Mors dag =)


    Publicerat: 2011-05-29| 13:46:38

Idag är de ingen vanlig dag för idag är de mors dag =)

Mina killar gav mig en dvd film som jag verkligen ville ha "ÄNGLAGÅRD" den var inte lika bra som jag trodde men bra ändå. Har bara haft de lugnt och trevligt hela helgen. Barnen har varit snälla och harmoniska. Dock har dom bråka som vanligt med sin pappa men de får han faktiskt ta.

Idag åkte han som vanligt ifrån dom och tårarna sprutade ur killarnas ögon, tårarna rinner ur mina så fort dom blir så ledsna. En sista resa sen är han hemma mera med dom då han bytt jobb. Älskade barn <3

Morgonen började inge bra alls.... Vaknade runt 8 tiden och ser Emil´s öga som var uppsvällt igår, de blöder. K byter blöja på han och duschar han då har han ont i "snorren" Ringer 1177 och får en tid där. Sätter oss i godan ro för frukost. Då K inte  tagit fram smör ur frysen ute går han ut och hämtar de. Då har fryshelvete gått sönder. PANIK... Blocket.se fick hjälpa till att sälja en frys snabbt. K åkte för att hämta den samtidigt som vi ska klä barnen duscha dom, flytta över maten, hämta en ny frys på 1 timme!!! PANIK... Men de gick galant och Emil fick den hjälp han behöver.
Sen vidare hem till mamma för morsdags fika =) Lämnade en blomma också från oss alla.

Kom hem för en stund sedan och då blev de KAOS igen... Men de börjar lugna sig. Flisan vilar middag då Emil väcker lillesyster varje morgon vilket hon icke tycker om =)

Funderar om vi ska bege oss ut för att leta nya skor till Rasmus sen. Skulle behövas. Annars lär vi ta en promenad till affären ialla fall då vi inte har potatis hemma =(

Skriver kanske mera senare =)

Trött AB!!


    Publicerat: 2011-05-25| 20:27:35

God kväller!!!


Jag måste vara världens tröttaste mamma idag =(
Orkar verkligen inte göra något och skulle helst vilja krypa ner under täcket och sova. Men de är lite för tidigt för de anser jag. Tragiskt att de ska vara så men men. Har varit och handla hem de mesta som behövdes hem och fixat med saker hela dagen. Ingen rast och ingen vila. Hämtade trollen på dagis och Emil fick följa med mormor till gammel morfar =) Emil och sina blommor passar bra där då de finns gigantiskt med blommor.

Själv åkte vi andra hem och lyxade till de med pizza idag. Sen när Ronja lagt sig delade jag och Rasmus på en "JAPP". Mysigt tyckte han de var. Sen smög han ner för trappen och berättade att han smög in till Ronja för att ge henne en natt puss <3
Älskar mina barn mera än livet själv. Snart kommer deras pappa vara hemma mera och barnen kommer känna sig hel igen =)

Nu ska jag försöka ta reda på lite tvätt ialla fall och sen blir de tv och lite spel innan man somnar för natten =)

Trött mössa på....


    Publicerat: 2011-05-25| 00:25:13

Nattsuddar lite då jag inte kan sova!!!

De händer alldeleds för skumma saker just nu att jag inte kan sova. Hjärnan jobbar i 190 medans kroppen lagt av för längesedan. Har plockat och försökt skingra allt men de går bara inte.
Ronja är betydligt bättre inge kladd alls i ögonen så vi ska prova att hon får vara på dagis imorgon. Jag hade de 3 hemma idag och Rasmus var inte rolig att vara med idag. Han var elak och ville inte alls göra som jag ville. Allt bara för att dom provar ny form medicin samt dos. Allt faller samman direkt. Jag håller mig stark. Men när kvällen kommer vill jag bara krypa ner i soffan och somna. All energi går åt dessa dagar då jag måste anpassa mig till alla 3 och Rasmus behöver lite extra. Men hellre att jag har honom hemma när de blir så här så att dagis slipper ta den fighten med han.
Ska försöka skingra tankarna igen med att sortera tvätt och ta mig en dusch, hoppas verkligen att jag får sova en stund inatt. Alla barnen sover så fint i sina sängar och jag vill bara lägga dom i min säng, men de går inte =(

Nej God Natt vänner <3

Krig!!


