Ont...


    Publicerat: 2010-05-18| 17:51:13

Har fruktansvärt ont i ryggen idag. Vet inte alls vad jag har gjort. Fick en massa ärenden fixat idag och nu tar jag de bara lugnt. Trött, seg och värk är ingen bra kombination. Ronja har fått droppar emot sin mage, så nu äter hon som en HÄST! Skönt tycker jag bara de kommer ut också =(
Imorgon blir de möte direkt på morgonen, sen vidare hem, hämta barnen och leka med dom. Sen ska JAG banne mig vila på soffa, stänga av mobilen och bara vila. De behöver jag. Har nästa möte torsdag igen =/ Suck för dessa möten alltså. Så man ska hinna med en familj/ett hem/ träna/ springa på möten/ samtidigt vara en kompis. Alltså de funkar inte alltid som jag vill, men de hoppas jag att mina vänner förstår. Jag måste välja vissa saker och prioritera barnen först. Sen tiden som är kvar ägnar jag åt de vänner som finns kvar.
Pullan min har köpt en ny bil så jag hoppas vi ska glida i den någon dag också =) Just de har fått börja med pollen medicin också, fattar inte helt väck var jag på förmiddagen men nu känner jag mig bättre. Mat har vi ätit också, korv & pommes med sallad blev de idag.. Skit gott och enkelt. Fast jag hade nog hellre bara tagit fil och flingor. De är väldigt varmt och skönt ute nu, men jag tror de för med sig att vi klär av oss för snabbt vilket resulterar i en förkylning som blir långdragen. Har gjort ordning killarna för sängen och Ronja också, men ingen av dom kommer vilja sova för de är för ljust ute =).
Imorgon funderar jag på vad man ska äta? Ingen som har tips på god mat för en familj? Nej nu ska jag facebooka lite inann jag gör någe annat =) Tjingen

Tips & Trix ?


    Publicerat: 2010-05-16| 17:46:21

God kväller...

Idag är de bloggande för mig igen =)

Jag har nämnligen ett litet problem, eller jag gör de till ett ganska stort problem. För vi or bara i en 4:a och de är väl kanske dags att vänja av Ronja med att sova med oss i sovrummet. Då har jag ett litet problem vilket kan bli större än de egentligen är. Hon är flicka och de andra är pojkar. Så hur ska rummen räcka till? Ska jag bo i vardagsrummet och inte kunna bjuda hem folk? Eller ska killarna få dela rum? Och i så fall ska dom ha varsinna sängar bredvid varandra eller ska dom ha en våningssäng? JA de finns många tankar. Sist så fick ju Linus & Rasmus dela, de funkade faktiskt ett tag =) Men nu är ju de så att Emil lägger sig lite senare osv, kanske Ronja och Rasmus ska dela rum? Hon tar ju faktiskt inte upp så mycket av rummet. De finns absolut inga 5:or här i sandviken så de blir ju att fundera. Har lite tid på mig, men letar ett billigare samt större boende. För som jag betalar nu kan jag lika gärna bo i hus UTAN störande grannar!!
Ja vi får se hur de blir med de hela. Har ialla fall varit på en lååååång promenad med de minsta barnen och de gick faktiskt bra. Tvätten är tagen och disken likaså. Ska väl städa halva natten som vanligt och göra de fint här hemma. Nu när orken har kommit tillbaka.
Ronja äter lite pure nu och tycker de är smaskens =) Sen var hon nyfiken på mitt vatten idag så hon fick ju smaka och tro på gud men hon kunde dricka ur glas =O De gick galant, min lilla tjej. Emil han bara pratar och pratar han har verkligen kommit igång med de, sen lespar (stavas?!) han så de låter så sött... Nej nu ska jag ta min äldsta son och göra klar han för lite mys med mamma. Har precis lagt de små men dom sover inte riktigt än =)
Tjingen

En ny dag med nya bekymmer =)


