Städa


    Publicerat: 2009-10-30| 12:27:18

Idag började vi dagen med att städa och plocka typ överallt. Men tänker faktiskt ta en pause mitt i allt för att bege mig till IKEA. Lär köpa hem gardinstänger samt lite annat plock. Har precis skurat av nere och dammsugit överallt. Torkat golven & bytt gardiner där nere. Så ikväll hade ja tänkt försöka klura ut hur fanken man syr med den nya sy maskinen. För då ska jag klippa söder gardinerna samt fålla dom så är de bra sen. Kanske ska försöka mig på att laga byxor också. Lina kan ju de där så ja tror ja sätter henne vid en istället =P
Rasmus är lite seg och hängig idag. Emil har feber och har knappt sovit hemma hos mamma så ja hoppas han kommer hem snart min lilla fis. Ikväll blir de bara mysa och koppla av. Eller Kenth ska fixa lite små saker åt mig som att sätta upp lampor osv. Men de tar inte speciellt lång tid ialla fall. Nu kanske man ska försöka hinna duscha inann man ska iväg för att handla. Funderar vad man ska göra för mat?! De får ja tänka vidare på.
Tjigeling

Slut i kroppen!


    Publicerat: 2009-10-29| 21:58:53

Jag är fruktansvärt slut i kroppen idag. Alltså har knappt stått på benen och spytt till och från mest hela dagen. De känns som att jag är åksjuk hela tiden i magen. Hoppas de går över snart så ja slipper vara så snurrig. Idag kom korten på Emil också =)) Sötnosen våran. Hoppas Rasmus kort kommer på måndag. Emil var hemma och sjuk idag så han stannade kvar hemma hos mamma tills imorgon. De lutar åt att Rasmus får vara ledig från dagis imorgon och vi ska bara ha en mamma & Rasmus dag. Han var så fruktansvärt go nu på kvällen min söta lilla bebis. Snart blir han 4 år oxå. Känner mig väldigt sentimental idag. Nu blir de film och vila för de behöver vi i den här familjen. Lina ligger på soffan och somnar nog när som helst. haha... Ska göra henne sällskap tror ja i änden av hennes fötter =)

Natti Natt

Lussekatter!!


    Publicerat: 2009-10-27| 18:21:44

Nu ska jag faktiskt bege mig till affären för att köpa lite saffran. Jag MÅSTE bara göra lussekatter nu. De är ju så fruktansvärt gott och nu ska de göras. Har rensat baksidan och fixat där. Plockat tvätten och donat mest hela dagen. Orkar inte speciellt mycket. Men tänkte ändå att ja fixar en deg så får jag städa av köksgolvet sen...
Bakning here i come!!

Nya tag


    Publicerat: 2009-10-27| 13:05:16

God middag!!

Har precis kommit hem från möte inne i Gävle. De gick faktiskt hur bra som helst. Trots att ja hade ångest så hela magen höll på att spricka sönder på mig. Men de löste sig till de bästa. Och jag tackar gudarna för att Lina skjutsade mig till dagis samt till resecentrum så jag kom i tid. Lina är verkligen en klippa och en underbar vän!! Älskar henne över allt & jag hoppas du tar åt dig av de. Sen var jag med mamma så nu har hon också köpt en ny bil =)))
Barnen kommer bli så förbannat glad för mamma ska hämta dom i den nästa vecka. Vilket betyder att jag får en ledig dag själv. Nej nu ska jag städa lite.. Tjingeling

Mitt val!!


    Publicerat: 2009-10-26| 18:03:38

Jag har inte orkat blogga pga av MÅNGA orsaker!!

 
Vi hade besökt från Gotland vilket var trevligt med också kämpigt då barnen hela tiden bråkade/tjaffsade. Ena var sjuk och andra sur och grinig. Lina gjorde de bra för mig hela helgen trots att ja inte mår så bra. Tänker inte skriva så mycket mera om de faktiskt. Har bestämt mig för att inte berätta om mitt val ännu då de kommer en jobbig period om detta för alla parter. Men de är MITT VAL & MITT LIV. Mår inge vidare idag heller så jag lämnar bloggen för denna gång. Får se när lusten har funnits sig till rätta igen..