    Publicerat: 2011-05-24| 16:50:01

Du startade detta krig och JAG kommer avsluta de!!

Att tro att du ska vinna något på detta är bara ett stort jävla skämt. Tragiskt men sant. Hoppas du lever gott med ditt liv och vi med vårt.

Tack & Adjöken!!

Back to life!!


    Publicerat: 2011-05-23| 23:42:31

Jag fick äntligen ihop köksbordet =)

Trodde verkligen att jag aldrig skulle få ihop de, men de gick efter sisådär 2 timmar. Var rasande och bara förbannad. Tog de lugnt och kollade på tv, sen fick jag ihop de =) Super glad blev jag. Min rygg är inte att leka med nu efter att jag burit och lyft bordet ensam. De väger arslet och lite till. Men jag fixade de trots allt.
Har skura av hela köksgolvet medans bordet var borta. Ska skrubba resten också men inte idag =(
Jag orkar faktiskt inte göra mera just nu. Ska bänka mig med Emil i sängen. Och hoppas på att Ronja är bättre i ögonen imorgon och att vi kan göra något roligt tillsammans. Får se hur Rasmus öga ser ut. Jag sa att om de inte var bättre fick dom vara hemma. Vilket han såg fram emot. Kanske ska ha dom hemma alla 3 ialla fall och bara njuta av dagen tillsammans. Packa ner lite fika och bege oss ut i vida världen =) Skulle behöva köpa lite kräm och sånt bara och de kan vi göra tillsammans. Ska försöka lura Emil till att cykla lite mera också =) Snart så får mamman springa runt på kvarteret och jaga grabbarn grus =)

Näe jag säger verkligen god natt nu =)

Motivatioooonnnnnnnn var är du?!


    Publicerat: 2011-05-23| 19:05:53

Känner mig helt slapp idag, inget har gått som jag velat eller de har bara skitit sig. Lämnade barnen på dagis sen hem, skruva isär köksbordet för att bege mig till IKEA med de. När jag nästan är framme ringer telefonen "DAGIS" jaha vilket barn?! Då var de Ronja som inte alls ville göra något och de rann ur hennes ögon. Så de var bara snabbt in på IKEA sen till dagis för att hämta hem lill tjejen min =)
Killarna fick vara kvar dagen som var. Mamma hämtade killarna då jag & Ronja sov middag. Dom hade inte något emot de precis. Sen åt vi mat hos mamma, då ringer de igen. De nya köksbordet var på väg. In i bilen och hem för att ta emot de. Och sen hem med barn och allt. Ronja ligger nu och är skit trött, ögonen röda och rinner. Killarna ser på tv och myser i soffan. Rasmus ena öga har börjat rinna också =( Så de blir att alla 3 är hemma. Tänker absolut inte skicka en till dagis. Så vi får vara hemma och pula med saker. Göra pärlplattor, måla lite och kanske plantera lite =)
Har inget emot att ha barnen hemma faktiskt, dock hade jag velat städa i godan ro men de får vi ta nu när killarna lagt sig istället. Ska skruva ihop köksbordet också. Kanske lika bra jag börjar om jag ska blii klar idag liksom ? =(
Hoppar kanske in och skriver mera senare om jag orkar. Vill hitta min motivation som försvunnit helt =(

Söndag... Slappar dag


    Publicerat: 2011-05-22| 23:14:23

God kväller....

