Tårarna bara rinner....


    Publicerat: 2011-07-11| 18:19:15

Dom kom och köpte vagnen....

Jag lära gå in medans dom gick iväg med den. Sitter i vardagsrummet och ser hur dom lägger in den i deras bil. MIN vagn!! Fy fan alltså den var min länk mellan barnen. Skit barnsligt jag vet! Men om ni visste vad jag kämpat för denna vagn och vad jag har gjort med denna vagn så hade ni förstått mig.. Ingen enkel skilsmässa de här!!

Mycket i hjärnan....


    Publicerat: 2011-07-11| 17:09:10

Känner mig helt slut psykiskt... Massor av papper hit och samtal dit. Äntligen fått en vettig tid till Ronja på barn för hennes allergier. Så underbart att dom kunde ändra tiden och anpassa den efter mig. Har varit ute på vift hela dagen och bara njutit av solen.
Har varit och verkligen suktat efter en ny dator då ALLA säger att de bara är att kasta den gamle mannen i soporna. Får ut på försäkringen så de löser sig så småningom. Sen fick jag ett samtal... de kommer en tjej/dam som ville kolla på tvillingvagnen... Tårarna började komma, jag verkligen blev ledsnare än jag trodde. Tur att jag hade solbrillorna på mig =(
Så nu väntar jag bara in henne för att se om hon ens vill ha min vagn, med min otur så blir jag väl av med den också =( Orkar inte ens tänka på de faktiskt och har inte tagit fram den =D kanske ska säga att den är såld. Men varför ska jag ha den stå hela tiden? Emil vill ialla fall inte åka vagn och skriker rätt ut. Så jag får väl ta ett farväl av den kanske då?!
Nej ska man leta fram lite saker till den kanske? usch och bläääääääääääääääääää

Hur kan man?


    Publicerat: 2011-07-10| 09:16:27

God morgon!!

Jag kan inte förstå vissa föräldrar som inte prioriterar sina barn utan bara lever livet och gör saker dom tycker om. Barnen har inte bett att få bli född.
Barnens pappa har nu valt bort dom denna enda ledig helg på en månad för han tyckte att de var viktigare att åka & fiska än att ta med sig barnen till stranden eller något annat roligt. Men de är mig de är fel på som inte förstår att han vill göra något på sin enda lediga helg. Jag har bett idioten att flytta men inte ens de fattar han!
Han köper inte kläder till barnen, han köper inte blöjor och jag får ha tur om han ens är med och betalar maten barnen samt han äter. Jag har fått  nog av detta nu! Hur mycket ska man orka liksom? Jag är värd något mycket bättre. Och som vanligt kommer han skita i sina barn när han väl flyttar men de får jag ta då. Jag kan absolut inte bara hålla kvar vid något som trycker ner mig. Och jag vet att DU läser detta så inse för fan att du ska låta oss vara ifred. Lev du ditt liv så lever vi vårt!!

Ronja ville vila lite mera så jag passar på att göra nödvändiga saker. Ska nog bege oss till lekparken sen eller så tar vi och badar lite. Något måste vi göra denna soliga dag =) Känner mig trött och leds på livet. Men de är bara att gilla läget och göra de bästa av situationen =) Har precis lagt ut en ny annons på tvillingvagnen samt mobilen jag ska sälja. Får hoppas att någon hör av sig snart så man får in lite extra kulor. Nej nu ska jag försöka klä på herrarna som bara vill mysa i soffan =)
Ha en bra dag i solen och njut av tillvaron <3

ADHD....


    Publicerat: 2011-07-09| 21:02:43

God kväller!!!

