Skilsmässa!!!


    Publicerat: 2011-06-30| 16:08:08

Har nu bestämt mig för att ta ut skilsmässa från min älskade tvillingvagn =(

Med sorgen i ögat så säljer jag den förhoppningsvis. La ut den på blocket får se om någon nappar på de annars får den vara kvar =)
Ronja fick en egen sitt vagn häromdagen så vi behöver inte tvillingvagnen längre då Emil inte alls vill sitta i den och ska han prompt sitta i den så måste vi bråka innan =/ Har åkt buss till dagis i 2 dagar med enkel vagnen och han vill absolut inte åka i den ialla fall. Han sitter inte ens med Ronja.
Idag var Rasmus sista dag på dagis, kommer kännas lite konstigt att bara lämna de små där imorgon. Men vi ska faktiskt ta en dag tillsammans jag & Rasmus och bara njuta tillsammans. De behövs <3
Fick papper om inskolningen för de små på Vikinga förskola och de blir en likadan som vi hade på de andra dagiset då de är många barn som ska skolas in. Så jag ska skola in Rasmus på fritids den 1:a Augusti och de andra den 22:a augusti. Full fart i Augusti med andra ord. Sen ska jag finna mig själv och styrkan att styra upp ett och annat. Måste ta tag i vissa saker redan nästa vecka. De löser sig ska vi nog se...

Har gjort ordning middagen som blir spagetti & köttfärssås idag =) Imorgon ska vi nog göra en sallad och bege oss till stranden =) Underbart väder har vi också, skönt att de blåser lite ialla fall. Nu ska jag gå ut och bråka med grabbarna grus som härjar runt i poolen =)

Vatten krig!!!


    Publicerat: 2011-06-28| 22:30:52

Vilken underbar värme vi har haft idag, de var olidligt och tjockisen tog av sig tjock tröjan mitt på stan liksom!!!

Hämtade barnen från dagis, sen fick dom Mcdonalds och vidare hem. När vi hoppa av bussen kom Familjen Sandberg/Christensson till oss. Bada pool även om de va svin kallt, barnen fick för sig att nu blöter vi ner mamma =) Vilket resulterade i att de var bara att ta tjuren vid hornen och doppa de små fläckar som inte redan var blöt. Hanna & Hoffe fick sig en kall dusch via hinkar. Hoffe hoppade i till slut men inte Hanna. Dock fanns de inte en enda torr fläck på na. Så jag lyckades bra =)
Efter att vi bada och stojat så var de dags för sängen och alla 3 ville inte sova =( Men till slut så. Bara Rasmus som trillskas just nu. Bokade tvättis så här på kvällen och har redan fått undan 4 maskiner =) Skönt att slippa se skiten. Ska gå med soporna också hade jag tänkt så de blir gjort. Imorgon blir de en bara njuta dag hemma. Kanske en vända och handla lite nödvändigheter =) Känner mig helt slut som människa bara för jag däcka på soffan innan tvättis =( Men nu e de full rulle på kärringen igen =) Ska bege mig ut för att ta reda på de sista maskinerna nu och sen blir de vika skiten så de är klar. Lär passa på medans energin finns =)

Huvudvärk AB


    Publicerat: 2011-06-27| 23:28:55

Fy sjutton vilken huvudvärk jag har!!

Försökte lägga mig samtidigt som barnen och sov 2 timmar som vanligt, men vaknar med huvudvärk fortfarande. Skit drygt är de och jag tror jag måste ta tabletter ialla fall. Hjärnan jobbar för fulla muggar med allt som snurrar efter mötet idag. Kan inte fatta varför jag alltid blir så här när de har varit jobbigt.
Har betala alla räkningar och de fick man ju mera ångest av. Tragiskt nog blev de inte mycket kvar på kontot för min del denna månad heller. Jag hoppas på lite mera nästa, fast de gör man väl alltid? Kan man inte bara vinna några miljoner så vare bra sen. Näe inte en enda krona vinner jag längre. Så jag har gett upp hästarna för nu.

Imorgon blir en dag med att ringa massor av samtal och försöka få ordning på allt som är just nu. Ser inte alls fram emot de men de måste göras. Sen ska jag boka tvättis så jag får undan den skiten också. Känner mig allmänt negativ idag att de inte ens finns ord till. Kanske lika bra att jag inte bloggar. De var längesedan jag hade denna huvudvärk som inte ger med sig. Kanske därför? Har ialla fall ringt på en vagn till flisan. Men nu när jag tänker efter så har jag kanske inte råd just nu? Ja jag vette fan hur jag ska göra med allt. Allt känns bara knas och knasigare blir de. Så leds på att leva i djupet av allt hela tiden. Men vette fan hur jag ska göra med allt. Tiden får utvisa hur de ter sig med den frågan. Kastar in handduken och säger God natt!!