Jag har haft en riktig slappar dag med barnen. De små sov hemma med mig till 10 imorse =)
Rasmus var hos mormor och hade de trevligt. Sen åkte vi dit efter frukosten. Full rulle hela dagen, ätit tårta, bada pool och bara varit. Hela dagen har jag tagit de lugnt och bara skitit i alla måsten. De var en härlig söndag för både mig och barnen.
Imorgon börjar vardagen med alla dessa bestyr igen. Barnen ska till dagis, mamman ska hem och fixa med alla papper som vanligt. Önskar man hade en assistent som fixade allt åt en. Men nej jag gör de bäst själv.
Alla räkningar är inlagda så man ser inte pengarna när de ramlar in på konto ens. Men de är faktiskt jätte skönt att man har råd att betala räkningarn. Skulle vilja unna mig själv lite nya kläder men de får jag ta en annan månad. Nu måste barnen ha lite sommar kläder samt nya skor. De är prio 1 för mig!
Just de ... Mitt nya köksbord har tappat färgen och jag ska ta en diskussion med IKEA ang detta då de lovat mig att de inte skulle bli någe problem med bordet. Så de ska jag åka tillbaka med imorgon om jag lyckas lura med mig mamma =)
Efter de blir de hem och städa av samt dammsuga och ta reda på lite tvätt som vanligt. De finns alltid saker att göra i ett hushåll. Måste ringa viktiga samtal också.
Nej usch de här blogg inlägget var inge vidare men de får ni leva med. Ingen tvingar er att läsa =P
God Natt vänner <3

Blåsväder....


    Publicerat: 2011-05-21| 10:51:43

God morgon!!!

Somnade på soffan och vaknade av att alla barnen var vakna och full rulle. Lite tråkigt att jag sov så hårt. För de bästa som finns är att ta upp flisan ur sängen. Hon bara kramar en och blir skit glad =)
Barnen har ätit frukost i omgångar och själv har jag plockat lite. Funderar vad dagen har att erbjuda?!
Har tvättstugan men de blir inte hela dagen sådan tur var, men lite tvätt blir de när man är många. Passar på när korgarna är fulla och de finns tid. Då äre bara att slå till. Jag har sänkt min el räkning med 400:- på att tvätta ute i tvättstugan 2 gånger i veckan =)
Men jag tvättar fortfarande vissa saker inne så den maskinen går också, lägger jag av med de så spar jag nog mera el. Vilket verkligen behövs =)
Usch ser inte fram emot att betala alla jävla räkningar som finns överallt! Dom bara växer och tar aldrig slut tycker jag =( Ska skriva ordning alla idag så man har de gjort. Slipper se pengarna ens på konto. De som blir kvar får man nöja sig med och handla hem lite som behövs. Hur orkar man de här varje månad egentligen? De kan man verkligen fråga sig =)
Nej nu ska jag inte deppa över dessa räkningar utan de får vara bra med allt. Tråkigt väder ute och barnen cyklar. Kanske åker till mamma för att slippa sur fittan som är här!

Ovänner!!!


    Publicerat: 2011-05-20| 22:43:05

Tragiskt att behöva ha de så här hela tiden.....

Kan inte ens diskutera som vanliga människor. Går och lägger sig och skiter i allt som händer och sker. Tragiskt anser jag ialla fall. Har ingen aning om vad fan som pågår. Men jag borde nog göra ett definitivt beslut hur jag vill ha de runt omkring. Tvätta en massa borde jag också göra. Just nu är de Big Brother på tv:n sen ska jag ta den sista tvätten och placera mig på soffan....

God Natt

Orka!!


    Publicerat: 2011-05-18| 10:52:21

God förmiddag!!!

Som vanligt får jag veta att jag inte gör annat än glider runt i livet. De är tydligen någon annan som tvättar,städar, plockar, diskar, ger barnen mat, duschar dom, bäddar ner dom, tröstar dom osv.. Ja listan kan göras lång. Undrar när jag får träffa denna person som gör allt de där ? =/
Man kanske borde sluta göra allt, springa runt i skitiga kläder, inte ta barnen till dagis osv. Då kanske de är precis som du säger. Helt jävla otroligt kallar jag de ialla fall. Jag behöver inte en jävla skit stövel som behandlar mig som skit och trycker ner mig. Nej tack jag avstår!!

