Helgen....


    Publicerat: 2012-03-25| 23:56:33

Det har varit en bra helg faktiskt!!

I helgen var de min barnledig helg och jag hade de bra... Lördagen lite jobb samt kina mat & Film. Idag var vi hem till mamma och firade henne. Barnen var överlyckliga för lite tårta. Efter de åkte vi hem för lite lunch i form av Våfflor på den dagen, men barnen var inte speciellt förtjust i de =( Åt en vardera och kollade på mig samt frågade mamma får vi annan mat sen. Jag försökte ialla fall, men mina barn är inge pannkaks barn. Spagetti och köttfärssås varje dag eller en stek då mår dom bra. Så imorgon har jag lovat att vi ska äta fläskfile gryta och ris.
Imorgon tillbaka till vardagen med skola/dagis. Jag ska försöka hinna tvätta klart de sista samt städa av det som skall städas. De finns så mycket jag vill göra men så liten tid. Hur man nu skall lösa de till de bästa?! Funderar på om jag ska dra av lite nu ikväll redan. Men känner mig som en soff potatis. Skulle vilja sova i tid som alla andra men de funkar inte. Har en massa viktiga samtal att ringa imorgon också. Hur ska man hinna allt egentligen?!
Köpte två skjortor idag, ja jag vet de är inte min stil men dom var så snygga och kostade INGET. Därav dom fick följa med hem. Har faktiskt unnat mig massor med kläder denna månad. Man får känna sig lite extra fin trots allt. Nej ska göra något om de blir sova de får vi se =)

Vad har jag gjort?!


    Publicerat: 2012-03-20| 21:43:17

Jag vet inte vad jag har gjort men något måste jag ha gjort för att du ska behandla mig så här. Jag fattar inget och jag vet inte om jag vill fatta heller. Jag står för de jag säger och de jag gör. Men att bli behandlad som luft helt plötsligt visar mig att något är fel. Är de här ditt sätt att ta avstånd hade du kunnat säga de istället för att bara dissa. Jag kan ta de liksom!
De känns tomt och ensamt men jag fixar de! Du är inte mitt allt och kommer inte bli heller. För mina barn har ALLTID nr 1 som plats. Ju mer man skriver så inser man vad som egentligen pågår. Tragiskt bara att en enda person kan rasera hela mitt liv och allt runt omkring. Men jag vet vilken skitstövel du är nu och du kommer aldrig i närheten av mina barn igen. Den saken är jävligt klar. Tänk om du bara kunde skriva vad som var fel så jag förstog. Har frågat men får inget svar.. Du bara har stängt av mig. Får väl bara gilla läget och inse som vanligt att ALLT jag gör är fel, de spelar ingen roll om jag hjälper människor så får jag alltid skit tillbaka. Är de så man behandlar sin medmänniska?! Jag har då inte lärt mig att man behandlar folk på detta vis... Om jag bara visste vad jag gjort för att förtjäna detta????

Miss You....

Vet inte alls...


    Publicerat: 2012-03-20| 17:23:47

Jag vet varken ut eller in med allt....

Snart är dagen D här och jag vet inte vad jag ska känna egentligen. Allt har bara varit kaos för mig de senaste dagarna. Jag var snäll som vanligt och ställe upp, sen fick jag kniven i ryggen. Kan inte förstå vad jag gjort för ont för att hela tiden få detta emot mig?
Jag har absolut inte gjort någon illa på de här viset. Men de visar bara vilka som är med mig och emot mig. Jag fixar detta ensam, vare sig jag vill eller inte. Jag fixar de. De är inte lätt men de kommer att funka bara jag ger mig fan på de. Jag har trots att mina riktiga vänner runt omkring mig som alltid kommer finnas där oavsett om vi ses varje dag eller någon gång ibland. Dom finns där. Funderar mycket på vad som egentligen har hänt med allt den senaste tiden. Allt är bara ett enda stort misstag som jag ångrar big time! Kan inte göra något åt de utan tänker ta konsekvenserna av detta. Jag är stor tjej nu som ska klara av detta!!

Jag kan... Jag vill... Jag ska!!

sjukstugan igen


    Publicerat: 2012-03-18| 22:34:44

Då har man haft influensa del 2!!

Så trött på att äta pencilin och inte orka något. Men idag har jag fått tillbaka en del av orken. Har hunnit med massor och ska göra mera under kvällen =)
Imorgon ska jag spana in de snygga brallorna som ska bli mina, samt kolla skor då jag verkligen behöver ett par till utgången.
Tankarna snurrar till och jag vill bara stanna tiden, låta känslorna gå över och bli något bra. Nu fattar jag allt ... De förstör vänskapen.... Om jag bara visste de innan!!
Jag kan inte göra något ogjort hur mycket jag än vill.
Nu ska jag fokusera på annat...

Ska man?!


    Publicerat: 2012-03-13| 20:45:46

De var ett tag sedan jag hade bloggen....

Jag tog bort bloggen för de kändes bara för mycket, jag vet inte hur jag ska hantera allt som händer. Vi har separerat på riktigt och jag funderar dag ut och dag in om de verkligen var rätt. Jag tror på mig själv och jag vill må bra. De enda svar jag kommer fram till är att de är MIN vilja och precis de jag vill. Allt kommer ske och allt har en mening.
Rasmus sa till mig idag att jag inte behövde sminka mig för de räckte att pappa tyckte om mig. Vad säger man till ett barn utan att såra eller göra barnet ledsen?!
Barnen har förstått att pappa kommer bo själv och mamma kommer bo själv. Dom längtar lite till att se hur pappa kommer bo samt om dom får komma dit.
Just nu kör vi varannan helg då pappan jobbar som han gör och han har min bostad när han har barnen. Men snart kommer han ha eget också. Barnen kommer in i de hela och jag hoppas de fugerar för barnen behöver både mamma & pappa.

Idag har inte varit någon bra dag, jag har bara grävt ner mig i massa tankar och funderingar samt fått svar.. Jag måste hålla mig borta och inte får se/vara nära. De tar tid att bara släppa. Önskar man bara hade känslor som gick att stänga av.
Ensamheten på kvällen är värst, man sitter ensam och grubblar över allt. Allt jag måste göra verkar vara fel. De spelar ingen roll hur jag vrider ut och in på mig så duger jag inte.
Ska ta reda på de sista här hemma sen sätta mig och spela. Jag vill inte tänka, inte känna...
De enda jag ville var att ha dig <3