Ännu en dag med sol =)


    Publicerat: 2011-04-18| 23:42:18

Vilka sköna dagar vi har haft nu =) Man blir riktigt glad av solen och vill vara ute med barnen. Igår var vi ute till lekparken vid skolan, idag var vi hemma, barnen sprang ute och hade roligt. Jag gjorde en äppelkaka samt en äppelpaj till damerna som snackade skit =)
Barnen fikade och lekte ännu mera. Slocknade som klubbade sälar gjorde de alla också. De är så skönt när sommaren kommer och barnen kan vara ute och leka hela dagarna. Imorgon ska vi nog ta med oss en lättare väska med lite fika och bege oss för att titta runt i skogarna runt omkring oss. Barnen tycker om att gå och är engagerad i de man hittar på vilket gör de hela roligare.
Dock vågar jag inte bestämma något då jag inte alls vet hur kroppen ska fungera på mig. Rasmus vill gärna veta vad som händer efter dagis och vi försöker planera tillsammans.

Funderar om jag ska ta lite egen tid imorgon när barnen är på dagis, vill så gärna bara vara. Kanske i med lurarna och gå en promenad i rask takt. Eller så åker jag till stan och klipper håret. Nåväl tiden får utvisa vad vi gör.

Håller på att tvätta som vanligt mitt i natten, barnen somnade och jag vill inte lämna dom ensamma medans jag är i tvättstugan som ligger på gården. Vilket man får sota för nu. Men de tar jag som med allt annat. Planera en middag för imorgon bör jag göra också ifall att vi är ute hela eftermiddagen. Har precis sortera 100 par strumpor känns de som men så många var de inte, samt vikt den tvätt som är ren. Nu ska den bara in i garderoben =)

Kastar in handduken för denna gång och bloggar igen när jag finner ro till de <3

God morgon


    Publicerat: 2011-04-18| 08:09:04

Vaken för tuppen idag då, inget som jag såg fram emot då jag insåg vad klockan var. Kom inte i säng förrän vid 2 tiden sen upp 6. Näe fy sjutton mera sömn till tanten =)
Har redan fått massor gjort på morgonen, fixa med tvätten och klätt barnen, ätit frukost. Och nu funderar jag om man ska packa in alla sopor så man får bort dom från lägenheten. Skulle kännas underbart att få undan de skiten faktiskt. Sen ska jag fundera vad dagen erbjuder. Har massor av saker jag skulle vilja göra men orken och viljan finns inte där ännu. Solen lyser redan och jag hoppas barnen får en underbar dag på dagis idag =)))
Nej nu ska jag ta tag i något ialla fall för så här blir de inget gjort idag =)
Hoppas ni alla får en riktigt bra dag =)

Far far away!!


    Publicerat: 2011-04-17| 22:58:52

Just nu känner jag mig långt långt borta....

Mina tankar bara rusar iväg och jag hinner inte ens blogga för att anpassa mig till mig själv. Alla tankar är så ofattbara och ökar bara. Ingen kan få mig att må bra längre. Har börjat tro att depressionen tagit en ny vändning. Jag brukar må så bra av solen men inte i år. Den gör mig bara mer deprimerad. Eller är de verkligen den? Kanske de är omgivningen jag lever i. Jag finner mig inte nöjd med något jag gör. De känns så ofullständigt. Önskar någon kunde hjälpa mig.
Nu är vi inne i April månad och jag väntar på min kallelse till psykiatrin här i Gävle då jag förflyttats över hit på egen begäran. Dock har ingen kommit så jag ska nog ringa ang de imorgon bitti. Har en del andra samtal också. Bara jag kommer ihåg alla och att de är telefontid överallt.