Har tagit barnen till dagis, sen till Hanna en sväng då vi kanske ska ner till stan och YA senare. Jag har tvättstugan som vanligt och har massor av saker som skulle behövas göra. Men de får jag skjuta på då de finns viktigare saker att göra. Ta fram moppen och plocka tillbaka möblerna och göra om igen. Suck så tråkigt de är när man har en vision och sen bara försvinner den med musten som gick ur kroppen =(

Mina barn är mitt allt nu & För alltid!! <3

Regn och åter regn....


    Publicerat: 2011-05-17| 14:04:12

Vilken tråkig dag de är idag alltså!!! Bara grått och regnar. Visst behöver vi regnet men fan inte hela tiden. Låt solen komma fram med positiv energi.
Försökte möblera om igår men de gick ju som vanligt... kattskit!
Så idag ska jag ställa tillbaka möblerna IGEN!
Snart hämta troll på dagis, sen vidare till mamma en stund så K får sova något. Hem och göra chili con carne med ris till middag, sen drar jag på bilbingo med de bästa <3
Snälla Bella är barnvakt till trollen mina och jag har fixat hennes tvätt =P
Nej ska börja skriva lite mera tror jag och oftare, påminn mig för fasen =)

Fy fan!!!


    Publicerat: 2011-05-15| 20:46:21

Skapligt förbannad så jag skakar!!!

Rent ut sagt jävla idiot jävel, hur fan kan man bete sig så som du gör? För mig är du en jävla nolla som inte betyder ett skit. Du har satt din sista jävla potatis och kom för fan ihåg en sak. HÄMNDEN ÄR LJUV!!
Vilken jävla tur att du inte vet vem du leker med, men den saken ska du allt få smaka på. Hämnden är den bästa hämnd man kan ha! Att ens lägga energi på dig gör mig mera förbannad!!! Smäller de så smäller de stort!!

Suck!!


    Publicerat: 2011-05-13| 12:15:05

Där försvann all min ork att ens vilja göra något! Fy fan för sånna människor som DU!!

Hur orkar man hela tiden trycka ner andra och sen må bra!?! De är fan en fråga för de som håller på. Jag tänker inte ta emot skit mera. Jag lever mitt liv och du ditt! Jag vill inte ha de så här och jag orkar inte kämpa för något som inte är något. Jag och barnen mot världen INTE DU!!!

<3  Älskar er Rasmus Emil Ronja <3

Fredag den 13:e


    Publicerat: 2011-05-13| 11:06:10

Underbar morgon att försova sig på =)

Vaknade 08:45 av ren panik då barnen skulle till dagis osv.. Bara skynda att klä dom frullen tog vi i farten. Sen till dagis med alla 3. Rasmus hade lite jobbig vecka denna vecka så idag ville jag inte alls lämna han då han var så ledsen. Stannade kvar där en halvtimme och prata med han och gunga. Till slut fick jag åka och han ville att pappa skulle hämta.
Är full rulle ute med kärleken nu och de är så underbart måste jag bara få säga. De finns fan inget bättre. Funderar om jag ska svida om, på med stereon och göra allt annat klart också =)
Måste ju verkligen få ordning på torpet.
När pengarna rullar in ska jag köpa rullgardiner uppe så barnen slipper solen direkt in i deras rum. Vilket är väldigt störande då dom ska sova =(
Nu drygar jag på bara för att slippa städa. Städa sovrummet ordentligt igår vilket jag inte skulle ha gjort för vilken värk sen då!! Uscha... Kanske de jag är rädd för nu också =( Jaja bara sätta igång. Sen SKA jag baka en blåbärspaj till fikat =) Kanske en blåbärskaka också om jag hinner

Häxan surtant fortsätter....


    Publicerat: 2011-05-12| 21:46:08

Har fortfarande mina PMS besvär.....

