Tragiskt!!


    Publicerat: 2011-03-31| 22:46:47

Har haft fullt upp hela dagen då jag varit åhörare på en vårdnadstvist. Tragiskt att se att de inte är någon som vill ta ansvar för barnens mående. Utan de hela ska vara en kamp mellan föräldrar som inte kan kommunicera. Varför kan man inte bara se till barnens bästa?!
Alla vi vuxna människor borde veta att ett samlag kan leda till en graviditet och att om man inte skyddar sig får man ta sitt vuxen ansvar vare sig man vill eller inte. Man kan inte bara välja att vara förälder när de passar. En mamma/pappa ska alltid finnas för sitt barn. I vått eller torrt, trots motgångar och medgångar. Jag skulle aldrig utsätta mina barn för detta då de älskar sin pappa över allt annat och han DOM!! Barnen är hans allt.. Han gör de han kan för dom för att dom ska ha de bra. Sen att de inte funkar alla gånger mellan oss de får vi lägga åt sidan.
Jag hoppas att folk inser en dag vad dom gör emot sina barn. Barnen ska inte förtjäna detta utan dom ska alltid ha rätten till 2 föräldrar!!!

De var de jag ville ha sagt idag!!

Sjukling


    Publicerat: 2011-03-29| 22:32:17

Hejsan Hoppsan...

Jag har blivit riktigt förkyld, täppt i näsan och tråkig huvudvärk. Men de är sånt livet bjuder på. Jag är ganska leds på att vara sjuk och inte kunna vara tipp top. Hoppas detta är över snart. Hade en het diskussion på facebook idag också ang sjuka barn som går till dagis. Tragiskt att de är som de är. Imorgon tänker jag ta itu med de här för de funkar verkligen inte. Jag vill inte gå och vara orolig för nästa steg. Jag är ensamstående med 3 barn vilket betyder att får vi alla magsjuka är de kaos här. Samtidigt som jag ska tvätta undan allt medans spyorna rätt ut sagt hänger överallt. Jag har gjort de en gång och hoppas jag slipper de för allt i världen. Ronja var förkyld i en vecka så hon fick vara hemma med mig och få sina mediciner regelbundet och ta de lugnt.
Fast tydligen är de fel av mig, allt jag gör verkar så jävla fel. Tydligen så har jag magsjuka ska jag ta barnen till dagis ändå. Helt sjuk diskussion blev de av allt.. Jag står fast vid mina synpunkter och tänker inte ändra mig en tum på dessa.
Imorgon ska jag ta tag i förskolan ang detta också för jag anser att regler är till för att följas. Sen skiter jag blanka fan i resten. Tänker även ringa kommunen ang detta för jag som förälder ska inte behöva ta detta!! Sen skiter jag i vilket. Men tydligen ska jag ha mina barn hemma så de "sjuka" barnen kan vara på dagis. Tragiskt bara jag tänker på de hela. Men vad ska man göra? Säga? Ja jag skiter i vilket jag går inte med på detta!!

Imorgon får vi se om de blir dagis för barnen då jag är väldigt upprörd ang detta. Annars om de inte blir de får vi hitta på något annat. Måste lämna in massa papper osv också. Jag har aldrig en lugn stund känns de som och min bästa vän heter SIEMENS och tar 5kg tvätt =(
Nej nu fortsätta se BB och sen ta resten av tvätten och skriva ihop pappren... Tjingen

Hur svårt ska de vara?!


    Publicerat: 2011-03-27| 23:41:43

Nattsuddaren i farten igen....

