God morgon


    Publicerat: 2010-08-25| 07:16:28

Morrn Morrn!!

Sitter här i min ensamhet.. Barnen har nyss vaknat och själv har man varit vaken sedan 3. Snacka om att ha vänt på dygnet bara för att barnen är förkylda. Har diskat, plocka med tvätten och fixat de. De finns en hel del att göra när man har 3 barn =)
Var på bilbingo med mamma igår, hon vann lite ialla fall =) Skönt att bara få lite egentid utan barn.
Idag blir de att gå på ett sista möte med kriminalvården. Snacka skönt och jag har varit skit duktig som fixat de här. Inte för att de gjort mig något då jag haft en jätte snäll kontakt person =)
Efter mötet blir de hem och aktivera barnen. Hoppas solen håller i sig hela dagen så barnen kan vara ute. Kenth skulle fixa med lägenheten i sandviken åt mig. Ska bli så jävla skönt att lägga den bakom mig liksom. Trivs ju här, nu är jag hemma =)
De kommer ta sin tid att hitta en rytm men de får ta den tid de tar. Bara barnen får dagis så ska vi nog få ordning på de här också. Nej nu ska jag göra ordning frukost till barnen vaknar =)

Ny vecka Nya bekymmer =)


    Publicerat: 2010-08-23| 12:15:46

God morgon!!

Skriver lite sent då jag inte ville vakna förrän vid tio idag. Emil var hos mamma i natt så jag fick sova. Ronja vaknade kvart över sju imorse, men ville bara ha välling. Sen somnade vi om och snacka om skönt. Vaknade med huvudvärk dock. De kunde jag faktiskt finna mig i =)
Var en heldag med mycket barn och mammor =) Vi hade de jätte trevligt, men Rasmus har fått för sig att han kan göra som han vill och drog iväg en bra bit. De är något vi måste jobba med för de funkar liksom inte att jag ska packa ner de små trollen och leta efter han bara för att de passar han att rymma iväg.
Trivs fortfarande här trots att jag inte alls har ordning på alla saker. De får lösa sig med tiden, jag har inte bråttom.
Idag blir de aktivera barnen efter lunchen. Har nyss ätit frukost själv. Emil kom precis hem så vi ska väl göra oss ordning för att bege oss ut snart. Vill bara ligga inne och ta de lugnt men de får jag göra när jag blir gammal. Har plockat och fixat hela morgonen för att få undan innan Emil kommer hem.. Om man bara orkade gå in i duschen själv också =)
Nej nu ska vi fixa de här och bege mig in i duschen för att sen gå ut med barnen som vanligt =))

Helt Fucking slut!!


    Publicerat: 2010-08-21| 18:42:47

Snacka om att jag är slut!!!

Nu har jag endast sovit 6 timmar på 3 DYGN! De är fan inte normalt alltså. Börjar bli ganska matt i kroppen om man säger så. Jag har också blivit sjuk, sitter med feber och snorar som en snorunge =) Inte roligt kan jag lova. Vi åkte till mamma för lite lunch men de blev att vi var kvar hela dagen. Morfar kom dit och då ville man prata lite allmänt samt att han fick se barnen. Ronja skrattade och visade sitt bästa humör trots febern. Den ungen är otrolig alltså. Trots att hon inte orkar vara vaken eller orkar med livet så flinar hon åt alla som pratar med henne. Emil börjar bli snorig han också. Tänder på g hos de båda små barnen. Varför blir jag sjuk då?! Jag ska fan inte ha mera tänder =)
Nej orkar inte skriva så mycket mera, ska mysa ner mig i soffan med täcke & självklart Fejjan =))

Nu var de ett tag sedan =)


    Publicerat: 2010-08-20| 21:37:10

Nu var de ett tag sedan man bloggade igen!!

