Jobbigt


    Publicerat: 2010-07-31| 16:09:52

Har en jobbig period framför mig samt att de varit jobbigt ett bra tag. Men jag har tagit mitt beslut resten skiter jag i för jag orkar inte må dåligt längre. De funkar inte för mig. De känns som att jag kämpar i motvind hela tiden. Visst känslor är svåra de är dom. Men jag har tagit beslutet att de ska vara slut och vi ska skilja oss. Jag vill inte de här längre överhuvudtaget. De är så jag känner nu och hoppas att den känslan finns kvar sen också. Funkar inte att vara tillsammans bara för barnen. Jag känner mig kränkt, ledsen, nedstämd hela tiden och jag vill faktiskt inte de längre. De finns så mycket mera jag vill göra än de här. Varför kan folk bara inte ta de man säger och försöka acceptera de?! Vi har alltid barnen tillsammans och jag kommer aldrig hindra h*n för att ha barnen heller. De får vi lösa, jag går nog med på de mesta faktiskt för dom behöver båda föräldrarna. Just nu hoppas jag bara att jag ska hitta en lägenhet i Gävle så jag kan flytta med barnen. Allt får ha sin tid men som sagt med min sjukdom så får inte saker ta tid. Tråkigt men sanningen. Nu har jag lämnat ut mig ganska mycket i bloggen men de är mina tankar för tillfället. Och jag är inte en sån där människa som endast kan blogga om de bra i livet. För den som inte inser att de finns dåliga stunder har problem enligt mig. Dock vill inte vissa skriva av sig om sina problem. Men jag gör de för de får mig att må psykiskt bättre samt att förstå mina egna tankar. Alltså när jag gör mina beslut så har jag tänkt igenom dom ett tag, de är inte bara pang tjong som förr. Tack vare kriminalvården har jag insett att man lär stanna upp och verkligen tänka sig runt problemet och inte bara släppa taget för att de funkar just då. Utan att de kan komma konsekvenser av de hela. Har en massa funderingar över allt i livet just nu. Hur ska jag lösa allt, vart ska jag göra av saker? Ska jag ha alla saker med mig när jag flyttar? Ska jag ha en 3:a eller större? Allt måste planeras i nogrannhet. De är inte så enkelt som man tror att de är. Orkar faktiskt inte planera allt nu, vill ens få en lägenhet innan jag kan planera mitt liv vidare. Jag kommer inte ens ihåg när barnen börjar på dagis igen liksom?! Suck... Nej nu ska jag försöka göra mat till barnen sen plocka tvätt och fixa som vanligt. Hoppas jag får sova inatt och planera i mitt huvud, kanske de kommer en lösning.
Tjingen för denna gång

Vad ska man egentligen skriva?!


    Publicerat: 2010-07-27| 10:55:24

God morgon!!

Vaknade av klockan 7, hade ställt den för jag skulle på möte. Men tydligen tyckte Lina att jag skulle vakna tidigare för hon hade skickat sms. Men icke, jag sov som en stock. Hade dock tagit sömn tablett för att ens kunna få en blund. Mötet jag var på idag var ang anmälan till sociala. Inge vidare att gå på anser jag. Jag är så jävla leds på de här att de inte finns ord alltså. Dock är jag lite för ärlig ibland och säger precis de jag tycker. Sån tur var så följde Lina med mig dit. För jag hade redan satt taggarna utåt, ibland kan jag behövas stoppas. Vilket de var en sådan dag idag. Mötet gick bra och jag är nöjd. Fast jag vet varken ut eller in med något. Vill fortfarande bara stoppa denna buss och kliva av för en stund. Är hemma med barnen nu, Emil vill inte vila så jag kan inte städa heller. Allt är bara kaos. Sen skulle jag färga håret grått, vilket slutade med att håret har en hel del BLÅ slingor =( Inge roligt alls faktiskt. Men de får lösa sig för så här kan jag inte se ut. Funderar vad man ska hitta på för roligt med barnen också. Måste förbi banken och fixa med mitt kort senare. Men de skulle vara bra att inte gå dit ensam då jag har 3 barn med mig =)))
Uscha vad jag inte ser fram emot något. Finns de inge roligt alls man kan hitta på liksom?! Nej bloggar inge mera nu för jag vet inte vad jag ska skriva. Hur jag än skriver de är de någon som retar upp sig på de. Ja denna gång syftar jag på Dig Kenth!!
Tjingelingen

Vem säger att de är lätt att vara vuxen?!