Barnen växer och frodas. Ronja har inte börjat gå än =( Men de får ta den tid de tar. Hoppas hon vill gå till sommaren bara. Försöker lura henne hela tiden, men icke. Hon går längst möbler och om man håller i henne men mera är de inte. Emil pratar för fulla muggar och tydliga ord. Han hade öroniflammation igen också, denna gång bad jag att få tabletter, de blev många men han tog dom galant jämfört med den flytande. Så blir de igen blir de tabletter då min lilla kille kunde fixa de.
Rasmus utvecklas precis som han ska och utforskar nya saker hela tiden. Just nu vill han ha en ny cykel och jag har faktiskt inte råd precis idag, men ska kolla på en ny så fort jag har fått pengar. Den han har nu är ganska ny med dämpare och allt, men lite för stor. Och han ramlar ofta stackarn för han vägrar ha den lille cykeln. Emil har även blivit nyfiken på cykeln så kanske att han cyklar lite innan sommaren är slut =)

Solen har varit på besök så vi har grillat och haft trevligt samt varit ute med barnen hela helgen vilket uppskattas. Nästa helg blir de nog ett besök till boulogner skogen och lite picknick =) Snart öppnar väl Furuvik och vi ska genast bege oss dit för att spendera dagarna med djuren och resten av parken. De ser vi fram emot.

Håller på att tvätta undan mitt hav av tvätt som jag aldrig verkar få igenom. Tragiskt men sant. Så fort jag börjar så kommer de mera som vanligt med en stor familj =)
Imorgon ska jag ringa en städfirma ang mina fönster. Så får vi se om dom kan få ordning på dom för nu har jag ledsnat. Ska även ringa gavlis ang att de är "punka" på mina fönster så jag inte ser ut. Nej nu ska jag fortsätta med min tvätt så jag blir klar någon gång.
God Natt på er alla <3

Mörker....


    Publicerat: 2011-04-07| 22:15:51

När mörkret faller så här på kvällen kommer alla tankar!!!

Man har faktiskt rätt som människa att vara ledsen och känna sig ensam. Just nu är en tid då jag känner mig väldigt ensam. Kanske för att jag inte haft min mysiga Emil hemma som alltid sover med mamma. Han är sjuk och har varit hos mormor hela veckan. Ska byta sovrum men känner att jag faktiskt inte fixar de själv. Så de lär jag fixa till helgen med alla barn hemma. Men jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med allt. De känns bara underligt att allt är så fel. Kan ingen bara få de att fungera för mig?! Nåväl Ronja ska ialla fall in i samma rum som Emil den saken är klar och definitiv. Hon vaknar så fort jag ska lägga mig, eller se på tv osv...Vilket stör hennes sömn och de är inte alls bra, men Emil kommer också väcka henne men de får visa sig. Önskar bara att allt kunde vara bra för mig och må bra med allt...

Nu ringer telefon så jag lär ta de =)

Måndag .....


    Publicerat: 2011-04-04| 10:58:35

Känner mig lite mera motiverad till livet just nu när värk tabletterna har satt in. Tandläkaren har ringt och jag ska dit kl: 13:30 får se om jag har rätt i de jag tror. Har suttit i samtal hela förmiddagen känns de som. Barnen har ätit frukost, jag har tagit reda på tvätt och mera tvätt blir de. Lite små leds blir jag på allt när de känns så här. Ronja & Emil vilar lite. Emil har ingen feber men fruktansvärt trött. Rasmus sitter i sitt rum och spelar tv-spel som vanligt. Mamma kommer för att ta tripp trapp & trull medans jag är hos tandis.
Imorgon är de möte på Bryggan ang Rasmus sen vidare till ett annat möte. Jag kommer inte vara hemma med mina barn förrän efter lunch! Känns ju inte motiverande precis om man säger så!! Önskar jag kunde skita i allt och bara finnas för dom dygnet runt. Nu är de som de är och jag kan inte göra något åt situationen som den är nu...
Ska göra lite små ryck innan vi beger oss till tandis... Tjingen

Hur mycket?!?!


    Publicerat: 2011-04-04| 08:30:52

God morgon!!!

Känner mig ganska slut både i huvudet och kroppen. Fattar inte ett jävla skit av vad som händer. Var till läkaren igår och tydligen är de bältros i ÖRAT! Har aldrig hört att man kan få de i örat. Men tydligen kunde man de. Sen har jag varit vaken med barnen halva natten. Vaknar av världens tandvärk också! Så jag har precis ringt tandis som troligtvis ringer upp någon gång idag. Så jag får komma dit. Dom får fan dra ut alla tänder på mig snart jag orkar inte hur mycket som helst..

