Just nu skiter jag i vilket!!!


    Publicerat: 2010-10-11| 18:02:34

Idag var en dag jag såg fram emot. Men den dagen vill jag bara glömma och gräva en djup grav. Alla mina förväntningar har gått åt helvete hela mitt liv är ett enda stort kaos!
Idag fick jag veta att jag har Chrons tarm sjukdom, diabetes typ 2, samt att jag har grov amnesi. Vilket läkaren rekommenderade eftersom de var så pass allvarligt med allt att om jag ens ville ha 1% chans att få en gastric by pass operation så var de enda att ta bort livmodern. Vilket var ett slag i ansiktet. Jag är 27 år och ska nu välja min framtid. Mitt val mitt liv. Tänk om jag vill ha flera barn, sen , nu ... osv. Då finns inte den chansen för mig längre. Jag vet inte alls vad jag ska tänka, tårarna bara rinner och jag inser nu vilken jävla tur vissa har som inte har mina problem. Mitt liv ska inte vara enkelt har någon fått för sig att bestämma och anser sig ha rätten att bestämma det också. Jag förstår inget! Detta läkarbesök resulterade i en massa remisser till uppsala då de inte finns kunniga läkare om detta på Gävle sjukhus enligt kirurgen. Så jag ska bege mig till uppsala för att göra massa undersökningar där, samt deras vänte tider, vilket kan ta lång tid. Jag vet inte hur mycket mera jag ska orkar. Om jag nu bestämmer mig för att ta bort livmodern, så är de inte ens chans att jag får en magsäcksoperation!!
Fråga inget idag jag måste få smälta allt och bara fundera!!

Kommer sakna


    Publicerat: 2010-10-06| 09:01:15

God morgon!!

Jag kommer nog sakna att blogga men anser att andra inte ska styra mitt liv längre. Jag har varit med om denna psykiska misshandel länge. Ni kanske inte tänker på de ni gör emot folk, men stanna upp och tänk innan ni snackar en massa. Jag vågar stå för de jag säger och har inga problem med att konfronteras heller. Med tiden kanske jag kan starta en annan blogg för att få ur mina känslor och ventilera mig själv. Även om jag inte bloggar varje dag så är de en del av mig, jag har gjort den till en del av mig.

........................................................................................................................................................................

Gick med Rasmus till dagis, vi kom nån minut sent men de gör inget då de är flex tid. Jag ansåg att de var viktigare att Ronja hade ren blöja än att komma i tid =) Sån är jag!!
Ska gå ner till banken vid 10 så jag fixar de ärendet som är där, hoppas de funkar bara så jag slipper mera skit. Sen ska jag ringa försäkringskassan och ställa till ett helvete!! haha... älskar att ringa dit, så behöver ni hjälp med de ställer jag upp =)
Sen blir de hem och invänta att jag får hämta hem Rasmus från dagis, efter de ska vi nog bege oss ut på en tripp. Funderar om vi ska göra något roligt i helgen. För att slippa tänka och slippa vara!!

"Jag har ställt upp och ordnat och fixat i 8 år, nu orkar jag inget mera och tänker behandla DIG som du behandlat mig under dessa år. Man ska inte väcka en björn som sover och jag är starkare NU än någonsin"

Jag tänker!!!


    Publicerat: 2010-10-05| 20:48:46

Jag tänker stänga ner denna blogg helt, den kommer nog aldrig tillbaka mera ens. Musten av detta har tagit slut och mitt liv är mitt. De ska inte styras av någon. Därav jag väljer att stänga ner allt som har med denna att göra på fredag!! Hoppas ni läsare hittar någon annanstans att snoka eller bara läsa.


Om ni vill veta sanningen som står på pappren från myndigheter ang separationen så prata med mig spring inte runt och tro en massa! Blir så leds på skit snacket! Livet går vidare och jag med de. Hoppas ni mår bra av att inte komma någonstans med ert skitsnack. Vissa straffar gud direkt liksom och de är en sak man borde tänka på!!

Separation


    Publicerat: 2010-10-05| 18:05:46

Tråkigt nog så är de så att vi har separerat nu och de blev ingen fin separation heller som jag ville. De hela slutade i katastrof. Jag orkar faktiskt inte bry mig längre för jag har försökt hela tiden med alla medel jag har. Så nu får de vara och jag får lära mig vara ensamstående med mina små kottar. Rasmus tar de ganska hårt för han försökte ringa sin pappa som stängt av mobilen. Där visade han att barnen inte ska kunna få tag i han. Men han har INGA som helst ansvar för sina barn då jag får ensam vårdnad och pappren är inlämnad. Jag nekar absolut inte han umgänge eller så. Så han får gärna ringa och prata med barnen, samt träffa dom när vi bestämt en tid inte bara dyka upp här. Jag vill ju vara en bra mamma för mina barn. Och ett barn behöver faktiskt BÅDA föräldrarna trots en separation. Många frågar via Facebook men jag väljer att skriva ut de här. För jag vet att då kan DE som vill läsa göra de. Jag har rensat min vänner lista där och kommer bara ha folk jag litar på där. De var allt för denna gång...

Och OM DU läser detta... Du kan lämna kartonger här så packar jag ner dina saker. Slipper du träffa mig och barnen!!!