Jag hatar verkligen att vara så här negativ till allt. Jag som brukar älska livet trots alla dessa motgångar och deras gilla gång. Bråkar med grabbarna, dom vägrar sova. Antagligen för att dom har sovit på dagis. Tror jag ska ta bort de helt trots att dom verkligen skulle behöva sova. Kanske göra om de till mera anpassade tider. Inte att dom får sova hur länge dom vill.
Håller just nu på med tvätten samt städar lite överallt. Som vanligt river jag där jag inte ska göra. Blir så leds på mig själv att jag ALLTID ska ställa till med något kvällstid. Varför kan jag inte göra allt de här på dagarna och kvällarna då hinner jag ju få undan allt. Nej vi börjar med de så sent som möjligt och sen brakar helvetet löst och jag sover inte förrän vid 2 tiden och vaknar 4 igen... Jaja bara gilla läget. Ska väl fortsätta städa så man blir klar kanske runt 2 inatt så illa känns de =(

Bitterfitta AB!!


    Publicerat: 2011-05-11| 19:12:18

Känner mig som värsta bitterfittan idag, inget duger och de jag verkligen lägger ner energi på går åt helvete. De spelar fan ingen roll vad jag gör så blir hela jävla skiten fel. Så jag kastar in mössan och lägger mig!!
God Natt!!

Mensen från helvetet!!


    Publicerat: 2011-05-11| 11:42:15

Idag önskar jag verkligen att jag inte var kvinna!!!

Fy fan mensen från helvetet har anlänt. Ni alla som har fött barn den normala vägen, kommer ni ihåg smärtan då barnet ammades och de drog sig i hela magen och neråt. Jag har precis den känslan nu, illa mående och de känns som att hela underredet är på väg ut! SuCK!!!
Ska försöka genomlida dagen ialla fall. Har sorterat tvätt och tagit reda på disk, mera ska göras. Men orken då? Solen skiner ute och jag sitter inne med denna smärta. Kanske skulle behöva sova och vakna positiv. Barnen är på dagis trots att vi sov lite längre än vanligt. När dom kommer hem ska vi bara vara ute. Ska försöka lura flisan att gå lite ute =) Träning ger färdighet sägs de =)

Försöker planera en middag också =( Funderar starkt på lasagne men jag vette tusan =(
Skulle behöva ner till stan med massor av papper. Men försöker sälja en tvätt maskin på blocket. Vilket folk ringer som idioter och alla ska hämta den men DEN STÅR KVAR! Nu ringde en till och vill ha den så jag får gott sitta inlåst hemma och invänta att de kommer folk! Nej ta ut soporna och fixa med lite annat de hinner jag göra...

Solen skiner och jag med den .....


    Publicerat: 2011-05-09| 13:59:28

Vilket underbart väder vi fått igen och jag hoppas verkligen att de stannar kvar lite längre. Barnen är ute och leker för fullt varje dag ute. Underbart..
Flisan vill inte gå fortfarande men vi tränar varje dag på de. Tråkigt att barnen på kvarteret fick tag i hennes vagn och hade sönder den =(
Ska försöka införskaffa mig en ny så fort de bara går så hon vill gå mera.
Barnen är på dagis och jag har uträttat massa ärenden och fixat hela morgonen. Har även hunnit varit i tvättstugan på morgonen och fått undan all tvätt. De är så skönt att ha allt de fixat och inga mera måsten denna vecka.
Känner mig lite leds på livet just nu då jag är så fruktansvärt trött hela dagarna de finns ingen ork alls till något. Men de får ta den tid de tar. Jag kan inte göra något åt de och försöker genomlida till kvällen. När barnen lagt sig somnar jag en timme på soffan också =(
K har sökt en massa nya jobb och får svar denna vecka. Vilket betyder att han blir hemma mera med oss och barnen kommer vara överlyckliga över de. Så nu håller vi alla tummar på att de går vägen för herrn.
Nej ska springa ut och ta den sista tvätten innan dagis.
Tjingen =)

God kväller


    Publicerat: 2011-05-08| 23:22:27

Hoppar in och bloggar lite dårå....

