Mycket snurrar som vanligt....


    Publicerat: 2011-05-03| 23:58:36

Kvälls posten!!

Skriver mitt i natten när de känns lite enklare att skriva och de blir inte ofta. En bloggerska ska jag då absolut inte bli. Men ska försöka att skriva när de faller på som de gör nu.
Rasmus & Emil sover hos mormor så jag & Ronja har myst ner oss i sängen. Hon får sova med mig inatt. Ledsen tjej över tänderna.
Sängarna är bäddade och vi kommer sova som prinsessor =)

Häromdagen var jag med en kompis till förlossningen och gissa om man fick värsta flasch back =) en underbar tid man spenderat där. Fast samtidigt såg jag den elake läkaren direkt när vi kom in. Jag skulle lätt göra om den matchen dock utan igångsättning. De gör jag aldrig mera om efter förlossningen med Ronja i v.35..

Dagarna flyter på som vanligt, jag är lite uttråkad av livet som de är just nu. Inget att göra mera än möten och göra de ena och de andra. Efter att ha varit till läkaren fick jag inse att jobba ska vi inte göra förrän proverna ser bättre ut..
De var som ett slag i ansiktet som vanligt. Jag inser inte själv att kroppen inte orkar. Jag gräver ner mig i små saker för att försöka se de ljusa i allt. Ibland tror jag att jag kan hjälpa alla andra, men de kan jag tyvärr inte. Jag måste slå tillbaka och fokusera på mig själv annars kommer de aldrig fungera.

Kollade nyss in i sängen på prinsessan och inser hur mycket jag verkligen älskar mina barn, dom är mitt allt nu och för alltid. Imorgon ska grabbarna hem och mysa med mamma =)

Just de krockade bilen idag också!!!
Eller jag krockade den inte, den stog parkerad vid ica och när jag kom ut var den krockad och den som kört på mig hade dragit från platsen! Så roligt var de. Imorgon blir de ringa försäkringsbolaget samt åka för att se när dom har tid att "fixa" bilen. Kosta vad de kosta vill. Den ska lagas!!! Och så illa är de inte som de låter, vänster sida ungefär 50 cm är de som ska fixas, samt nytt glas till lamporna, lite plåt och ny lack. Dock ska vi redan lacka båda sidor så de blir väl hel lackering på den =)
Nej nu ska jag bädda ner mig bredvid prinsessan och tänka på just dig... Saknar dig otroligt mycket just nu och önskar att du var här med oss dygnet runt. Inget kan mätas med barnens kärlek! Glöm aldrig de!!

Puss & God Natt


Kommentarer
Kommentera här!
Namn?

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?