Lite smått irriterad på allt just nu. Men speciellt de här med dagis och smittor samt SNOR!! Hur svårt ska de vara att ha sitt barn hemma från dagis om de är sjukt eller smittar? Grönt snor är en smitta! De sprids vidare i allt barnen leker med osv. Jag kan anse att kommunen gör fel med att inte skicka hem papper ang dagis regler ang sjukdomar osv. Hur fan ska vi annars få stop på de? Rasmus har gått på dagis i snart 5 år. Och jag har ALDRIG varit med om de här faktiskt. Senast gick han på dagis på källö inte ens där var de så patetiskt som de är här. Kan inte förstå något av de hela. Hade de inte varit för att jag ska börja jobba så hade jag faktiskt tagit hem barnen och inte låtit dom gå där. Ronja är snorig, lite gul aktigt vilket jag tar för smittsamt så hon får vara hemma från dagis. Då jag inte vill vara den förälder som ser till att de blir flera sjuka barn. Och jag vet att de är SÅDAN tid att barn blir snoriga. Men de är skillnad på SNOR och SNOR...
Tror ni verkligen eftersom att Rasmus är äldst på hela avdelningen, tror ni verkligen att ert barn kan säga till er vad som är fel samt att säga att barnet inte orkar vara på dagis?! För i helvete skärp till er och se till barnens bästa inte till ert eget.
Hade en konversation ang detta på facebook, självklart räknade jag med kommentarer. Och dessa var att då skulle ju inga barn gå på dagis eller att JAG sagt att DE är dåliga föräldrar. Men de har jag aldrig påtalat utan anser att de är förälderns ansvar att bedömma om barnet är sjukt eller inte. Samt att de borde finnas uppsatt reglerna ang smitta osv. För att vi ska förhindra detta. Tänk om alla följde dessa regler då fanns de ingen smitta som gick om och om igen. De blev inte massor av VAB dagar för de föräldrar som jobbar osv. Men nej då... Hellre VABBAR vi än att ser till att ha en fungerande vardag. Tragiskt tänkande kan jag tycka!!

Så imorgon blir de INGET dagis för Ronja. Killarna är frisk och kry så dom får faktiskt vara där då jag ska städa ur den andra lägenheten. Ronja får vara med morfar medans. Sen när de är klart ska jag hämta grabbarna och vi ska nog ta bort lite snö från framsidan så vi kan fika ute =)
Snart är sommaren på väg ser så fram emot de. Öppna dörrar, solsken, bad, grillande.. Ja allt som har med sommaren att göra.
Nej nu ska jag fortsätta plocka tvätt och leksaker. Sen blir de sängen då vi alla ska upp tidigt =)
God Natt

Nattsuddare


    Publicerat: 2011-03-22| 00:24:12

Så sitter man vaken alldeleds ensam och har precis landat efter en dag med variation. Mycket har fixats idag och jag blev förvånad själv över hur bra dagen flöt på trots att mina barn inte var med mig. Jag fick lite dåligt samvete när jag gick ensam på stan... Men barnen behöver dagis och jag behöver min tid.

Tog förnuftet till fånga och fixade mina ögonbryn på en salong, sen var jag ner till banken för att fixa lite där. Vidare till YA och var där en stund =)
Besökte Hanna innan de var dags för dagis också..
Imorgon ska jag tatuera mig, de var 10 år sedan sist att de är faktiskt på tiden. Hoppas nu för allt i världen att de inte gör ont. Eller ont kommer de ju göra, men inte ondare än att fixa ögonbrynen.. haha... Skit löjlig är jag men jag är den jag är. Efter de blir de att hämta barnen 2 timmar tidigare då jag & Rasmus ska till bryggan för att träffa de underbara människorna där. Vidare hem för middag och lek. Kanske blir så att vi är ute en stund imorgon också.
Har hunnit tagit reda på disken och all tvätt. Vilket betyder att de är dags för sängen.
God Natt på er =)

Tidigt!!


    Publicerat: 2011-03-21| 07:34:49

God morgon....

Här var vi vaken före 5 imorse... Inget jag ville. Men Ronja var de full fart på. Grabbarna bädda ner sig i soffan för att se lite barn tv. Sen blev de frukost och klä sig för dagis. Nu sitter dom framför tv:n igen. Bussen går runt 8 tiden mot dagis. Ska dra fram vagnen och dona innan de är klart. Har hunnit med att ta 2 maskiner tvätt och plockat disk. Ska åka ner till stan en snabbis medans barnen är på dagis för att få saker uträttade. Känner inte för att göra något idag men de är bara att bita i de sura äpplet och dra ner dit. Sen hem för att vänta tills man får hämta barnen och därefter sitta som på nålar då läkaren ringer mig idag. Har så många funderingar kring de att de inte finns ord...

Nej nu ska jag ta barnen och göra dom klar. De tar ju sin lilla tid de också =)

Fuck You!!!


    Publicerat: 2011-03-20| 22:20:13

Du har stampat på mig en sista gång. Aldrig mera vill jag ens se till dig. De du gjort emot mig kan jag inte förlåta. Tråkigt att dina barn inte betydde mera än så för dig!!
Du gjorde detta val själv och jag hoppas du får de bra ensam utan några krav eller villkor som vi som familj krävde av dig.


Jag går vidare starkare än någonsin. Imorgon blir de att uträtta massa ärenden medans barnen är på dagis. Ska försöka hinna ta mig till YA också för att kolla där hur vi ska lägga upp allt. Jag ser fram emot en tid ensam och träffa de underbara människor som behandlar mig bra och verkligen ställer upp för mig <3

Nu ska jag ta reda på tvätten och plocka disk som vanligt sen blir de sängen för hela slanten. Ska upp tidigt med barnen för dagis osv...

