Äntligen


    Publicerat: 2010-12-15| 21:37:08

Äntligen har min lilla flisa fått en tid för att komma till barnavdelningen med sin astma. Hon har haft svårt att andas samt varit förkyld sedan hon var 4 månader. Var på läkarundersökning med henne i måndags och dom skickade en arg remiss direkt och redan idag fick jag en tid. Så imorgon ska hon dit för att få hjälpt. Jag hoppas verkligen att de här hjälper henne nu.
Idag har de varit en bra dag. Jag har fått baka och bara mått bra. Sökte även en lägenhet i kastsjö så OM sociala ens kan gå in med ett kontrakt kanske jag får den. Men kvinnan på de bostadsföretaget skulle kolla om jag ens kunde få den själv först. Dock hade dom som krav om sociala ens engagerade sig i mig att skulden hos gavlegårdarna avbetalas under hyres tiden. Vilket är en självklarhet för mig. Bara vi har tak över huvudet så gör jag i princip allt. Allt skulle jag göra för mina barn. Dom är inte värd de helvet som jag ställt till =(
Insamlingen fortsätter och vill ni fråga något så är de bara att skriva en kommentar eller maila mig. Önskar jag kunde få lite respons ialla fall. Tack för alla omtankar och för att ni delar min länk för att ens ha en chans till ett värdigt liv...

Mvh Kimberly

En förklaring....


    Publicerat: 2010-12-14| 18:33:25

Tänkte att ni kanske inte förstog så bra i det andra inlägget jag skrev. De kommer en bakgrunds historia till allt också. Tänkte mera att var ni intresserade av de kunde ni maila samt få de svar eller de frågor som just ni hade funderingar om. Jag har alltså en skuld till gavlegårdarna som var på 84,000:- men den ligger nu på 32,000:- Vilket jag själv ska betala 11,000:- denna månad. De blir våran julklapp. Då fattas de 22 tusen till att jag ska få ett eget kontrakt.
Jag har pratat med kreditgruppen på gavlegårdarna och dom ger mig ett kontrakt på dagen bara skulden är betald samt att jag har kvitton. Därav jag startade insamlingen inte för att tigga utan för att be mina vänner eller de som känner oss att ställa upp för oss. För mig spelar de ingen roll om man skänker 1 krona eller 100 kronor. Bara man visar sin tanke för oss. Jag tänker inte sitta och tigga och be. Men tänk på mina barn inte på mig. Den 28/2-2011 sitter vi på gatan och har ingen bostad eller någonstans att ta vägen. De är sanningen med allt. Och jag lovar och svär att har ni några funderingar eller vill veta mera så skriv gärna till mig på kimmizz@live.se och jag har skrivit till tidningen för att se om dom kan hjälpa mig med något ialla fall.

Tack på förhand

Kimmizz

Mitt sista rop på hjälp!!


    Publicerat: 2010-12-13| 23:21:50


Ingen hör och ingen ser!!! ....

Jag vet inte alls vad eller vart jag ska börja detta blogg inlägg. Tårarna bara rinner ner för mina kinder och ingen hör eller ingen ser mig. Jag sitter ensam fast de är folk runt i kring mig. Ingen verkar vilja ens se åt mitt hål. Jag kanske har gjort bort mig helt att bara alla ignorerar mig. Ingen frågar hur jag verkligen mår. Jag vet inte alls men de känns som att jag är i en bubbla som jag aldrig kommer ur. Luften tar slut, jag börjar andas saktare, men snart är all luft slut. Vad händer då?!

Jag har ställt till hela mitt jävla liv. Nu tänker jag inte skriva världens novell. Men jag har varit missbrukare av allt, narkotika, spelande, och besatt av saker. De har ju lett till de ena och de andra. Jag har mer eller mindre slagit sönder lägenheter, spelat bort lägenheter och bara funnit mig i situationen. Nu sitter jag i en lägenhet som inte ens är min, den är uppsagd och jag vet inte alls vart jag ska ta vägen. Ingen kan eller vill hjälpa mig för jag ska straffas hela mitt liv tydligen för de jag gjort. De finns absolut ingen som kan hjälpa mig tydligen så jag sitter där jag sitter. Troligtvis har jag ju ADHD och de gör inte sitsen bättre. Jag har ett enormt kontroll behov och behöver ha egen kontroll på allt. Jag har betalat av de mesta av en skuld till Sandvikenhus på 11 tusen är kvar av 44. De är bra gjort, men dom vill inte ha tillbaka mig trots att jag betalat. Så då är de hos gavlegårdarna där har jag lite över 30 kvar att betala, sen tillkommer ju räntor då de INTE tänker vara tillgodoseende med att jag försöker betala. Jag har sökt privata hyresvärdar, kontaktat sociala men dom kan inget göra. Jag står maklös med 3 barn i ett helvete som jag själv ställt till.
Så nu ber jag faktiskt på mina bara knän till alla er som känner mig, mina barn eller bara som vill hjälpa en i nöd. Jag vet att de är tragiskt men jag har gjort allt i min makt med socialtjänsten och sökt av kyrkan samt betalat en hel del av de små pengarna jag har. Jag lever faktiskt inte så jävla flott egentligen. Jag önskar inte mina barn detta helvete som jag ställde till när dom inte ens var påtänkta. Vill ni fråga något eller skänka en slant så kontakta gärna mig och jag GARANTERAR att pengarna går till min hyresskuld hos Gavlegårdarna och jag tänker själv lägga 11 tusen denna månad. Jag kommer även scanna in bilder på kvitton där de är betalat. Snälla låt oss få en chans till ett bättre liv!!
kimmizz@live.se 

Tack för att du tog dig tid till att läsa detta.
Mvh Kimberly, Rasmus, Emil, Ronja