    Publicerat: 2010-07-25| 15:19:11

Nu bloggar jag av mig lite för jag har för mycket karusell i huvudet. Vem säger att de är lätt att vara vuxen och ta alla dessa vuxen beslut?! De känns som att jag gör fel hur jag än tänker eller gör. Allt är bara i mitt huvud och de är jag som ska ta dessa beslut. En dörr öppnas och 10 stängs. Man kan inte alltid må bra, men jag mår inte bra här och vill inte slita upp barnen med nytt dagis osv. Men samtidigt så börjar mitt nya liv. Mitt liv där jag ska må bra och vara den där mamman som kan vara med sina barn. Det har varit en mörk tid men jag börjar se ljuset i denna oändliga tunnel. Kan ingen ta över mitt liv för en stund och ta alla dessa beslut. Önskar jag bara fick vara liten igen och inte ha dessa bekymmer. Jag tror att jag gör rätt för jag vill reda ut mitt liv och må bra NU! Inte om ett år eller flera NU, IDAG, för alltid!! Vi får se hur de blir med att flytta de är mitt största bekymmer just nu. Men de funkar faktiskt inte att betala närmare 10.000:- endast i hyra liksom. Och vad har man för de?! Inte ett skit. Kan lika gärna köpa ett hus och få de billigare. Något måste göras och de NU! Jag har råd att bo kvar men hur roligt är de att ta så mycket av levnadspengarna till hyra liksom?! TA ÖVER NÅGON....

" Stanna karusellen jag vill kliva av en stund, stanna mitt liv för en kort sekund"

Semester / Gotland ...


    Publicerat: 2010-07-09| 19:52:48

God kväller....

Nu är vi framme på Gotland och har börjat våran semester. Har dock inte haft internet för de funkade inte som de skulle så jag fick enorm hjälp av en kille inne på TELIA butiken i Visby. De var då fel på min "dongel", vilket den snälla killen gav mig en ny svart snygg =) Tänkte köpa en sån men nja. Nu fick jag ju en fin ialla fall.
Ja de var dagen idag och vi har varit här sedan Onsdags. Vi har bara badat och solat, barnen har utforskat hela stället. Emil njuter verkligen av att vara här. Plockar blommor och allt annat. Maten är underbar och allt e perfekt. Dock saknar jag mitt kontroll behov som vanligt. Väldigt trött är jag också men ville blogga lite för att visa att jag lever. Knäpper en massa kort på barnen och allt som är runt omkring oss. Ska försöka bättra mig med bloggandet men man har inte så mycket tid med 3 små troll.. Längtar inte hem bara till mina riktiga vänner =)
Nej nu ska jag kolla facebook lite också =)

En vecka!!


    Publicerat: 2010-07-02| 09:01:02

God morgon!!

Nu är den en vecka sedan jag bloggade sist. Känner att jag inte lägger ner så mycket tid på bloggen nu för tiden. Man hinner bara inte göra allt. Vare sig man vill eller inte. Jag prioriterar inte bloggen som nr 1 när jag väl har tid över. Nu vet ni det tyvärr =)
Vi har varit sjuka här, både jag och Ronja. Börjar äntligen att bli lite bättre. Killarna växer och frodas. Allt är som de ska vara eller?!
Jag orkar inte gå in på så mycket. Idag är ialla fall sista mötet med kriminalvården. Snacka om skönt, ett möte man slipper ialla fall. Sen har jag semester från psykologen. Vilket betyder att jag har mera tid för annat. Hade en fundering på att köpa mig en mini dator som jag kan blogga med. Alltså alla har ju en sådan =) Men jag vet inte för jag ser ju så taskigt så varför ens engagera sig i en sådan liten skärm. Ja vi får se hur de blir med allt. Idag var barnen vaken, påklädda, frukost före 8. De måste vara ett rekord för mig, jag har varit så trött den senaste tiden att jag inte orkat gå upp ur sängen före 8. Men någon gång ska vara den första =)
Ronja fick sig på moppo på morgonen också, hon åkte i badet =) Lill tjejen gillar inte de där med bad/dusch på morgonen. Men nu är hon ren och fin. Funderar på att köpa mig en gå-stol till henne som hon kan ha ute. För hon vill sitta mera nu, men sitter inge vidare. I en gå-stol har hon mera stöd på någe vis. Babysittern tycker hon inte ens om. Jag måste hitta en lösning på de här =/
Uscha vad jag blev trött nu bara för att jag ska på möte. Men de får faktiskt fixa sig. Imorgon kommer Lina hem också *längta*... Så skönt när hon är hemma och man kan göra något... Dock får man ha med sig barnen. Ingen ledig helg blev de heller för K vägrar ha barnen. Så de är bara att gilla läget. Lär ringa familjerätten om de där också. Nej nu ska jag fixa massa andra saker... Tjingen =)