    Publicerat: 2010-05-15| 13:32:46

Helgen är kommen och jag blir lika sprallig varje helg. Allt är bara så jävla tråkigt och de finns inget att göra. Fundear på att ta en promenad till affären och sen lekparken med barnen. Men jag vet inte vill göra någe roligt med barnen också. Just de ikväll ska jag leta efter en stuga så ska vi åka iväg en vecka. Kommer bli såååå skönt att bara vara. Funderar lite över allt möjligt just nu så de blir väl extra tråkigt bara för de eller någe. Har ialla fall tagit reda på resten av tvätten, så nu lär jag köpa sköljmedel om jag ska tvätta mera. Ronja har smakat lite katrinplommon pure idag och gissa om hon gillade de =) tungan var mera ute än inne =)
Nej nu ska jag göra klart barnen för att bege mig vidare i detta tråkiga land =(

Tvätt och åter tvätt


    Publicerat: 2010-05-14| 23:49:44

Gjorde misstaget att riva överallt idag igen, vilket resulterade i en massa tvätt. Är så leds på tvätt nu så jag kan spy. Efter 12 maskiner och en massa vikande så ger jag faktiskt upp för idag. De är en ny dag imorgon =)
Känner mig helt slut, ska ta disken och plocka här nere sen blir de sängen ...
Natti Natt

Hinner inte med allt


    Publicerat: 2010-05-14| 12:13:29

God morgon....

Vilket tråkigt väder de är ute då. Vaknade av åskan här, Emil vart livrädd så de var bara att göra morgon då. Skämtade lite med Ronja igår kväll när jag gav henne mat vid 23 tiden, att hon skulle äta upp allt och sova till minst kl: 8 ... Hon åt upp allt, satt och skrattade och vaknade 07:40 imorse. Vilken bebis alltså =)
Så i natt har jag fått sova HELA natten. Snacka om skönt alltså. Gick upp vid den tiden med alla barnen, plockade disken, rev alla sängar och baka en sockerkaka.. Nu har jag varit flitig 2 dagar med nybakat här hemma. Men när jag väl bakar så kommer INGEN på besök =(
Ska tvätta mestadels av dagen idag då de blir en hel del tvätt med 4 sängar, täcken, kuddar, lakan osv. Så jag vet då vad jag ska göra. Kan inte gå ut i lekparken med Emil heller. För han fastnade i en ställning igår så han haltar stackaren. Han kryper hellre än går vissa gånger. Ringde sjukhuset om de men dom sa en stukning och att dom inte kunde göra något åt de =( Min lilla älskling.
Så ska vi gå ut idag så blir de vagnen för han, men han är lika glad ändå för han älskar mamma´s promenader med bara han och Ronja. Rasmus brukar inte vilja följa med eller så får han ha lite ensamtid med pappa. Skulle behöva handla idag också men vette tusan om jag orkar de. Har en hel del annat som är viktigare tycker jag. Just nu passar jag maskinerna så de ska gå undan med tvätten. Hoppas bara sköljmedlet räcker tills jag ska till affären. Ja vad händer annars då?! Moster Nikki´s kille har fyllt år *Grattis på han* .. Suck i skrivandets stund så kollar jag ut och de har börjat regna IGEN!! Vad är de för fel?! Just de barnen är ledig från dagis idag, jag tycker att klämm dagarna kan dom vara hemma och få lite längre helg. =)
Nu får jag kaffe besök så bäst jag avslutar =)
Tjingen