Midsommar...


    Publicerat: 2011-06-26| 23:13:40

God kväller!!

Har inte orkat blogga då vi haft främmande från Gotland och de har varit fullt hus. Trevligt och lite shoooppping blev de faktiskt. Dock är jag fruktansvärt trött nu när de bara blivit vi hemma igen. Somnade direkt när barnen hade lagt sig och sov 2 timmar =) De behövdes kan jag lova!!

Midsommar tillbringade vi hemma med god mat och trevligt sällskap. Helt underbar dag faktiskt i sig, lite sol men vi trodde de skulle regna. Sen har vi fika hos familjen Sandberg då Hoffe fyllde år i Lördags =)

Nu har jag precis starta diskmaskinen och ska ta reda på en tvätt innan de blir sängen. Kan man längta någe mera till sängen eller?! Näe de kan man inte.
Denna vecka går Rasmus sista dagen på dagis. På Torsdag med andra ord och han ska bjuda barnen på glass hade han tänkt =) Min lilla fis är en stor kille som börjar skolan. Jag har inte riktigt fatta de ännu men de kanske kommer om jag har tur.
Den 1:a augusti börjar han i skolan på fritids, sen har jag inskolning med de små på förskolan den 22:a augusti. Så man kan säga att de är full planering på allt just nu. Imorgon ska jag på möte med AF & Fk undrar hur nu de kommer att gå. Hoppas dom är medgörligga och vill jobba för mig inte emot mig =)
Ser inte alls fram emot de mötet men jag måste faktiskt om de ska bli ordning på torpet!!!
Nej nu kastar jag in handduken så jag orkar med morgon dagen... Natti Natt

Ska jag köra över dig med gräsklipparen?!


    Publicerat: 2011-06-20| 20:38:39

Sprang ut till tvättis för att boka en tid... Då hör jag hur grann barnen bråkar. Vi har endast en familj som är färgad och de triggade denna stackars pojk till 100%. Till slut utbryter han!! " Ska jag köra över dej med gräsklipparen eller?" Jag skrattade så jag tjöt och bad killarna att låta han vara ifred. Min goda gärning idag =)

Har varit ute på fart och fläkt hela dagen. Ove har fått lite tillsyn och jag har handla hem de mest nödvändigaste och icke nödvändigt som vanligt. Glömde 3 saker och de får jag köpa en annan dag =) Jag var så leds på affärer till slut att jag bara ville sova. Har bara sovit 2 timmar inatt de var inge roligt all kan jag säga er alla!! Suck och stön och stånk imorse var de. Emil la sig igen efter att klockan ringt. Precis som hans mamma gjorde =)

Nu håller jag på att tvättar och ska förhoppningsvis städa och fixa hade jag tänkt mig =)

Minnen.....


    Publicerat: 2011-06-19| 22:23:40

Sitter & pratar minnen med en gammal vän....

Att man kommer ihåg så mycket saker. Som egentligen inte borde vara en sak att komma ihåg. Jag sitter och skrattar om vartannat och de var så värt de. De tog tid men de får de göra. Underbart att få vara glad och minnas.
Nu ser man vad som hänt under alla dessa år. En träff skulle vara underbart med alla klass kamrater och barn som de flesta verkar ha. Men de lär väl aldrig hända att de blir något sådan. Vissa vet man inte ens vart dom tagit vägen osv.
Jag kommer minnas resten av mitt liv och har fått skratta de är de som betyder något för mig =)

Imorgon ska jag handla och fixa hela dagen då långväga besök kommer från Gotland på tisdag. Ska bli trevligt om jag vore friskare bara =(
Äter nu pencilin och hoppas att de ska göra dunder med mig så jag orkar med denna vecka och allt som ska göras. Trött som en gris varje kväll och orkar inte med så mycket mera. Ska plocka ihop tvätten senare och fixa med de. Så är de gjort ialla fall. Sen är de bara resten av städningen kvar så mår vi bra sen =)
Nu ska jag se filmen som är på tv, sen plocka och göra ett sista ryck innan sängen...
God natt!!