Veckorna går snabbt !!!


    Publicerat: 2011-04-03| 15:43:08

Usch vad jag verkligen inte gillar Söndagar. Jag vet hur besviken barnen blir då Kenth åker ifrån dom och dom räknar ner varje dag tills han är hemma igen. Önskar för allt i världen att han kunde få ett annat jobb. Man måste ju jobba och försörja sig. Så enkelt var de med den saken.
Vilken helg säger jag bara. Jag har haft feber, ont i halsen som fan, ingen röst. Ja allmänt väldigt förkyld. Fick munherpes och medicin direkt av läkaren i Fredags. Förstog att de skulle komma då de alltid kommer när jag väl blir förkyld.
Vi har aldrig varit så här sjuka sedan barnen började på de där dagiset och då har Rasmus gått på dagis i 5 år snart!! Tragiskt med tanke på allt som är ändå. Jag ska verkligen ha bort mina barn därifrån. Jag tänker inte sitta och betala nästan 700:- för dagis för att barnen ska vara där och bli sjuk! Nej då kan jag skänka dessa pengar till de behövande barnen istället!
Imorgon ska jag ringa Kö och placering samt chefen för förskolan då jag inte tolererar denna nonchalans. De finns regler som ska följas samt att de finns socialtjänstens paragrafer att hänvisa till då föräldrar inte kan ta ett föräldrar ansvar. Sen att sitta på facebook och håna mig. Jag hoppas verkligen att ni vet vem jag egentligen är. Tror inte de om jag ska vara riktigt ärlig. Men fortsätt ni jag bryr mig inte speciellt mycket då. Jag ser, uppmärksammar och sen är de kört för er. Man jävlas helt enkelt inte med mig då får man ta konsekvenserna av de också!

Jag kan inte förstå att de ska vara så förbannat jävla svårt att se till sitt barns egna och andra runt ikring. Skit i mig men tänk på förskole fröknarna som har egna barn och som bär på virus dygnet runt då de jobbar med barnen. Och dom har faktiskt egna barn hemma som blir sjuka av att NI inte kan ta ert föräldar ansvar. Varför inte begära hjälp av socialtjänsten om du inte förstår eller klarar av ditt föräldrar ansvar... Tragiskt...

Nu ska jag ta reda på tvätten. Och har massor att plocka med tills jag ska till läkaren. Mamma kommer hit för att skjutsa mig och moffa blir hemma med barnen medans vi är hos läkaren.

Lördag....


    Publicerat: 2011-04-02| 23:54:35

God kväller....

Tänk att jag alltid lyckas skriva blogg så sent på kvällarna när jag väl skriver =(
Idag har dagen flytit på som vanligt, lite kaos på morgonen och massor av tvätt att ta reda på. Sen var vi och handla inför pizzan som Emil & Kenth gjorde till middag. Rasmus är krasslig i halsen så han har inte ätit något =(
Hoppas han e lite bättre imorgon ialla fall så han får i sig lite mat. De blir inget dagis för hans del på måndag. Så enkelt är de. Lungorna behöver vila sig efter denna hemska hosta han haft. Ronja är frisk som en nötkärna, medans Emil har huvudvärk. Får se om de håller i sig annars får även han vara hemma från dagis och då kan jag lika gärna ha alla 3 hemma =)
På Tisdag är de massa möten tråkigt nog men de måste göras, sen har jag ju bråkat ang mitt köksbord som jag bytt 5 gånger redan!!!
Jag har nu begärt att få byta de helt samt stolar och allt till en ny serie. Vilket jag efter mycket bråkande fick =) Känner mig nöjd med att inte ha detta skit bord längre. Dock fanns de inte hemma så jag ska byta de i veckan då de kommer in flera då. Funderar lite över de här med gardiner också. Ska ringa gavlis på måndag igen ang mina fönster. Tycker fan att dom borde ta mig på allvar. Man ska kunna se ut genom fönstren inte se att dom är skitiga emellan som man inte kommer åt att putsa. Tragiskt att dom har så gamla omoderna fönster.
Tvätten går för fulla muggar och jag får fortsätta med de imorgon. Funderar vad man ska göra för middag då också?! Förslag?
Nej nu ska jag nog ta mig en dusch för att sen lägga mig och sova igen. Känner mig helt slut i kroppen efter att ha varit sjuk så länge. Somnade en stund med Ronja när hon skulle lägga sig. Och de kan ajg berätta att de var skönt =)