Lever ialla fall!!


    Publicerat: 2009-10-25| 15:04:10

Jag lever men orkar faktiskt inte uppdatera bloggen just nu. Tänkte bara skriva så att ni vet att de kommer inlägg när de finns tid/ord. Mår inge vidare just nu, huvudet jobbar i 190 och hjärnan på 1km/timme.

Försöker!!


    Publicerat: 2009-10-20| 19:48:39

Jag försöker svara på alla kommentarer samt publicera dom. Ibland står de när ja godkänt dom att dom inte är godkända vilket ja får klicka igen men då är dom redan där. Hur konstigt som helst är de faktiskt. Så Nej jag tar inte bara vilka som helst kommentarer utan försöker publicera alla.
Är bara inne en snabbis för att uppdatera sen är de städning som gäller för min del. Orkar inte ha de som vi har de hemma. Imorgon kommer de folk från Gotland och då blir de fullt hus igen här hemma. Lilla ottisen & Dennizz. Rasmus längtar ihjäl sig och frågar hela tiden vem var den där Denniz. Kommer bli spännande och givande vecka. Ska försöka hinna vaccinera mig imorgon också för ja hann faktiskt inte de idag. Syrran var hit för att fixa håret sitt sen var tiden slut. Mötet med Fk & kriminalvården gick kanon. Så de var min dag de..
Tjingeling på en stund

Gravid NÄEHEEE!!


    Publicerat: 2009-10-19| 21:28:54

Nu börjas de igen med dessa graviditets hormoner!!

Sitter & är skit sugen på lussekatter, en riktigt julskinke smörgås.. Ni vet den där första mackan som bara smälter i munnen. Var bara tvungen att köpa julmust idag. När ja köpte den då tänkte jag på Hanna. När hon väntade sitt barn var de julmust för hela slanten och dom hittade ingen inne i Gävle så ja erbjöd mig att åka med en till dom =)))
Nu kommer jag säkert få en nojja till, har redan en massa frukt nojjor. Tur att man rör sig lite mera än vanligt. Ska fan börja seriöst med träningen, ska lura med mig Lina. Då kanske de blir roligare för både henne och mej. Nej nu ska jag fortsätta tråna efter mina lussekatter & se grannfejden..

Natti Natt

Surtant!!


    Publicerat: 2009-10-19| 10:20:44

Jag känner mig verkligen som en surtant idag och reagerar på de minsta lilla.. *hormoner AB* Åkte med barnen till dagis och tog upp de där med ritandet över hela Rasmus underliv. Tydligen ska JAG som mamma ta de. Fick sådant svar att jag blev så jävla förbannad och försöker få till hur VI som föräldrar ska få stopp på sånna här saker. För de jag fick till svar var att "Ja men vi har tagit bort pennorna och Barnen får inte leka doktorslekar längre".. VAD DÅ doktorslekar?! Jag har ALDRIG fått höra något om några doktors lekar OCH varför togs inte detta upp på föräldrar mötet vi hade förra veckan?! Jag blir så jävla förbannad så de finns inte ord alltså. Jag tycker att vi som föräldrar har rätt att veta om de försigår saker som inte är okej bland barn. Och att vi föräldrar också måste få en chans till att reagera och samarbeta med dagis fröknarna. Men de är väl bara min tanke som kommer upp. Har ialla fall ringt föreståndaren nu som jag ska ha en diskussion ang detta. För de får inte förekomma i min värld att man ska lämna sitt barn på en barnomsorg och sedan hämta barnet där de har förekommit "lekar" som inte barn ska leka. Visst allt kan hända och vi kanske inte kan vara där 100% men vet man ett problem lär man ju faktiskt ta itu med de också.
Nej nu ska jag ta mig en promenad för att sedan ha möte som vanligt...
Tjingeling

Ps: Tack Mica min underbara vän, önskar dig detsamma.. Elisabet jag skriver de jag vill i min blogg och behöver inte ha en sarkastisk kommentar ang detta. Jag står för de jag säger och skriver endast de JAG vill skriva!! Lägg ner dina påhopp hela tiden. Du är inte bättre än alla andra!