Men denna gång har jag faktiskt inte haft tid. De har hänt så mycket i mitt liv att jag knappt hinner med. Kan ju dra lite saker här fast de kanske inte blir i turordning =)
Rasmus har påbörjat sin ADHD utredning vilket går kanon och pedagogen förstog min oro inför skolan och tyckte att jag var en bra förälder som engagerar mig i mitt barn trots att de finns små syskon hemma =))
Utredningen har gått bra och den är nu förflyttad till Gävle, vi gjorde de sista idag.
Sen har vi ju som sagt flyttat till Bomhus, bor i en 3:a där och de är så lugnt och skönt, mycket barn, bra lekparker & MINA kompisar!! Gud så jag saknat mina vänner, bara sitta och snacka eller slänga i väg ett sms liksom. Dom visar att dom bryr sig nu, kanske bodde för långt borta.
Jag har en lång väg att gå men kommer klara de galant. Kroppen mår inge vidare men de kan jag inget göra åt. Barnen är hel lyckliga över lekparken här, Ronja äter och växer som en häst. Dock är hon sjuk nu flisan min. Ja vi har kommit i ordning, dagis är sökt, jag har planerat mina dagar typ. Man får ta den som den kommer. Är barnen hemma flera månader då är de så. AKTIVERING AB!! Älskar att bara kunna vara mamma nu, jag orkar/vågar gå ut själv med barnen i lekparken. De gör mig inget att bara finnas där, sitta där ute på gården med dom. Tänk vad en förändring kan göra med en.
Jag tänker inte skriva ut namn men vi har haft de bra i lekparken med kompisar och deras barn =)
Idag var L här med sina söta döttrar och kollade in läget. Sen kom Lina... iiiiiiinnnnnnnnaaaaaaaa som Emil säger =) Han blev överlycklig när han hörde hennes röst. Stog utanför toan och ropade =)
Har hämta lite saker i sandviken idag och de var skönt faktiskt att veta att man åker därifrån. Dock kommer man sakna vännerna där men de finns buss =)
Jag tror jag börjar bli sjuk också. Fryser som en dåre och snorar.. Inge vidare alls med 3 barn att ta hand om. Bara gilla läget liksom. Psykiskt mår jag inte så bra men de funkar ialla fall och de måste funka. De tar vi en annan dag. Om jag bara kunde få känna som alla andra?!
Nu blev de ett långt inlägg också =/ Jaja nu ska jag faktiskt unna mig tid på soffan under täcket och ta en vaaaaaarm dusch senare. Har inte sovit så bra de senaste 2 dygnen då barnen strulat. Så God Natt och sov gott

Att de ska vara så svårt...


    Publicerat: 2010-08-10| 08:01:48

God morgon!!

Att de ska vara så jävla svårt att få en lägenhet i Gävle alltså. De jag sitter och betalar nu för en 4:a får jag en 6 rum och kök om inte mera inne i Gävle. Jag har ledsnat på att alla mina pengar går till hyra och sen är dom slut liksom. Är så jävla trött på "vissa" människor också. Jag fattar inte att man får bete sig hur fan man vill nu för tiden. Men jag kanske ska börja behandla folk som skit jag också. Då menar jag att dom inte ens är vatten värd. Tröttsamt, kanske att jag är så negativ bara för att jag ska sluta snusa men då må de vara så för de är bara sanningen som kommer fram. Ska försöka ringa sociala nu på morgonen också & se vad fan dom säger. Har ledsnat på dom också, alla lovar hjälpa mig men inte ett skit händer SOM VANLIGT!! Försöker prata med K om vårdnaden av barnen men han bryr sig inte som vanligt heller. Nej nu ska jag ta min sura son Emil och försöka få han att göra något så han är sysselsatt medans jag sitter i telefon

Allt går åt helvete!!!


    Publicerat: 2010-08-09| 15:42:46

Ja precis som de står funkar de !!!

Snacka om irriterad människa. Dels håller jag på att försöka sluta snusa. Så jävlas allt med mig hela tiden. Snacka om precis vad jag vill just nu. Sociala är cp i huvudet, ja som man bäddar får man ligga. Men bara för att jag levt ett hårt liv får mina barn lida nu. Jag vill bara sätta mig ner och grina. Hur jag än gör får jag ingen annan lägenhet. De jag har att välja på är att bo på gatan med mina barn tills hyresskulden är betald. JA de var väl roligt att bo med 3 barn på gatan. Jag är ledsen och besviken. Ingen kan hjälpa mig nu heller. Fattar inte vad jag ska göra för att få de att funka. Snacka idiotiskt liv man lever. Nej fy fan vad jag vill ha en snus nu. JAG VILL INTE BO HÄR LÄNGRE!!!

Nu rinner tårarna... Tur att de regnar ute så man inte ser tårarna. Vad fan ska man göra?!

....


    Publicerat: 2010-08-08| 11:14:48

God morgon!!