Trök värre!!!


    Publicerat: 2011-06-19| 15:12:53

Skit tråkigt väder ute och barnen rastlösa. Skit tråkigt har dom rent ut sagt. Värsta förkylningen har mamman och orkar typ inget. Ska ta mig ut till lekparken nu med barnen sen blir de bara att ta de lugnt för min del. Vissa dagar vill man inte alls kliva upp och inte göra ett skit!!! Nu ska jag verkligen bege mig ut så jag kan andas!!!

Förkyld!!


    Publicerat: 2011-06-18| 19:27:32

Jag har nog åkt på världens förkylning...

Snoret rinner, näsan e täppt, feber toppar, slem till fan avlöser en!!!
Suck att de alltid ska vara något alltså. Idag fick jag städat på övervåningen, bädda rent barnens sängar och fixade. Ska göra resten imorgon tror jag de blir. Har snart tvättstugan så jag får undan lite mera tvätt. De blir en hel del med dessa kiss nissar =) Jag verkligen hatar blöjor som läcker och de finns fan ingen bra som håller hela natten. Men så kan de vara!
Har tvätta ena madrassen också vilket den behöver torkas i torkskåpet. Så de är väl bara att bege sig ut till sina måsten.
Imorgon skulle jag bara vilja sova, men de går icke på 3 små troll som man ska ta hand om. Hoppas verkligen att de är bättre väder ute imorgon så vi kan gå ut imorgon. Annars går vi ut ialla fall så äre bara. Ska kolla upp lite små saker under dagen också. Man har massor med saker att göra. Men nu ska jag sluta dravla utan ta tag i de jag skulle =)

För många,.


    Publicerat: 2011-06-18| 13:14:19

Jag har alldeleds för många bollar i luften just nu för att ens inse själv vad som håller på att hända. Mitt liv går upp och ner hela tiden. Och de får jag ta som de är. Kan inte göra annat. Så fort jag hoppas så kastas jag ner direkt i diket. Bara gilla läget och inse att de inte går att fortsätta så här..... Hur mycket jag än vill så orkar jag faktiskt inte hur mycket som helst.
Jag tänker trotsa fk när de är möte där också. För jag ska verkligen börja jobba nu. Ska redan nästa vecka ner till AF och kolla mina möjligheter till jobb osv. Har ju en del fördelar då jag varit sjukskriven ett tag. Hoppas nu bara att de finns någon vänlig själ som vill ta in mig att arbetspröva några timmar / dag. Önskar jag bara kunde ge 100% och jobba arslet av mig igen precis som jag gjorde förr! Vilket lär aldrig hända som de ser ut just nu. Sen är jag ju smått sugen på skolan igen. Vad för inriktning är ju inte helt klar. Då den jag egentligen vill gå kräver en del. Vi får se hur de blir med den saken.
Håller på att tvättar och städar lite smått här hemma som vanligt. Jag blir aldrig nöjd med något av de jag gör. Men idag drog jag över ungarnas rum och bädda rent där samt gjorde rent madrasser. Tack snälla Bella för att du hjälpte mig med de =)
Nej nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan hämta lill skruttan som är hos mormor & morfar med kusin vitamin <3

Tjingen!!

Orka!!!


    Publicerat: 2011-06-16| 11:12:03

Hur mycket ska man orka?

Jag orkar verkligen inte mera, min kropp börjar ge upp ännu mera. Jag vill så mycket mera. Jag vill kunna äta mat, vara den jag var förrut som orkade göra allt! En pissig dag helt enkelt.
Försökte göra ordning uppe vilket resulterade i att jag flög ner för trappen, blå märken på händerna, blod ur nästan och munnen =( Jag orkar verkligen inte mera. Tårarna bara rinner för jag orkar inte!!! Jag vill inte längre!!!

Ge mig ett värdigt liv de är de enda jag vill ha !!!

Den eviga väntan!!


    Publicerat: 2011-06-15| 13:52:25

Idag var de ingen bra dag, jag ville bara ligga kvar i sängen och låta tankarna snurra vidare. Men de går inte med 3 barn att ta hand om. Förstår inte varför just idag skulle vara en sådan dag. Jag klev upp, fixade barnen, spydde 2 timmar som vanligt, sen begav vi oss till dagis. Hem och började fixa lite hemma men orkade faktiskt inte göra mera. Tänkte att jag får faktiskt ta itu med de sen!!