I lördags var de Cruising här i Gävle så då hade vi barnvakt till barnen. Saknade dom otroligt mycket när man såg alla andra som hade med sina barn. Grabbarna var ner med sina barnvakter och tittade på bilar fick vi veta. Tråkigt att vi inte såg dom =(
Sov till 9 imorse och de var mindre skönt kan jag säga. Vaknade med värsta baksmällan UTAN alkohol!
Huvudvärken, slemig i halsen, sugen på pizza, spyorna står upp i halsen. Ja ni vet ju hur de är. Och jag hade inte ens druckit något med alkohol i endast vatten liksom!
Hämtade barnen sen var de full låda, Ronja åt lunch och skulle sova i min säng. La mig med henne där och efter en stund kommer Emil skrikandes in och jag hör hur K stoppar honom för vi ligger där, då har han gjort illa kinden, sen en duns. Ronja ramlar i golvet med huvudet före trots kuddar överallt. Vilket slutar i katastrof. Hon har världens fläskläpp, sår på näsan samt i pannan. Stackars min lilla bebis. Hon får nu aldrig mera ligga i min säng ensam. Hon har alltid gjort de förr och somna direkt. Antagligen ville hon också se att Emil var okej. Har kollat till henne flera gånger nu och inga spyor samt ringt 1177. Så min natt blir att vaka och se ifall de har blivit hjärnskakning eller inte =(
Imorgon ska grabbarna till dagis, Flisan får vara hemma då hon kanske har ont och behöver vila med mamma.
Så jag säger God natt till er och på återseende!!

Vad vill man ?!


    Publicerat: 2011-05-07| 10:10:43

God morgon!!!

Fick frukost på sängen och ligga kvar en stund längre än alla andra. De var fruktansvärt skönt faktiskt. Men ska dra igång städningen där uppe strax. Rasmus ska vara hos farmor. Och de andra barnen åker till mormor. Så mamman får vara lite ledig. Vilket barnen sover borta ikväll. Ska försöka göra massor och njuta av att de är cruising idag också. Hade varit skoj om flera åkte. Men men... Nej göra lite nytta så man har massor av tid kvar resten av dagen =)

Kvällen är värst.....


    Publicerat: 2011-05-05| 22:06:39

God kväller!!!

Måste bara säga att dessa tråkiga ensamma kvällar tar kål på mig, jag är helt rastlös men samtidigt orkar jag verkligen inte ta mig för något. Tankarna bara snurrar runt hela tiden. Jag får kommentarer som att de är mig de är fel på. Jag kostar pengar, jag gör de, och de felet.. Alltså visst alla människor gör fel de håller jag med om. Jag har nu kommit till ännu en gräns i mitt liv där de känns som att jag hoppar av tåget och lever mitt liv själv. Gör jag verkligen så mycket fel att de inte ens är värt något de jag gör?

Börjar starkt fundera över vad fan i helvete som är fel?!

Nu ska jag kasta mig på soffan och se BB, sen försöka plocka lite, eller bara ta reda på om damen H har ont redan nu! Skrivit på facebook men inget svar. Så jag ska kontakta henne personligen. Hoppas nu för allt i världen att hon somnat och inte har ont i skrivandes stund och att OM H har ont att hon verkligen åker till akuten som hon lovat.....

Frustration...


    Publicerat: 2011-05-05| 13:36:34

Det finns olika definitioner på frustration... Jag känner mig väldigt frustrerad över små och stora saker ganska ofta. Tråkigt att de ska vara så nervöst i min kropp hela tiden.
Den mestadelen av frustrationen står H för!! Varit orolig halva natten pga henne, och nu är jag mera förbannad på henne för hon lyssnar inte ett jävla skit. För er som inte vet så har hon enorma magsmärtor så de enda som hjälper är morfin, men idioten åker inte in till sjukhuset direkt när hon har ont så dom får kolla henne!!

