Mors dag =)


    Publicerat: 2011-05-29| 13:46:38

Idag är de ingen vanlig dag för idag är de mors dag =)

Mina killar gav mig en dvd film som jag verkligen ville ha "ÄNGLAGÅRD" den var inte lika bra som jag trodde men bra ändå. Har bara haft de lugnt och trevligt hela helgen. Barnen har varit snälla och harmoniska. Dock har dom bråka som vanligt med sin pappa men de får han faktiskt ta.

Idag åkte han som vanligt ifrån dom och tårarna sprutade ur killarnas ögon, tårarna rinner ur mina så fort dom blir så ledsna. En sista resa sen är han hemma mera med dom då han bytt jobb. Älskade barn <3

Morgonen började inge bra alls.... Vaknade runt 8 tiden och ser Emil´s öga som var uppsvällt igår, de blöder. K byter blöja på han och duschar han då har han ont i "snorren" Ringer 1177 och får en tid där. Sätter oss i godan ro för frukost. Då K inte  tagit fram smör ur frysen ute går han ut och hämtar de. Då har fryshelvete gått sönder. PANIK... Blocket.se fick hjälpa till att sälja en frys snabbt. K åkte för att hämta den samtidigt som vi ska klä barnen duscha dom, flytta över maten, hämta en ny frys på 1 timme!!! PANIK... Men de gick galant och Emil fick den hjälp han behöver.
Sen vidare hem till mamma för morsdags fika =) Lämnade en blomma också från oss alla.

Kom hem för en stund sedan och då blev de KAOS igen... Men de börjar lugna sig. Flisan vilar middag då Emil väcker lillesyster varje morgon vilket hon icke tycker om =)

Funderar om vi ska bege oss ut för att leta nya skor till Rasmus sen. Skulle behövas. Annars lär vi ta en promenad till affären ialla fall då vi inte har potatis hemma =(

Skriver kanske mera senare =)

Kommentarer
Kommentera här!
Namn?

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?