Vad svårt de är att hitta på en rubrik alltså. Ialla fall så kollade jag på Sex in the city2 igår, tyckte faktiskt att den var bra. Den visade så mycket av de verkliga livet. Hur de var att vara mamma, att de inte är en dans på rosor med barn/gift/sambo. Helt underbar film enligt mig. Fick ganska många tankar i huvudet när den var slut. Kommer tyvärr inte ihåg dom idag =(
Fast de var ganska häftigt när de drogs upp att man skulle vara ifrån varandra 2 dagar i veckan för att få förhållandet att funka. Då tänkte jag fy fan vad skönt att bara vara JAG, Kim 27 år, rolig, sprallig. Jag skulle få göra de jag gillar dessa 2 dagar, vila ut mig för att sedan ta tag i mamma rollen igen. Därav jag tror de spricker i förhållandet när man får barn. Nu säger jag INTE att alla göra de. Men de finns en hel del! Man lägger sig själv åt sidan för mycket. Känner igen mig så jävla väl i filmen.
Inann filmen var hade jag somnat på soffan och hade världens sjukaste dröm, vaknade upp skrikandes. Slänge iväg ett sms till Lina som kom direkt. Jag trodde helt allvarligt att jag hade blivit koko!! Alltså man kunde vrida ur mina kläder, svetten bara rann. Samma hela natten, har jag drömt men inte kommit på vad. Utan jag var helt slut vid kl: 06:10 då gav jag upp. Jag orkade faktiskt inte drömma mera. Rasmus vaknade strax efter mig, så vi tog med oss Ronja ner och åt frukost sen somnade hon en stund. Själv har jag legat på soffan och inte vågat sova. Nog om de där nu för de är även jobbigt att skriva om. Blir ju liksom dubbelt skrivet nu för tiden, här och den privata bloggen där jag kan skriva precis vad jag vill utan snokerier!!
Idag vet jag inte alls vad som händer. Har bara Rasmus & Ronja hemma, Emil är hos mormor. Funderar på att städa övervåningen för att jobba mig neråt. Plockar med en massa saker hela tiden. De finns så mycket skit som man bara skulle kunna slänga, men jag tänker så här. Jag lägger de åt sidan så kan man kanske få en krona för de på loppis =)
Nu vaknde Ronja så jag ska ta henne innan hon blir sur =)))
Tjingen

Jag har ....


    Publicerat: 2010-08-05| 15:05:52

Nu har jag fixat en privat blogg med lite hjälp så fixade de sig. Visst den e inte lika snygg som den här men de kanske den blir till slut.
Idag har vi varit till Owe Jansson och skrota. Lära ha hem sånna där disksvampar och dom finns bara där dom jag ska ha. Så vi köpte de och kollade runt, sen bar de av hem. Väl hemma var de bara att ta hand om disk, tvätt osv. De vanliga. Så nu tvättas de för fullt. Kiss nisse hade varit i farten (Emil).. =)
Snart kommer trollen hem från dagis också. Hoppas dom är på lite bättre humör idag. Dock var jag den glömska mamman och inte hade packat med extra kläder. SUCK!! Hatar när de händer. Killarnas väskor ska packas idag med lite extra plagg ifall olyckan e framme. Mår inge vidare känns de som. Sover så fort jag får chansen till helt slut i kroppen, får inte behålla maten. När fan ska detta vara över?! Aja nu kommer barnen ...
Tjingen

En skön morgon


    Publicerat: 2010-08-04| 09:06:00

God morgon!!

Vilken skön morgon man fick då. Vaknade vid fem tiden och de var så tyst i lägenheten. Smög mig ner för att i lugn och ro kunna plocka lite. Tog hand om disken och plockade tvätt. Helt underbart ingen som är i vägen eller inte vill hjälpa till. Barnen sov till strax innan 8, bara Ronja som stökade lite =)
Kollade på nyhetsmorgon och har ätit frukost. Grabbarna grus är på dagis. Jag funderar om jag ska städa uppe idag så de är gjort. Önskar man orkade mera, har fått ont i magen igen nu och får inte behålla mat. Blir så leds på de här faktiskt. Inte ens min värsta fiende önskar jag detta!
Nej nu ska jag starta en ny maskin tvätt och försöka hitta energi till att städa =)

Grattis =))


    Publicerat: 2010-08-03| 23:21:55

Vilken trevlig överraskning man fick när man logga in på fejjan. Madde & Micke ska ha en bebis till =)) Helt underbart och STORT grattis till dom =)
De föds alldeleds för lite barn här i världen och jag kan faktiskt inte befolka själv =P Har sagt att nu blirre inge flera på ett bra tag. Känns helt underbart med de 3 troll jag redan har. Får lite ångest nu när dom är på dagis också =(
Men dom behöver dagis och Emil är överlycklig över att få vara där. Får se när man ska kolla på lägenhet igen då. De skulle bli den här veckan så de hoppas jag på. Idag har de inte hänt speciellt mycket utom att jag tvingade eller sa åt pappan till mina barn att han fick betala sin dotters Hello kitty kläder som jag valde ut på H&M =) Vilket han gjorde utan bekymmer. Så nu har hon lite nya kitte katt kläder =)))
Har provat mina Jeans idag också, helt underbart snygga var dom och jag gillar dom trots att jag e en tjockis =)
Ronja har precis fått mat så jag ska väl gå upp & lägga mig också så jag orkar med tidig morgon.
Natti Natt

Man ska komma ihåg också =)


    Publicerat: 2010-08-02| 23:38:35

God Kväller/ Natter ....

