra faktiskt. Ska leta en ny lägenhet också =) Får se vart man hamnar!!

Kluven


    Publicerat: 2010-04-08| 14:36:56

Känner mig fruktansvärt kluven idag!!

Har suttit uppe hela natten med tankar som snurrat runt i huvudet. Dom tar aldrig slut. Gör jag rätt gör jag fel? Vilka sårar jag? Önskar jag visste svaren. Idag eller rättare sagt om en halvtimme ska jag vara på psyk, men jag vill inte ens gå dit. Bara skita i allt, träna ihjäl mig!! Bara försvinna för ett tag för att hämta andan. Mina barn gör så att dagen fungerar men hur länge till? Hur länge ska jag orka bära de här inom mig. Tack du där ute som orkar lyssna på mig och finns där när jag verkligen behöver de. En sån liten kommentar på facebook kan förgylla hela min vardag. Jag orkar faktiskt inte de här mera!! Nu får de vara bra med allt. Spelar musik så ingen ska höra mina tårar som faller ner för kinderna. Min mamma är bäst i hela världen som tagit lilla Emil så jag får vara ledsen, så jag får fundera. Han tar åt sig allt tyvärr. Så jag laddar batterierna tills han kommer hem. Jag skyndar nog till psyk för att säga att de inte funkar idag utan att vi får ta de en annan dag. Varför ska allt vara så jävla svårt?!!!
Nu skiter jag i de här !!!

SUCK!!


    Publicerat: 2010-04-07| 17:23:28

Tjingelingen !!

Har varit och tränat de senaste dagarna och inte haft tid eller ork för att uppdatera. Har världens träningsvärk i ena armen =( Mindre roligt men då vet man att de tagit också. Köpte nya träningskläder igen då PUMA så klart =) Känns som att jag härmar Hanna lite som vanligt. Men de gör jag faktiskt inte för jag hade inte sett de hon nyligen köpt. JAg köpte mina PUMA kläder i december om ett hopp att komma i dom. Nu glider jag lätt i dom & mår skit bra av de. Ringde läkaren idag för att dom ska skicka remissen om operationen. Så måndag ska jag dit och lämna alla prover som dom ska ha. Känns inte så där kanon för jag vet att proverna inte kommer vara bra =(. Strax är de dags för gymmet igen, ska inte träna armarna bara ben,rympa, vader. Ni som inte provat vibrationsträning gör de för de är enkelt smidigt och tar ingen kraft typ. Vi står mest och skrattar åt varandra för de vibrerar på allt ställen i kroppen. De känns som att jag är på väg tillbaka till livet och uppskattar de. Men mina tankar snurrar fortfarande och jag kan inte få stop på dom ÄN! Imorgon ska jag till min kontakt person så får vi se om jag kan ventilera mina tankar med henne för de här funkar inte och ingen verkar förstå hur jag menar och VAD jag menar. Eller vill dom bara inte förstå? Vill dom trycka ner mig ännu mera, omyndig förklara mig? Är de så svårt att bara accepter den jag är. Den individ som jag har rätt att vara? Ni förstår tankarna är många och de finns endast några svar =/
Nej nu ska jag packa ordning mig för brudarna kommer snart så beger vi oss till gymmet =)

Första träningspasset avklarat


    Publicerat: 2010-04-05| 18:45:35

Snacka om skönt att bara dra iväg och träna ett pass alltså.. Drog med mig Sandy & Angelica på ett pass. Hade roligt åt varandra medans man såg hur skinnet hoppade på varandra. Vi provade vibrationsträning. Sen gick vi på löpbandet och lite vikter tog jag också. Hem för att lägga kottarna mina. Och nu hägrar duschen för mig, sen slappa på soffan och se film som vi hyrde igår. DE har snöat hela dagen så vi har haft skit tråkigt här hemma idag. Men hoppas på ett bättre väder imorgon så vi får komma ut i luften lite =)
Ska ringa lite viktiga samtal imorgon också så vi får se hur de går med de. Annars har de väl inte hänt så mycket mera hos oss...