Snurriggt


    Publicerat: 2010-05-10| 22:36:27

Känner mig som värsta snurrigaste människan men de får man vara med 3 barn och ett hushåll, möten osv.. Orkar inte uppdatera allt som händer men de går frammåt med allt. Idag gjorde Ronja en vändning, hon rullade från mage till rygg =) Både hon och jag blev lika snopen. Hon är faktiskt bara 2 månader, rullar över, pratar, leeer. De finaste leende man kan få får man av henne när hon nyss vaknat. Hon blir alldeleds tills sig, smilar och sparkar med fötterna. Emil & Rasmus är helt underbara med henne och ska hela tiden hjälpa till. Mest gillar hon nog Emil som pratar med henne, för när hon hör hans röst vänder hon huvudet till där ljudet kommer ifrån. FAST han har faktiskt gett henne ett tjyv nyp, hon vart helt förskräckt stackaren. Emil blev likaså så jag tror inte de händer mera just nu men man ska aldrig säga aldrig.
Ni andra mammor som skriver blogg, känner ni er aldrig som ASKUNGEN?! de gör faktiskt jag. Jag har inte haft lust alls med dessa MÅSTEN som varit varje dag. Bara släppa allt och bara vara. Men de funkar faktiskt inte för mig. JAG MÅSTE ha ordning överallt annars mår jag dåligt för de också. =/
Nu på kvällen tog jag en lång promenad ner till A för att skriva ut lite saker, sen vidare hemmåt. De var faktiskt kallt ute nu ikväll. POWER WALK säger jag bara.. De är så ljuvligt att bara kasta i lurarna och gå så fort du kan och så långt du orkar. Gör de varje dag nu =)
Ialla fall så plockade jag nere, vikte tvätten som var klar, starta ny maskin, tog disken och greja. Plockade leksaker. Då har Emil en sån där musik spelare som pratar, ställde den i trappen så gick jag vidare in i vardagsrummet och tillbaka till trappen. Då spelar den "Ha en bra dag" hahha... Kunde inte göra annat än att skratta. Nej nu skrev jag av mig lite igen, ska faktiskt kolla runt bland bloggarna sen blir de ett varmt skönt bad och sen sova. Om jag ens orkar bada, skulle behöva för jag har sånna smärtor utan dess like. Citadonen hjälper inte alls längre =/
God natt folket... Sov gott

Full som en kastrull...


    Publicerat: 2010-05-09| 18:40:46

Jag kan med gott samvete säga att jag INTE var full som en kastrull på Gävle cruisingen igår. Jag drack 2 cider sen var de bra. Mamma var barnvakt till alla 3 trollen. Så Kenth & Jag var ute själva igår. Och jag vet hur snacket kommer gå. "Kim var full som en kastrull, vart var barnen osv". Men icke sa nicke de var jag inte. Jag ville åka ut för att träffa mina kompisar. Alltså dom man inte träffar så ofta och de gjorde jag. Goaste Bella träffa vi och snacka med. Finns ingen bättre som tar en för den man är. Sen träffa vi Jossi tossan Som VAR full som en kastrull fast jätte trevligt =) Träffade även E & JW på stan dom fick en varsin smrirre av mig. Åkte hem runt halv 2 tiden till mamma och tog med oss Ronja hem. Sen sov vi ganska sent idag faktiskt, hämtade de andra kidzen och hem och bara varit sedan dess. Åt pasta och baconsås idag till midda, helt underbart gott. Barnen är nybadade och klippta naglar. Och så ligger dom i sängen. Vilket betyder "mamma tid". Dock spenderas den vid datorn, ska ta en promenad kanske gymma lite mera =) Kanske uppdaterar om jag kommer på någe mera..
Puss & Kram

Snart helg


    Publicerat: 2010-05-06| 11:37:53

God morgon!!!

Snart var de helg igen, tycker att veckorna går så himla snabbt. Emil är hos mormos & umgås där. Så jag har bara Ronja & Rasmus hemma. Passar på att bära ner saker i förrådet och städar när Emil är borta. Så när han kommer hem har han städat rum och ny bäddat =)
Har precis städat rummen uppe och ska bege mig ner på nedervåningen. Har en gräsmatta som ska fixas också. Har börjat rensa överallt. Skulle behöva åka till återvinningen också. Hur mycket som helst finns de att göra. Man måste bara ta tjuren vid hornen.
Idag fyller Madelene år också *grattis grattis*..
Igår var vi till läkaren med Ronja ang hennes mage, kan inte göra så mycket åt de. Hon fick magdroppar som vi ska prova. Sen får vi se när hon har börjat äta lite mat. Men vi skulle inte ta bort mjölken från henne. Bara att fortsätta med de som hon äter nu och de funkar. Inatt var de inge roligt för Ronja, hon ville sova men kunde inte för hon spydde. Kanske magsjuka?! Till slut somnade stumpan efter att jag tvätta av henne och bädda rent i sängen igen. Jag har lust att göra något också men vet inte vad.. Suck... Nej nu ska jag fortsätta städa här hemma så de blir klart snart =)

Dagen idag...