" Life is a bitch... But iam the devil.. "

Fuck You!!!


    Publicerat: 2011-03-20| 22:20:13

Du har stampat på mig en sista gång. Aldrig mera vill jag ens se till dig. De du gjort emot mig kan jag inte förlåta. Tråkigt att dina barn inte betydde mera än så för dig!!
Du gjorde detta val själv och jag hoppas du får de bra ensam utan några krav eller villkor som vi som familj krävde av dig.


Jag går vidare starkare än någonsin. Imorgon blir de att uträtta massa ärenden medans barnen är på dagis. Ska försöka hinna ta mig till YA också för att kolla där hur vi ska lägga upp allt. Jag ser fram emot en tid ensam och träffa de underbara människor som behandlar mig bra och verkligen ställer upp för mig <3

Nu ska jag ta reda på tvätten och plocka disk som vanligt sen blir de sängen för hela slanten. Ska upp tidigt med barnen för dagis osv...

" Life is a bitch... But iam the devil.. "

Solsken =)


    Publicerat: 2011-03-19| 10:48:13

God morgon!!

Eller vi har faktiskt varit vaken sen strax innan 7 här hemma. Flisans blöja hade läckt som vanligt =/ Så leds på pampers blöjor nu att de inte finns ord. Men jag har några paket att göra slut på innan jag gör något annat. Brukar ha libero på henne på natten, men pappan hade glömt de. Så de var bara att starta maskinen direkt när man knappt slagit upp ögonen. Igår snöa de som tusan här och jag trodde de var kört med allt. Men nej då. Solen strålar så fint på himlen och vi verkar få en underbar dag trots allt. Funderar vad man ska göra bara?! Jag har massor av brev som ska postas mera vet jag inte just nu, men de får funka =)
Skulle vilja dra ner på stan för att fixa mina ögonbryn, men jag vet inte om de funkar att Kenth tar barnen medans jag gör de. Han har nyss åkt till skutskär för att hämta ut mina NYA puma byxor. Hoppas för gud att jag kan ha dom nu och att dom är lika snygg som jag trodde =)
Nej fortsätta tvätta och skrubba lite överallt. =)

Känns faktiskt bra!!


    Publicerat: 2011-03-18| 21:42:30

Har inte haft orken att skriva sedan barnen började dagis. Då de är så mycket man ska hinna med samt hämta och lämna dom där. Helt slut har jag varit. Samt att jag lämnat prover i 2 dagar. Jag är inte nöjd med dessa och inte läkaren heller. Men nu ser vi positivt på samtalet som kommer på måndag. Jag vet inte om jag ska vara ledsen eller glad. Mest nervös inför vad som kommer sägas då. Säkert kommer jag vara stressad och uppjagad av allt runt omkring mig att jag inte ens kan fokusera på själva samtalet. Men ska försöka skriva ner allt jag vill ha sagt samt vad som är gjort...
Idag var vi och handla hem de som behövdes. Tog med oss familjen på andra sidan också. Sen blev de Sandviken för lite ärenden. Samt åt vi på AGA.. Gott som tusan vare också..
De hade gått jätte bra de dagar vi lämnat barnen på dagis och de blir en ny utmaning för mig denna vecka då jag ska åka buss med barnen till dagis. Allt är bara kaos i min hjärna just nu och jag vet inte hur jag ska fixa de här. Kan jag fixa allt annat ska jag väl kunna fixa de här?! Jag hoppas innerligt att jag kan fixa de för annars vet jag inte vart jag ska ta vägen. De är ju en tid som barnen ska gå på dagis där innan de byts till hit upp.
Har en hel del att göra när barnen är på dagis nästa vecka så nöden har ingen lag. Bara att ta tag i saker och börja få en fungerande vardag. Nej nu ska jag slänga mig ner i soffan för lite tv innan sängen. Får se om jag städar ur den gamla lägenheten imorgon eller hur jag gör. Känner inte alls för något men tiden får utvisa allt =)
God Natt

Dagis!!


    Publicerat: 2011-03-14| 07:49:47

God morgon!!!

