SUCK!!!!


    Publicerat: 2011-08-27| 15:13:26

Gud vad leds jag blir på mig själv alltså. Jag finner ingen frid alls i kroppen. Nu har jag börjat städa och fixa här hemma som vanligt. Allt har blivit ett enda stort kaos. Jag förstår inte alls vad jag håller på med och önskar någon kunde få mig att fatta vad som händer. Städa barnens rum och dammsuga samt torka övervåningen. Sen funderar jag ju som sagt på att byta rum med barnen. Hur fan nu de ska gå?! Men jag har en önskan att de skulle fungera. Så de ska jag pyssla lite med. Dock tror jag inte de går att mäta rätt på något vis. De blir bara katt skit med allt. Helst av allt skulle 1 barn sova inne i mitt rum då hade alla haft någonstans att sova =) Men de funkar inte de heller =( Ska jag ställa min säng i vardagsrummet så barnen får eget rum? Eller hur ska man göra? Emil och Rasmus sover inte tillsammans längre. Och då funderar jag om Kanske Rasmus & Ronja skulle kunna dela rum?... Rummen här är alldeleds för småa enligt mig. Fast man kanske inte ska ha en tv i sovrummet heller? För om jag ska ha de så går den inte att sätta på väggen osv osv.... De blir bara fel liksom. Usch vad min hjärna går på högvarv nu. Trött och hängig känner jag mig också =(
Nej jag måste verkligen fortsätta med de jag ställt till med =(

Svar....


    Publicerat: 2011-08-24| 19:52:09

Sitter med en evig väntan !!!

Ringde nyss sjukhuset och får då reda på att pappa fått kommit på en vanlig avdelning inte IVA som tidigare. Dock ligger han på ortopeden. Sköterskan frågade om han kunde prata men han orkade inte och var väldigt orkeslös. Känner mig jätte hemsk som inte är där när han är så här. Men jag har barnen jag måste ta hand om. Sköterskan som har hand om pappa skulle ringa mig, och jag sitter och bara väntar på de samtalet. Undrar om jag ens kommer få svar idag eller om de skjuts upp helt. Jag känner att jag vill veta vad som komma skall.
De hade gått jätte bra för de små barnen på dagis ensam, och imorgon ska vi prova igen. Sen ska jag hem och dammsuga och plocka överallt vilket verkligen behövs då de ser ut som KAOS här hemma just nu. Livet går vidare och jag med de. Har ingen aning om vart jag kommer hamna med allt detta heller. Önskar bara jag hade svar på alla frågor....

Mycket händer....


    Publicerat: 2011-08-24| 11:19:33

Hej Hej!!

Vet egentligen inte vart jag ska börja...
Skolar in barnen på de nya dagiset och de går kanon för barnen. Lite små gnabb syskonen emelllan men annars är de lugnt.
Fick ett samtal igår som stannade hela min värld. Min biologiska pappa hade varit med om en olycka. Vilket han hade opererats och ligger på sjukhus. Vilket jag ville åka dit och prata med läkare och se vad som egentligen hänt och allt runt ikring. Sagt och gjort åkte vi till Hudiksvalls sjukhus. Där fann vi han med slangar och maskiner överallt. De var jätte jobbigt att se trots att jag var beredd på de. Har inte träffa min pappa många gånger i mitt liv och de har sina anledningar. Men nu var de så självklart att jag som hans barn skulle finnas där för han. Ska ringa massa samtal idag också, sen får vi se om jag åker dit ikväll igen. Ska lämna lite kläder och så till han så de finns ifall att han skulle vilja ha något på kroppen. Inte för att de är aktuellt.
Jag vet inte alls hur jag ska hantera allt men de får väl lösa sig på de bästa om jag har tur. Känslorna är helt upp och ner vilket jag inte alls vet vad jag ska göra. Hjärnan funkar inte heller. Önskar bara jag kunde finna ro att fundera vad allt som sker och inte sker. Mitt liv har stannat upp för att allt runt är kaos! Lär ringa min psykolog ialla fall. För jag orkar inte så mycket mera just nu. Önskar man vore miljonär och kunde lösa allt! Fast varken pengar eller alkohol löser problem. De skapar problem....
Nu ska jag försöka förstå allt som händer.... Tjing

It comes to an end!!!


    Publicerat: 2011-08-21| 09:39:04

Hoppla Hoppla!!!

Nu var de ett tag sedan jag skrev men de har sina anledningar också. Jag har väl ledsnat och sedan att allt jag skriver vänds och vrids av alla runt omkring mig. Ingen vill ta ansvar för vad dom säger/gör. Tragiskt tycker jag då vi alla är vuxna människor.

Har rensa listan på facebook då jag inte orkar så mycket mera. Mår inte speciellt bra varken psykiskt eller fysiskt. Har nyss tagit reda på min tarm sjukdom samt OP på de. Har kunnat äta vanlig mat i 2 dagar nu och fått behålla de. Inte ens spytt... Så glad för de då de ger mig energi att orka mera. Idag mår jag illa, men de kan bero på att jag inte varit på toa som jag brukar. Vågar inte försöka spy heller för att se om jag mår bättre. Lite laxermedel så blir de nog bra =)

Barnen har gått sista dagen på dagis och ska imorgon börja här där vi bor. Vilket jag ser fram emot att slippa dessa jävla buss resor jag fått göra tidigare. Blickar frammåt med allt. Och hoppas på de bästa. Mera kan man inte göra. Ronja växer så de knakar och grabbarna också. Rasmus älskar skolan & fritids. Emil bara längtar till nya dagiset. Får se hur de går imorgon men vissa barn känner dom ju redan där.

Barnen har haft sina kusiner här i helgen och de har minst sagt varit full rulle. Jätte roligt tycker jag även fast de varit fullt upp. Dom har varit lugna och harmoniska sen har dom varit mindre roliga med att kliva upp 5 på morgonen =) Men idag fick jag sova till 7 =)

Nej nu ska jag frosta ur frysen och plocka ordning överallt. Sen gå till affären så de blir middag idag också =)