    Publicerat: 2010-05-04| 20:47:44

Dagen idag har varit mycket bättre men inte helt okej, känner mig fortfarande tom och ledsen. Har fått en del gjort och fixat under dagen. Sen hämtade vi barnen på dagis, vidare hem bytte soffa med Sandy =) Båda är nöjda över vårat val. Sen blev de träning för hela slanten. Så nu känns de i benen =) Åt kycklingsallad och tonfisk idag och den middagen var ljuvlig kan jag lova. Börjar trappa ner på de mesta nu.
Sen kan jag ju berätta att jag är FÖÖÖÖÖRR SMAL för att få en gastricbypass. Läkaren ringde idag när jag var på affären. De var som ett jävla slag i ansiktet. Vart fan ska jag få tag i 40.000:- för att bekosta de själv liksom =( De gjorde mig väldigt ledsen och arg. Här har jag kämpat som en tok för INGENTING!!! Får ialla fall operara bort skinnet som hänger och man får väl vara nöjd över de. Tog en dusch när ja kom hem och nu blir de slappa på soffan..
Tjingen

Jag hatar!!


    Publicerat: 2010-05-03| 22:23:35

Jag hatar mig själv mera än pesten sig själv. Är så leds på att alla mina val biter mig i arslet direkt. Kan ingen annan ta över mitt liv och få ordning på det? Jag vet inte alls hur jag ska tänka/göra/bete mig. Läkarna säger att de beror på förlossningspsykosen. Men de känns som att de bara är mig de är fel på.
Jag har inte rätt utseende, jag är fet, jag är elak, bitchig och allmänt jävla vidrig!! De är så jag ser på mig själv. En gång i tiden kunde jag leva med de. Men de kan jag inte nu. Jag vill också vara fin, känna mig fin och uppskattad. DU säger nästan varje dag att jag är fin men jag litar inte på dej för jag vet hur jag själv ser ut. OM jag bara fick chansen att älska dig igen, som de var förr. VI emot världen, inget kunde skilja oss åt. Nu är de bara JAG JAG JAG... Jag vet de förlåt. Men jag gör de här för att jag försöker må bra, försöker vara alla till lags. Men inget jag gör duger. Kommer jag någonsin att få älska igen?! Älska mig själv...Jag kan inte säga vad jag tycker och känner, jag kan inte skriva vad jag tycker och känner, jag är så rädd att förstöra något mera. Jag sitter hellre tyst och mår dåligt själv, ibland rinner bägaren över tyvärr för mycket ibland. Nu måste jag göra något annat....


" Tårarna rinner och aldrig försvinner.... i´m your biggest fan and i follow you until you love me... Så länge vi har varandra löser sig allt "

Lugn dag ...


    Publicerat: 2010-05-03| 18:09:15

Idag har de varit en väldigt lugn dag faktiskt.. Så skönt att bara inte göra något. Åkte med barnen till dagis, handla sen hem. Gick en promenad till stan med Angelica & Sandy. Tog en kaffe sen hem igen. Linus & Kenth åkte och fiskade lite. Hämta barnen från dagis, var ute tills de var middag. Idag blev de flintastek och potatissallad *mums* Är såååå mätt nu att de inte finns ord. Barnen har jag precis gjort klar för sängen. Har starta alla maskiner och vikt lite tvätt. Snart är de dags att bege sig till gymmet igen =) Körde ett riktigt hårdpass med benen och rumpan igår. Och de kändes verkligen när man kom hem alltså. Får se vad jag kör idag men de blir nog armar, mage, vibb. DE är så himla skönt att jag får den där timmen själv och kör mitt gym pass. Allt fixar sig till slut =) Nej nu ska jag springa igenom de sista innan jag lämnar hemmets lugna vrå för skrikande musik i lurarna =) Tjingen

Som man bäddar får man ligga =)