Så har dagen kommit då mina 3 troll ska besöka dagis och vi ska få information osv. Jag har både längtat efter den här dagen så väl som jag inte sett fram emot den. Min lilla bebis ska börja på dagis liksom. Dags att inse att hon inte är en bebis längre kanske. De känns enormt tufft men något jag måste göra =(
Killarna ser fram emot dagis, eller Emil känner sig osäker och de förstår jag eftersom han inte gått på dagis på snart 2 år.. Han var där en månad ca totalt under tiden jag väntade Ronja. Men annars har han varit hemma med mig. Så de ska faktiskt bli spännande att se hur de går för barnen. Idag ska vi vara där mellan 9-11 sen på tisdag 9-14. Redan på Torsdag ska vi lämna dom ifall de går bra. De känns som att nu kastar vi in alla barn bära eller brista?! Jag hoppas de kommer gå bra för dom med inskolningen.

På Torsdag måste Kenth fixa allt med barnen och dagis själv då jag ska till läkaren samt psykologen. Då blir inte mycket tid över kan jag säga.

Förrästen gjorde jag ett byte med Kenth igår, han skulle göra allt jag gjorde. Så jag gick för att vila. När jag vaknade hade han inte alls hunnit med de jag skulle ha gjort. Men de var roligt att jäklas lite med han. Han tog barnen och gjorde mat, samt plocka en massa saker som vanligt. Nej nu ska jag ta Ronja som inte har kläder på sig än. Sen beger vi oss för en tripp emot dagis..  De har börjat snöa lite igen =(

Tjingen

Trött mössan på =)


    Publicerat: 2011-03-12| 21:02:02

Just idag känner jag mig fruktansvärt trött... Har sovit middag med Emil men ändå trött liksom. Fattar inte vad de är för fel. Skulle lätta kunna lägga mig nu, men ska vara vaken en stund till. Mera tvätt ska tas omhand. Och jag ska ta disken osv. De finns många saker att göra.
Imorgon tror jag att vi ska åka och bada med barnen. Känner för att göra något riktigt roligt nu efter magsjukan. De kan vi behöva. Har aldrig varit iväg med alla tre på badhuset =)
Idag har de varit en slö dag för mig, kört runt lite för att sedan hamna hemma igen. Har skrubba hela badrummet från topp till tå. Nu måtte alla bakterier vara ute ur lägenheten annars blir jag tokig..
Har tömt de sista från lägenheten också så nu ska den bara städas. Vilket jag tycker inte borde ta så fruktansvärt lång tid. Men vi får se hur de blir med den saken. Tänkte ta de nästa helg då de närmar sig att man ska lämna in nycklarna. Nej försöka ta tvätten och resten av sakerna som måste göras så man vaknar till liv =)

Varför!?


    Publicerat: 2011-03-08| 21:31:56

Hoppar in en snabbis med lite inlägg =)

Flisan var inte på tipp topp idag.. =(
Begav oss för att ta oss till apoteket på stan, vilket vi inte skulle ha gjort. De hela resulterade i kaos. Ronja spydde ner hela vagnen samt en del av bussen. Att städa en buss när den kör är fan inte roligt. Busschauffören brydde sig inte ens...
Hem och fixade ordning henne ialla fall. Sen en vända till dollarstore för lite gardiner =) Försöker göra allt för att jag ska få må bra nu men de går fan inget bra alls. Sen vidare till Coop för att hämta ut ett paket. Vidare hem med barnen och åt lite lätt då dom inte var hungriga alls för de fått mat av mormor. Emil gick och la sig ganska direkt men har kommit upp, Ronja tog en vända till. Rasmus mös ner sig i soffan med bompa och täcke =) Så jag sprang med de små sen kröp vi ihop i soffan en timme =)
Han la sig vid 8 tiden som vanligt av sig själv. Sedan dess har jag tvätta.. och tvättat och åter tvättat. De blir en hel del när barnen är dåliga i magen =(
Funderar om jag ska springa över de sista som ska placeras om samt leta KAMERAN som försvunnit i flytten =( Lär tvätta vagnen imorgon också =( Tog in de lösa mest smutsiga sakerna och har redan tvätta de. Men de är mycket kvar att göra. Så man blir väl vaken några timmar som vanligt =(
Nej ska nog faktiskt göra ett litet ryck ialla fall så folk inte tror att jag släppt en bomb här hemma. Imorgon kommer Kenth och är med barnen en stund. Fast jag har varnat för magsjuka.. Hans val. Ska väl fixa lite små saker medans han är med dom =)
Nu avslutar jag innan jag hittar på massor av ursäkter för att INTE Städa =(

Ångest...


    Publicerat: 2011-03-08| 12:07:31

Tjing Tjing....