Sjuk...sjukare...sjukast...


    Publicerat: 2011-04-01| 18:21:18

God kväller!!!

Hoppar in för ett litet inlägg. Var till farbror doktorn idag och sagt och gjort. Munherpes igen då, snacka leds jag är på skiten. Inte nog med att medicinerna kostar skjortan så ser man ut som man haft i botox i läpparna. Jaja bara gilla läget. Tydligen så hade jag sår i halsen med. Dock ingen pencilin.
Har nyss kommit hem från mamma där vi fick grillat idag, kände inte så mycket smak men gott vare nog =)
Till efterrätt var de jordgubbar & glass samt grädde.. Jag tog bara frukten =)
Kenth är hemme eller näe de är han inte man han ska vara med barnen fast han hjälper en kompis just nu. Får se när han behagar att ramla in. Har jag tur får jag lite ensam tid och kan njuta själv. Funderar på att dra en vända till stan för lite bingo lingo. Eller om jag bara åker dit för att fixa lite götta till kvällen och en film. Låter väldigt lockande.
Tog reda på disken då jag kom hem, har massor med tvätt kvar att fixa med eftersom jag varit så lat och bara tagit de nödvändigaste då jag varit sjuk. Tvingade brorsan till doktorn också =P
De är hur mycket som helst som ska göras men vart finns orken liksom? Jag vill så mycket mera, men så fort jag börjar dra i sakerna så kommer febern. Känns så där lagom roligt kan jag säga. Men imorgon hade jag tänkt att jag ska städa och dona för att få ordning här hemma. Om jag nu orkar vill säga =)
Näe göra Emil klar för sängen då Ronja redan sover och sen fortsätta med tvätten, sen får vi se om de blir egen tid eller inte =)

Sjuk...sjukare...sjukast...


    Publicerat: 2011-04-01| 18:21:03

God kväller!!!

Hoppar in för ett litet inlägg. Var till farbror doktorn idag och sagt och gjort. Munherpes igen då, snacka leds jag är på skiten. Inte nog med att medicinerna kostar skjortan så ser man ut som man haft i botox i läpparna. Jaja bara gilla läget. Tydligen så hade jag sår i halsen med. Dock ingen pencilin.
Har nyss kommit hem från mamma där vi fick grillat idag, kände inte så mycket smak men gott vare nog =)
Till efterrätt var de jordgubbar & glass samt grädde.. Jag tog bara frukten =)
Kenth är hemme eller näe de är han inte man han ska vara med barnen fast han hjälper en kompis just nu. Får se när han behagar att ramla in. Har jag tur får jag lite ensam tid och kan njuta själv. Funderar på att dra en vända till stan för lite bingo lingo. Eller om jag bara åker dit för att fixa lite götta till kvällen och en film. Låter väldigt lockande.
Tog reda på disken då jag kom hem, har massor med tvätt kvar att fixa med eftersom jag varit så lat och bara tagit de nödvändigaste då jag varit sjuk. Tvingade brorsan till doktorn också =P
De är hur mycket som helst som ska göras men vart finns orken liksom? Jag vill så mycket mera, men så fort jag börjar dra i sakerna så kommer febern. Känns så där lagom roligt kan jag säga. Men imorgon hade jag tänkt att jag ska städa och dona för att få ordning här hemma. Om jag nu orkar vill säga =)
Näe göra Emil klar för sängen då Ronja redan sover och sen fortsätta med tvätten, sen får vi se om de blir egen tid eller inte =)