Inne och kvälls suddar lite.. Låg i soffan och fick denna tanke som påminner mig varje dag. Mitt barn har ADHD diagnos och medicineras för de. Vi har relativt nyss fått medicinen och den ska ställas in efter hans behov. Vilket gör att vissa dagar är lite jobbigare än andra. Jag tycker de går relativt bra. Men sen har vi de som inte alls ser hans behov eller hans utveckling och tycker att han är ett "jobbigt" barn vilket medför att folk inte vill umgås med oss. Jag ser de ganska snabbt och försöker hela tiden skydda mitt barn från dessa människor som är rädd för ett barn med diagnos. Ett barn som har en egen vilja, ett eget sätt att vara på. Jag är absolut inte världens bästa mamma men jag försöker göra de så bra som möjligt för mitt barn!
Vi kommer börja skolan nu och jag har haft möte med skolan ang hans problematik och de kommer gå galant =)
Önskar att flera ville ge mitt barn en chans att visa vem han är. För de ni ser de jobbiga är inte han, de är hans sjukdom som ställer till de för han. Ett tankesätt vi har tillsammans är att när Rasmus frågar om en annan som har något handdikapp så förklarar jag de för han och han smutskastar inte dom för att dom sitter i rullstol eller dregglar. Han förstår att alla vi människor är olika. Tänk om bara vi vuxna hade samma tankesätt när de gäller ett barn med ADHD...

Nog om detta...
Vi var till Furuvik med en annan familj i torsdags och barnen hade de underbart, solbrända, åkte karuseller som tokar och kollade på djur samt ponny ridning =) Ronja sov inte alls mycket och Emil glömde helt bort sig. De var en heldag från morgon till sen eftermiddag =)
Idag har vi bara varit hemma och bada i vår pool samt ätit glass på McDonald´s. De uppskattades av barnen. Sen hem för att göra middag och barnen var så slut så dom somnade direkt. Jag håller på med tvätten som vanligt och ska försöka dammsuga av senare så de är gjort. Imorgon tror jag att vi ska bege oss ut till stranden med lite fika =) Ser ljust ut för de men allt kan hända. Ska sortera strumpor egentligen men jag fastnade här =)))
Bäst jag avslutar och fortsätter med de som ska göras =)

Mitt i natten....


    Publicerat: 2011-07-04| 00:45:09

Kan inte alls sova...

Har sovit bort huvudvärken men då kommer nästa värk. MENSVÄRK!! Och den är inte alls att leka med. Ibland önskar man att man inte alls var kvinna. Men de går ju över precis som allt annat. Har haft tvättstugan med de små trollen som ville vara med och fixa & dona. Sen blev de middag och den passade inte som vanligt. Jag ger fan upp de här med att försöka med nya saker för att de ska passa. Hur mycket negativt ska man behöva orka genomlida?
Min dator har gått sönder också =( Så jag ska ringa ang de imorgon så får vi se vad dom säger ang detta. Skapligt leds på att inget går som jag vill. Har lånat K´s dator nu så länge man nu får de. Vill gärna att min ska funka eller att jag har råd med en ny, men de får jag se mig om i stjärnorna just nu. Då jag har massor av annat att fixa med ekonomiskt =)
Imorgon ska de små trollen till dagis, Rasmus & jag ska ner till stan för att fixa lite saker. Sen blir de hem och städa samt leka med Play Doh som blev kanon med lite mera mjöl =)
Känns konstigt att sitta vaken helt ensam, men jag har fixa med mera tvätt, starta en diskmaskin samt plocka lite små saker. Önskar jag orkade ta resten nu men då kommer jag inte upp imorgon då sängen är förbannat skön =) Nej ska göra de sista och sen lägga mig i sängen för att rulla runt som en strandad val tills John Blund tillåter mig att sova igen.
Natti Natt

Play Doh!!


    Publicerat: 2011-07-03| 14:22:53

Vilken skit dag de är idag, känner inte för att göra ett jävla skit men har massa måsten. Tänkte passa på att göra play doh till barnen men de verkar som att jag misslyckats med även de. Inget funkar för mig alls denna vecka. Varför gör jag fel hela tiden?!
Ska ha tvättis nu också vilket verkligen behövs. Då alla täcken och kuddar ska tvättas, ska bära undan spjälsängen också. Som sagt en massa saker att göra. Sen har hårddisken gått sönder på min dator IGEN vilket känns så där lagomt roligt. Ska ringa ang den på måndag och se vad dom säger om de denna gång. Var ju inte längesedan jag bytte liksom ?! Annars blir de att köpa en ny, stationär. Den dagen man har råd med de vill säga. Nej ska dra med mig 3 barn som inte alls vill med mamman idag till tvättis...
Tjingen