Vaknade med ångest laddat humör, den har hållt i sig hela natten och flisan vaken likaså. Skulle behöva sova några timmar så de ska jag faktiskt göra idag när barnen väl somnar. Känner mig helt maktlös och orkeslös. Kan man ha de värre tro?! Skulle vilja få ordning på allt men när fan ska jag hinna. Barnen hemma hela tiden, hemmet är som ett enda stort kaos. Vem orkar egentligen rota runt bland allt? Packade upp massor av saker men INGEN kamera är funnen. Tragiskt att den försvann under denna flytt. Men vad ska jag göra?! Alla bilder borta osv. Jag ska leta mera och hoppas på att de kommer fram någon gång.
Har rivit ur sängarna för att bädda rent och plockat lite. Men vette tusan om jag någonsin blir nöjd alltså. Känner mig intryckt i en tillvaro där jag inte vill vara. Orkar jag verkligen mera?!
Ingen verkar förstå de dilerium jag går igenom...
Dagarna blir längre, nätterna kortare, när ska man få må bra?! Ser fram emot nya förändringar men vilka?! Jag kan inte placera något i mitt liv eller bygga upp en trygg tillvaro för mig själv så länge jag mår så här.
Nej ska dra ut barnen i solen och hoppas på positiv energi från solens strålar.. =)

Trött som få....


    Publicerat: 2011-03-07| 23:21:29

God kväller...

Att vara småbarns förälder gör en faktiskt trött. Man gör de man anser viktigast under dagen. För mig är de inte att blogga varje dag. Jag har en massa andra MÅSTEN så de här får vila emellanåt.
Ångest över något jag inte vet. Har och mår skit rent ut sagt. Jag önskar jag kunde få vara som andra människor. Men de verkar inte vara ett val för mig just nu.

Barnen får mig ur sängen varje dag men mera är de inte. Jag försöker aktivera dom så gott jag kan ibland räcker jag till och ibland inte. Nu är de en vecka tills alla 3 börjar på dagis =) De ser både jag och barnen fram emot. Ska plocka lite här hemma och dona nu sen blir de sängen. Ronja sover lite oroligt inne med Emil... Lika bra man röjer nu så man har de gjort....

God Natt =)

Ännu en dag...


    Publicerat: 2011-03-02| 17:49:00

God kväller...

Ännu en dag har gått för oss. Fått upp lite saker hemma och röjt undan mest hela dagen. Hur mycket ska man orka egentligen? Jag har tappat gnistan efter vägen någonstans men vart de vet jag inte. Hoppas den kommer tillbaka och att jag kan börja skapa mig ett hem =)

Ronja är kinkig och grinig mest hela dagarna, sover inte alls som hon ska eller är pigg. Känns bara skit att inte veta vad som är fel =/ Ska ringa och boka läkarbesök ifall de är någon infektion på stackaren. Emil hostar som bara den han också. Enda som är frisk är Rasmus =)

Imorgon blir de tandis samt HC för mig, ser inte fram emot de besöket men de lär göras tråkigt nog. Får se om dom måste göra mera i käften eller om dom nöjer sig med att jag ser ut som ett miffo. Trött på allt djävulskap är rent ut sagt vad jag är!!
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med Emil som ser en film =) Imorgon kanske vi åker till stan och köper en film till barnen så dom har nu när dom e sjuk =)

Tjing Tjing

Vill inte.... Kan inte...


    Publicerat: 2011-03-02| 10:12:52

God morgon!!!

Ja som rubriken lyder så orkar jag inte så mycket mera. Har ständigt ont och bara vill inte mera. Önskar att allt detta fick ett slut. Har saker överallt i lägenheten också. Önskar man bara kunde blåsa bort allt. Men de får faktiskt ta tid. Jag har 3 barn att ta hand om också. Tyvärr är jag inte en super mamma som fixar allt. Ibland önskar jag att jag gjorde de men tyvärr att göra er besvikna!!!

Igår kom Linda och hennes små töser. Ronja tyckte de var roligt. Vi snackade skit och fikade som vanligt sen promenerade vi till Ica och hon visade mig runt lite här. Trevligt var de och de får vi göra om oftare.

Idag blir de att fixa ordning lite mera som vanligt även fast jag inte alls har lust med de. Men man kanske ska börja om man ska bli klar någon gång, en fördel =)

Blir spagetti och köttfärssås för oss här idag =) Barnen älskar de så varför inte liksom. Ska göra maten ganska tidigt idag då deras pappa kommer hem till oss en snabbis =( Barnen blir lika ledsen när han åker varje gång. Nej nu ska jag börja med något!!