"Rasmus har spillt ut mjölk,vatten,juice etc över bordet de senaste dagarna. Vilket resulterade i denna kommentar av en ledsen Rasmus med tårarna i ögonen. " Mamma händer de en olycka en gång till lär vi sälja bordet! "

Så jag hoppas verkligen att de inte händer en olycka för jag vill gärna ha kvar mitt köksbord =) Nej duschen var de.. Tjingen

Uppdatering


    Publicerat: 2010-04-05| 11:16:01

God morgon!! 

Jag har INTE sovit till nu men de är ju morgon på någe vis ialla fall nu när de är lång ledigt kan man ha lite sovmorgon. Ja jag blev inte blond utan de blev en lättare brun färg, trivs jätte bra i den faktiskt. Sen har man ju börjat motionera varje dag. Så skönt att ha någon/några att gå en promenad med varje dag. Ja vad har hänt mera sen sist då? Jo jag har faktiskt druckit lite vin med Angelica och bara snacka en massa skit, lärt känna varandra bättre så att säga. Igår när vi gick en promenad (jag, angelica & Sandy) så tog vi svängen förbi 8:an tog oss en cider där faktiskt =)
Tok kärringar är vi allihopa =)
Efter de så gick jag hem för att kolla läget hade tänkt gå ut med Sandy men Ronja var inge vidare i magen och då vill jag inte lämna henne med Kenth själv. Ja jag vet hönsmamma men jag måste få vara de jag också =p
Idag funderar jag på att bege mig till JYSK på en promenad för att köpa en vaxduk som man kan tvätta. Har ledsnat på att skrubba bordet hela tiden och de blir ju inte bättre av att Ronja snart ska sitta med oss & kladda också =) Snart är hon 2 månader tiden går så himla snabbt. Hon verkligen älskar sin babysitter, somnar mest i den =) Nej nu är damen hungrig igen så jag ska ta henne. Ska försöka lägga in lite kort här sen =)

Blond?


    Publicerat: 2010-04-01| 09:48:45

Nu försöker jag göra min förvandling, från svarthårig till blondin =) DE går inge vidare men vi gör ett nytt försök idag då. Jag ska fan få ordning på de här. Funderar till och med på att gå till frisören för att få de blont direkt. Ska ringa dit och kolla vad de kostar samt om dom har tid. Jag vill verkligen ha de blont nu =) Skulle vilja klippa de också men jag vet faktiskt inte =)
Lär skriva om något annat än mina bekymmer. Ska försöka locka med mig Lina ner på stan för att köpa jeansen =) Tänkte gå ut på krogen nästa helg så då vill jag ha lite fina kläder också. Synd bara att jag inte kunde gå på sandys 25-års fest =( Nu ska barnen få frukost sen bär de av till stan ... Tjingelingen


" Every day every night i wanna be whit you... Your so close to my heart "

God morgon


    Publicerat: 2010-04-01| 09:08:58

Morrn morrn!!

Jaha då var man uppe igen då. Fick sova en timme inatt efter alla funderingar. Jag är så lyckligt lottad som har mina barn. Dom sviker mig aldrig och finns alltid där. Man måste gå vidare och inse att livet bara kan bli bättre. Varför se bakåt och bara må dåligt själv?!
Känner mig helt slut, har feber och halsfluss tror jag. Har skit ont i halsen. Men de är bara att ta 2 tabletter och lee... Ska försöka ta mig till apoteket för att köpa mera tabletter så man står på benen. Emil hade feber inatt men nu är de som vanligt igen =) Ska måla ägg med barnen och bara njuta av lite ensam tid med dom. Ronja får sitta i babysittern medans vi gör de om hon väljer att vara vaken. Nej en dusch för oss alla sen försöka ta itu med dagen och dess bravader!!

"Jag trodde barnen betydde mera för dig, man kan inte bara välja att inte vara förälder. De är inte mig du straffar de är barnen! "