    Publicerat: 2010-05-02| 15:45:30

Som man bäddar får man faktiskt ligga och jag ligger inget bra idag faktiskt. Skulle nog inte ha drukit så mycket som jag gjorde igår. Men de var ju några år sedan man var på fest humör. Jag har inte speciellt ont i huvudet men de känns som att porslinet ska få sig en omgång, har precis fått i mig en macka. Känner inte för något just nu. Allt blir bara värre och värre hur vi än pratar o försöker. VAD vill jag?! Om jag ändå visste de. När du är borta saknar jag dig, jag kommer alltid älska dig. Du fanns alltid här för mig. Men nu kanske de är dags att gå vidare. Inse att de aldrig kommer fungera mera. Jag vet faktiskt inte om jag orkar gå igenom de här igen. Och bara för att jag skriver mina tankar så betyder de tyvärr inte att jag och K ska göra slut eller så. Är ni så nyfikna så fråga istället för att spekulera och snacka bakom ryggen *vet att ni är bra på de *...
Tog en promenad till affären och de var inte speciellt roligt tycker jag. Allt folk som var där inne, fy fanken vad folk skygg jag blir så fort jag drukit =(
De var ganska mycket folk på 8-ball igår faktiskt. Men ingen som jag kände typ. Trodde Sandy skulle komma men hon kom inte när vi gick vid ett tiden. Vad jag hoppar emellan allt jag skriver men de orkar jag faktiskt inte fixa till =)
Har starta diskmaskinen och tvätten igen. Ska försöka gå med soporna och bära ner saker i förrådet. Önskar bara att den här baksmällan var över så man orkade mera. Jag som skrev att de inte blev någe bloggande men så sitter jag här ialla fall =) Sitter & lyssnar på Sara Löfgren och kan bara säga vilken stark & snygg tjej (jag är INTE bisexuell eller lesbisk) Gillar starka kvinnor som verkligen kan säga vad dom tycker och känner och de kan hon. Nej man kanske ska ta och fundera vad livet egentligen erbjuder en och leva livet. Mina barn är mitt allt. Nu ska jag ta grabbarna grus som spelar tv- spel och INTE kommer överrens då ena ska spela och den andra ska sno dosan. Vissa gånger sitter Rasmus och spelar från skithuset.. suck... Mina barn dom är lika knasiga som mor sin dom. Tjingelingen

Bakis


    Publicerat: 2010-05-02| 11:01:33

Idag blir de inget skrivet för jag är bakis som en dåre.. =(
No more drinks for me =)

Tiden går sakta


    Publicerat: 2010-05-01| 11:27:42

Tiden går fruktansvärt sakta tycker jag, men när vi väl sitter där och pratar rusar tiden förbi utan att vi ens är trött. Har inte kommit i säng förrän efter 00 tiden sedan "dess". Vi har mycket att prata om och diskuterar inget när barnen är vaken eller med oss. Vi får ta den tiden som finns tillsammans för att prata. Jag tror att de kommer något bra ut ur de här. Trots att jag är ledsen/deprimerad/ känner mig som en skit under skon. Så säger du hela tiden att de inte är så. Jag vågar inte lita på dig helt fullt ut och jag hoppas du förstår mig verkligen. Du säger att du gör de och jag hoppas de är sanningen. Älskar verkligen mina vänner som ställt upp och alltid ställer upp på mig och barnen!!
Idag är de Lördag den 1:a Maj liksom, vart är tiden? Emil blir 2 år nästa månad. Tiden bara springer ifrån mig. K åkte för att fiska så han drog när jag sov trodde jag. Han smög ut precis då vaknade alla 3 barnen =) Så jag ringde för att kolla och rätt hade jag. Dom vaknar så fort pappa drar. Så nu har vi varit ute i lekparken och nu blir de lunch. Korv med bröd ville Rasmus ha så de får han. Sen till middag blir de spagetti & köttfärssås. Imorgon SKA jag grilla faktiskt. Ska försöka hinna med ett grymt gym pass också. Har hur mycket som helst jag vill göra men de finns ju lite hinder när man har 3 barn ensam hemma =/
Har mycket saker som ska ner i förrådet och fixas där. Sen funderar jag på om man ska ha en loppis och sälja alla saker man har som man inte använder liksom. Ja så blir de nog ska du se =) Efter lunchen blir de en promenad för att lämna filmerna som jag hyrde förra veckan. Inga nya filmer blir de heller =) Ingen godis heller =) NU får de FAN vara nog med allt de där. Funderar på att ge upp snuset from måndag. Men jag vet nog att innerst inne så går de inte kanske inte en ide att försöka fixa de när man mår dåligt heller. Nu bråkar killarna om tv-spelet också. Snart kastar jag ut de!!!
Lunch var de ja ! Tjingen