Tänker inte vara mera arg, har nyss varit ute i tvättis och tagit hand om de som är där. Underbart att man får undan allt direkt. Jag verkligen älskar de. Ska genast boka en ny tid då jag blir klar med allt. Snart får jag hämta trollen också. Dom kommer bli överlyckliga då dom ser att pappa är hemma en vända. Men han åker ikväll igen =(

Funderar om man ska göra lasagne idag till barnen då dom älskar de =) Så får de faktiskt bli =)))

Finally!!!!


    Publicerat: 2011-05-04| 21:20:36

Glöden kommer sakta men säkert tillbaka and i like it!!!

Idag har jag fått saker gjorda, har varit till tandis, bilverkstaden, skicka massa papper, H har lagt ut tradera sakerna, ringt YA och snacka med dom. Vilket vi fick ett roligt samtal tydligen =)
De är underbart när saker händer. Önskar bara att vissa saker hände lite snabbare än andra. Men de får faktiskt ta tid. Imorgon har jag massor mera att göra men de får ta sin lilla tid. Ska städa och tvätta i tvättstugan. Jag verkligen älskar att vara där ute, man får undan allt direkt och de är så underbart. Ska börja använda den lite mera och spara el =) Nu tänker ni säkert att jag e skit knasig som alltid tvättat hemma, men ibland kan man få för sig en del saker och de här är en sak jag fått för mig nu =)

Funderar om Bertil ska få sig en omgång också, för er som inte vet är de dammsugaren. Ska försöka stryka gardiner också =) Sen får vi se vad dagen erbjuder för tant. Kan ju inte städa uppe då Ronja sover oroligt. Killarna är hos mormor som vanligt, men IMORGON SKA DOM BANNE MIG HEM!!!

Nej kanske dags att börja om man ska hinna med något av denna dag =) Tjingelingen =)

Straffad för livet....


    Publicerat: 2011-05-04| 12:07:30

Vem har rätt att spela "gud" och straffa människor för resten av livet?! Den frågan ställer jag mig dygnet runt. Så fort jag skriver på facebook så är de alltid någon som ska kommentera med mitt förflutna. Jag lever i nuet och för dagen. Kommentera gärna, men tänk igenom kommentaren innan du skriver den.
Prata med H ang detta och visst reta upp mig och spela på mina känslor, men kom för fan inte krypandes och grinandes sen när de slår tillbaka. Jag tror att de människor som klankar ner eller tycker sitt eget vis att mitt liv inte är bra mår väldigt dåligt själv och bor i en bubbla där man inte ska tala om de dåliga.
Jag varken dricker eller springer på krogen, de gånger jag går ut går jag ut nykter. En kryssning på 5 år har jag gjort och då var jag inte mamma för ett helt dygn!! Så underbart skönt att bara vara med barnen och prioritera dom framför sig själv. Skulle aldrig byta bort dom emot något.

Var till plåtverkstaden idag och de var precis som jag trodde 3000:- i självrisk men de tar jag. De får vara så nu och jag får dra in på lite andra saker, de är vad jag snusar för i månaden liksom, eller de jag bara kastar bort på skit saker. Vilket jag inte kommer lida för heller. Så imorgon ringer dom ang en tid då jag ska få hela bilen om lackerad samt ny kofångare och ena lyset. Känns underbart att få en sådan fin bil sen =)

Barnen är på dagis och ville inte alls vara där. De blir så jobbigt när man ska lämna dom ledsna. Men snart får jag hämta dom igen och då ska vi försöka vara ute och leka =)
Sitter och funderar när H ska komma med moppen och ta en fika. Hon kanske somnade i grann kvarteret =)
Plocka reda på disken ska jag göra samt  ta reda på leksaker som är överallt och ingenstans. Funderar vad dagen annars har att erbjuda....
Imorgon är de tvätt & Städ dag =) vilket betyder att idag får man slappa =P

Mycket snurrar som vanligt....


    Publicerat: 2011-05-03| 23:58:36

Kvälls posten!!