Har tvättstugan om ca 10 minuter så jag får undan all tvätt som är överallt. Skönt, tänkte dammsuga och torka golven överallt senare. Måste hinna till stan med papper och skit också. Vilket jag inte alls ser fram emot. =(
Bara gilla läget och göra alla dessa måsten. Nu ska jag plocka ihop tvätten och gå ut med den. Hörs och störs senare <3

Long time ago....


    Publicerat: 2011-06-14| 13:19:46

Springer in och kladdar ihop ett inlägg....

Har de blivit att trenden med att blogga dött ut? Eller bloggar för många så man tror att man måste vara perfekt? Jag har helt tappat lusten till och från faktiskt. Men de har inte alls med någon trend att göra utan att jag har alldeleds för mycket saker i luften.
Dagarn går och min bebis Emil har blivit 3 år =) Underbart kalas med mycket fika & korv med bröd. Han var väldigt nöjd med sin Hello Kitty tårta & alla presenter =)

Barnen är nu på dagis, mamman mår skit och dagen blev inge bra alls heller då jag inte alls kan röra mig idag =(
Funderar om jag ska springa genom övervåningen eller inte? Köket skulle jag ha fixat med ialla fall. Har starta en maskin tvätt och mera blir de. Ska fixa med massor känns de som men vart tar tiden vägen? Önskar de fanns flera timmar på ett dygn. Nej nu blir de att fixa med de sista innan jag ska hämta små barnen =)

BB final!!!


    Publicerat: 2011-06-06| 15:43:18

God eftermiddag....

Nu har jag vaknat till liv och känner mig allmänt seg. Känns som att de var jag som tog krogrundan på efterfesten men så var icke fallet!! Nykter som en galen mamma =)
Vi åkte från Gävle runt 15 tiden innan vi var klar med allt vi skulle fixa. Sen var de bara fullt ös resten av dagen. Jag köpte singeln och trängde mig före alla i kön, vilket gjorde att vi kom in före alla andra och stog som 4 pers in =)
Flera gjorde som jag och vips var kön hur jävla lång som helst. Hanna skämde apan ur sig och jag dansa i kön, Jessica sjöng lite smått. En underbar dag och de var bara skit skönt att få göra något man aldrig gjort förr =) Uppskattar de enormt mycket!

Idag är jag inge vidare pigg som sagt, har migrän och ser förjävlig ut rent ut sagt. Vågade mig till affären men bara för att de var ett MÅSTE. Har gjort ordning middagen så nu ska vi bara vänta in pappan i huset. Har även hunnit göra en äppelpaj =) Måste  bara ha en sådan anser jag!!
Ikväll blir de att plocka ordning ute och fixa lite fint på framsidan, om jag nu orkar. Kanske tar de imorrn när barnen är på dagis istället.
Näe jag orkar verkligen inte blogga just nu... Spyorna sitter i halsen och jag vill SOVA!!!


Ps. Rösten lämnade jag kvar i Årsta och BB huset =(

Rensar...


    Publicerat: 2011-06-03| 10:02:29

God morgon!!!

Håller på att rensar här hemma och försöker göra om så att jag ska trivas då detta kommer vara våran bostad ett bra tag framöver. Vilket jag inte alls trivs med just nu. Men de får ta sin lilla tid att anpassa sig till de som är. En våningssäng är de bara att köpa igen för att få bästa plats med barnen. Lite trött på hur fan de går till hela tiden. Och jag har sagt att jag ska sälja massa saker innan jag köper den. För jag har verkligen inte råd med att ligga ute med pengar bara för en säng =(
Vi har lite främmande av pudeln Viktor, grannens hund. Dom hade ingen som kunde ta hand om hunden medans de far iväg. Så då ställer jag självklart upp. Barnen älskar ju hundar och han är så lugn och snäll =)
Tvätta en massa ska jag göra idag också. Så man får undan allt tills kvällen kommer. Skulle behöva lite gräs frön också. Undrar vart man köper de ?
Ronja spatserar omkring här hemma och jag har nog inte riktigt fatta att hon faktiskt kan gå lite =) Ser jätte roligt ut och hon trivs med att ta sig fram för egen maskin. Emil pratar som en radio pratare =) Snart är de kalas för han också =)
Rasmus räknar, skriver och har tappat 2 tänder =) Min stora kille börjar snart skolan med de andra stora barnen. Nej nu är de dags att göra lite nytta om man ska hinna med allt under dagen =)