Funderar


    Publicerat: 2016-05-06| 17:46:08

Ja undrar hur denna månad kommer bli jag... Eftersom jag inte kan jobba för de blir suck o stånk för allt jag gör så har jag inte tagit åt mig några nya jobb och kommer inte göra det heller! 
Jag är i en punkt i livet just nu där jag hellre går från huset än har det som jag har det nu. Leva på socialbidrag & anpassa sig till en lägenhet igen med klagomål pga barnens skrikande och när de får sina utbrott. Varför ska jag ens försöka dra runt allt när jag bara dras ner av han?! Hela tiden han som hägrar! Förra månaden lånade jag 6600kr av han. Han har nu köpt bilar/däck & skit för 5600kr då har han INTE betalat något hemma hos mig, varken mat, snus, bensin, eller något för barnen. Jag skulle skämmas ihjäl att utnyttja någon på de viset. Han har tapetserat vardagsrummet åt mig så de lär jag väl betala han för också. Hade lika gärna kunna betala en firma som hade gjort det så hade jag sluppit ta reda på all skit där inne som är. 
Piss leds känner jag mig. La ut en av bilarna för att få igen någon krona men då finns inga papper på bil jäveln så de går inte att sälja den och han engagerar sig inte ens i det. Fruktansvärt tragiskt!!! 
Nu vart tvättmaskinen klar så bäst jag tar reda på den 😡

Sur & grinig


    Publicerat: 2016-05-04| 14:59:31

Helt jävla otroligt att det fortsätter. Jag fattar inte minsta lilla sak jag ber han att göra så ska de suckas och jävlas! 
Men att han rymmer så fort han kan härifrån för att slippa vara med barnen de är ju helt jävla okej. Som häromdagen skulle han lämna saker på sitt andra jobb. Var borta i 3 timmar och har ändå inte fått det gjort. Idag åkte han in 2 timmar innan utsatt arbetstid för att prova ut arbetskläder, skulle jag göra detsamma blir de ett jävla liv i luckan. För jag ska redovisa varje jävla sekund jag är hemifrån. Allt detta gör att jag kräks snart!
Sen alla annonser jag har ute som folk lovar att komma och så vidare för att sedan inte höra av sig överhuvudtaget. Jag fattat inte logistiken i det eller hur man får bete sig. 
Funderar på att packa in barnen i bilen för att åka till rusta för att byta de två tapetrullarna som blivit helt galet, Ja som vanligt har jag barnen med mig överallt. Hur ofta har han barnen med sig?! Det kan jag berätta ALDRIG!!! 
Nej nu är jag bara sur och bitter över detta så lika bra jag slutar skriva och får spy galla över något annat. 


Finns mänskligheten


    Publicerat: 2016-05-03| 22:09:50

Den frågan har jag ställt mig flertal gånger idag... 
Flera som hört av sig på annonser jag har. Men vissa har inte ens kommit trots att de avtalat tid & sagt att de ska komma. Jag skiter rent ut sagt i om de köper sakerna eller om de bara kollar. Jag anser att man inte bokar in en tid för att komma och sedan inte ens hör av sig utan bara ignorerar allt. Just nu är de ett enda stort kaos hemma. Har en säng i köket, köksstolen överallt då jag fått bära upp dom ytterligare en gång 😡
Barnen ligger i sina sängar utan protester när jag sa till vid 20 att de fick stänga av allt de höll på med. Så nu ska jag försöka ta mig in i duschen för att sedan krypa ner i min nya säng som jag köpte idag. Den känns lite hård men de blir nog bra när de är klart. En kvinna skulle komma imorgon för att kolla på den andra sängen så jag hoppas jag blir av med den så jag slipper ha en säng i köket 😂😂😂😂
Imorgon är de utvecklingssamtal för Rasmus med rektorn och jag tror inte alls de går bra för Rasmus. Han vägrar vara i skolan, gör inte de uppgifter han blir tillsagd att göra. Utan bara glider runt i samvaron. Jag har vid flertal tillfällen påpekat att Rasmus skall ha en ny assistent som kan sätta han på plats och inte bli överkörd. Men inget händer. Får se vad skolan säger imorgon. Har en psykolog tid samtidigt så jag lär ringa för att avboka den tiden. För skolan och pojken är viktigare.. 
Springa in i duschen var de.. Tack & God Natt 😘

Trött & sliten 😴


    Publicerat: 2016-05-01| 23:07:52

Känner mig fruktansvärt trött och sliten. Ont i hela kroppen, en rygg som värker & ett ben som inte vill fungera. Känns precis som jag förväntat mig med denna omslagning av vädret. 
Försöker sälja av alla saker som inte används mera eller som vi kan sälja. Då kontot ekar tomt efter alla jävla utlägg så behövs varenda Krona man kan få in. Men de är svåra tider just nu verkar de som för ingen ger ens skambud på sakerna jag säljer. Mycket jobb denna vecka att planera för rättegångar och göra ordning alla papper inför det. Funderar fortfarande om jag gjort rätt beslut i detta eller om jag skulle lagt benen på ryggen. Någonstans känns de bra att ha staten i ryggen med skatter o dess papper så man vet att man går fri. På tisdag kommer dom för att besikta badrummet 😰
Nervös satan över det hur denna nota kommer landa på. Känns som att de blir en sommar hemma i Sverige istället för att ta en vecka i Turkiet. Hade hoppats på att få sälja lite saker men näpp inget går. Sätter snart ut mobilen då jag vet att jag får den såld. Känns som min enda utväg snart för att kunna överleva denna månad, 17 dagar tills lön igen...! De är långa dagar för en hel familj det. Kryper ner i sängen med min lilla bebis och hoppas på fint väder imorgon. 
God natt världen