Har faktiskt inte hunnit blogga tidigare då de varit full rulle här. Fick ju lite panik imorse. Hade glömt när barnen börjar dagis efter semestern så jag ringde dit idag och då visade de sig att de var IDAG... Panik tänkte jag klockan var halv åtta, nio skulle dom vara där. Mycket man ska hinna med 3 små innan man beger sig. Väckte Rasmus som inte alls ville kliva upp medans Emil var lyrisk till att gå till dagis. Sån tur var så skjutsade deras pappa dom till dagis så jag kunde vara hemma med Ronja i lugn och ro. Gjorde henne klar sen tog vi en tur ner till stan med Lina & Kenth. Jag skulle klippa håret och kolla lite affärer som vanligt. Köpte lite nya byxor till Rasmus & Ronja, sen ett par jeans till mig själv. Klippte håret kortare  så jag kan få de snyggt igen. Sen var de bara hem för att hämta grabbarna grus. Båda var jätte trött men Rasmus drog ut och cykla. Emil och jag vilade medans Kenth hade Ronja =)
Idag fick dom spagetti & köttfärssås till middag, alltid lika uppskattat. Sen sängen för de trötta trollen. Jag klippte håret på Lina och fixade här hemma. Sen tog vi faktiskt en pizza som jag fick behålla 30 min ca. Rekord för att vara mig. Har legat i soffan och bara  slö kolla på tv och funderar på att lägga mig i sängen och försöka sova. Trött som en gnu idag och jag vet inte varför?! Kanske kroppen börjar  säga ifrån de här nu.
Jeansen satt jätte bra by the way...
Skriver kanske en rad imorgon om jag hinner. Ronja ska till BVC och trollen  till dagis. Kanske ska till AF för att snacka med dom =)

" Kom ihåg att du är värdefull, du är du och inget kan ändra de!!! "

God morgon...


    Publicerat: 2010-08-02| 07:54:54

Har varit vaken till och från hela natten.. Tänkte att de är lika bra att kliva upp när klockan var 6. Ringde dagis för att kolla när barnen skulle vara där. Och de var ju IDAG... Snacka om förvirrad mamma. Fast dom har ju varit hemma i 2 månader så jag har inte haft en tanke på de där med dagis. Idag ska jag försöka klippa håret för jag får inte upp de längre =/
Ska försöka hinna göra så mycket som möjligt medans barnen är på dagis. Ska kanske kolla på en lägenhet/radhus i Gävle också. Snacka om flyt om de blir så att jag flyttar dit. Så de finns saker att göra. Barnen kolla på "bompa" och jag lyssnar på music. Emil blir helt till sig av Sean Banan - Skaka rumpa =))
Nej nu ska dom få frukost sen blir de dagis.. Tjingen

Jag tänker....


    Publicerat: 2010-08-01| 14:49:25

Tänkte bara logga in för att skriva de jag länge funderat på. Jag ska försöka lägga ner min blogg med denna blogg adress för att göra mig en ny blogg med en ny adress. Vilket endast de som jag vill ska kunna läsa min blogg kommer kunna göra de. Så nu får ni chansen att skriva om ni vill kunna läsa min blogg? Skicka då iväg en kommentar så publiceras den icke!!

Tänkte be det lilla data snillet Hanna om hjälp med detta då hon är jätte duktig på att fixa och trixa med sånt här. Så läser du Hanna så är de bara för dig att kenpa och knåpa om du vill =)))

Tiden läker alla sår .....


    Publicerat: 2010-08-01| 10:30:09

God morgon!!

Idag är ingen bra dag.. Känslorna svallar och allt känns bara jobbigt. Men de är ju en del av läkningen. Har en hel del att ta itu med. De blir bara jobbigare så länge man inte släpper taget. Försöker fokusera på andra saker. Ibland funkar de ibland inte. Var ut på krogen i Gävle igår, nykter och bara dansade och hade roligt. Mina gamla kompisar hittade jag och dom sa att dom saknat mig =)
Till slut kanske jag kan le till allt som hänt under dessa år. Men idag är en dag då jag säger farväl. Mina tårar rinner och aldrig försvinner. Man får känna så här och de är bra att ha känslor. Önskar jag kunde stänga av dom bara. För de finns inge värre än att visa sig svag. Mina barn är mitt allt och jag lever för dom <3
Nog om detta.....

Rasmus är ute och cyklar, Emil ligger för att vila, Ronja sover. Så jag har börjat riva köket. Funderar på att byta gardiner och fixa. Men jag vet inte.... Blommorna är avdammade och står i duschen. Kanske jag kan släppa tankarna för en stund med städningen. En dag blir jag älskad för den jag är också. Som ett litet sms kan göra min dag liksom. Trodde inte de var möjligt. Nej ska börja städa istället för att sitta och vara sentimental. Skriver kanske senare om jag orkar och har något att skriva om...