Skriver mitt i natten när de känns lite enklare att skriva och de blir inte ofta. En bloggerska ska jag då absolut inte bli. Men ska försöka att skriva när de faller på som de gör nu.
Rasmus & Emil sover hos mormor så jag & Ronja har myst ner oss i sängen. Hon får sova med mig inatt. Ledsen tjej över tänderna.
Sängarna är bäddade och vi kommer sova som prinsessor =)

Häromdagen var jag med en kompis till förlossningen och gissa om man fick värsta flasch back =) en underbar tid man spenderat där. Fast samtidigt såg jag den elake läkaren direkt när vi kom in. Jag skulle lätt göra om den matchen dock utan igångsättning. De gör jag aldrig mera om efter förlossningen med Ronja i v.35..

Dagarna flyter på som vanligt, jag är lite uttråkad av livet som de är just nu. Inget att göra mera än möten och göra de ena och de andra. Efter att ha varit till läkaren fick jag inse att jobba ska vi inte göra förrän proverna ser bättre ut..
De var som ett slag i ansiktet som vanligt. Jag inser inte själv att kroppen inte orkar. Jag gräver ner mig i små saker för att försöka se de ljusa i allt. Ibland tror jag att jag kan hjälpa alla andra, men de kan jag tyvärr inte. Jag måste slå tillbaka och fokusera på mig själv annars kommer de aldrig fungera.

Kollade nyss in i sängen på prinsessan och inser hur mycket jag verkligen älskar mina barn, dom är mitt allt nu och för alltid. Imorgon ska grabbarna hem och mysa med mamma =)

Just de krockade bilen idag också!!!
Eller jag krockade den inte, den stog parkerad vid ica och när jag kom ut var den krockad och den som kört på mig hade dragit från platsen! Så roligt var de. Imorgon blir de ringa försäkringsbolaget samt åka för att se när dom har tid att "fixa" bilen. Kosta vad de kosta vill. Den ska lagas!!! Och så illa är de inte som de låter, vänster sida ungefär 50 cm är de som ska fixas, samt nytt glas till lamporna, lite plåt och ny lack. Dock ska vi redan lacka båda sidor så de blir väl hel lackering på den =)
Nej nu ska jag bädda ner mig bredvid prinsessan och tänka på just dig... Saknar dig otroligt mycket just nu och önskar att du var här med oss dygnet runt. Inget kan mätas med barnens kärlek! Glöm aldrig de!!

Puss & God Natt

ont...


    Publicerat: 2011-05-01| 23:16:53

De finns en hel del saker som gör ont i livet.....

Har suttit och funderat över detta väldigt länge och kan inte förstå varför man verkligen "vissa" ialla fall kämpar för sitt yttersta för att såra andra människor?! Kan inte förstå tragedin som kanske finns bakom allt. Visst kan man vara spydig bara för att ge på svar, men när de verkligen handlar om att såra människor så har de gått för långt. Jag vill inte vara en person som lever efter andra, ska se ut som andra, anorexia bantar bara för att andra är så fruktansvärt snygga och underbara.
Jag har mina barn och dom är jag lyckliga för, mera behöver jag inte. Jag har en karl som varit min man i snart 10 år. Vi kommer nog aldrig gå helt ifrån varandra. Trots att de går upp och ner. Innerst inne finns en längtan men den släpper och jag får vara precis den jag vill vara....
Imorgon ser jag fram emot mötet jag ska ha med en ny läkare för att ta upp diverse saker. Jag tror och hoppas verkligen att de här kommer fungera för mig. Mina möjligheter för att gå tillbaka till arbetet ser ljus ut. Jag vill inget hellre. Önskar ofta att jag och kroppen kunde kommunicera med varandra. Ingen vill de jag vill. Att jobba för sitt dagliga bröd är mitt måtto och de är de jag vill leva efter.
Ska lägga mig på soffan och hoppas på att få lite sömn denna natt, imorgon är de tvättis också =)
Skriver när jag känner för de igen =))