Söndag


    Publicerat: 2009-10-18| 12:29:20

Denna helg slut också!!

Snacka om att helgerna går fort nu för tiden, snart är de Jul redan. Tyckte de nyss var sommar och skönt. Har försökt plocka och städa hela förmiddagen men de är inte så lätt när Emil inte alls vill vila. Då är de bara att fokusera på han. Jätte trött men total vägrar att sova. Man kan ju missa något som händer. De känns som att jag börjar bli sjuk igen också =/
Förstår inte folk som kan gå hem till andra trots att dom är sjuk liksom. Har dom inget vett innanför pannan att man definitivt inte går hem till en familj om man är krasslig?! Jaja får se hur de utvecklar sig. Ialla fall så på tisdag har man fullt upp, ska på möte efter möte sen är de vaccin emot svininfluensan första sprutan. Den andra ska man tydligen ta månaden efter. Och jag tänker faktiskt vaccinera mig oavsett vad alla andra säger. Skulle vilja göra så mycket i lägenheten också men de går inte när man har en idiot till karl som inte fattar någe utan bara ska tjaffsa om små saker. Måste börja prioritera hur JAG vill ha de och så ska de bli också. De slutar väl med att jag står med allt som vanligt själv. Fick han efter en del suckande att laga dammsugaren åt mig. Bara en sån sak liksom. Och JA jag gnäller på den ja lever med. Och ett förhållande är inte en dans på rosor. Den som försöker inbilla mig de har de förbannat dåligt kan ja lova.
Just de ska till mamma senare så Emil får klippa sig IGEN. Fotografen kommer ju på torsdag, vilket inte alls känns roligt. Rasmus har ett stort blå märke mitt emellan ögonen för någe han gjort på dagis. Och Emil ser ut som ett yrväder med sitt lockiga hår som växer värre än ogräs. De kommer bli fina kort ialla fall för de är ju mina kids... Nej ska man försöka städa vidare eller bara skita i allt?!
Tjingeling

Nya Gardiner


    Publicerat: 2009-10-17| 16:36:55

var i väg till Owe´s idag och fick med mig nya gardiner hem igen. Väldigt fina faktiskt, men kanske inte riktigt min smak. Jag har fått för mig att jag ska blanda in lite färg i min vardag. Har tidigare bara haft de klassiska svart/vit/beige. Men nu fick de faktiskt bli lite röda inslag i gardinerna. Har även köpt ett dusch draperi för en liten penning. Så nu kommer de bli svart/vit i badrummet med en väldigt färglik matta. Allt för att försöka bryta mitt mönster med bara svart. Nu var de mycket färg snack men men.
Sen åkte vi till dollar för att kolla på deras jul gardiner, vilka fina de finns alltså. Man vill redan göra jul. Sätta upp massa tomtar & ljus överallt. Ser verkligen fram emot när lussekatterna kommer. Känner nästan smaken i munnen redan *S*
Ska försöka ställa tillbaka min dator idag och bädda rent i våran säng. De finns hur mycket som helst att göra men de får ta sin lilla tid. Jag har varken bråttom eller ska med tåget. Kenth håller på att göra kebab gratäng nu och till de blir de grönsaker. Kanske ska göra chocklad pudding med grädde senare. Har varit sugen på de i flera dagar.. Nej nu ska jag ta tvätten och plocka disk. Just de skölja ur håret som ja har färgat kanske man ska göra också =))
Tjingeling

Mycket att stå i


    Publicerat: 2009-10-17| 10:52:41

Jag har haft så fruktansvärt mycket att stå i så bloggen har faktiskt blivit lite undanlagd eller vad man ska säga. Igår blev alla golven klar och självklart så var de sista golvet spännande att se vad Kenth hade valt, då vart ja lite sur för de golvet hade passat bättre nere. Men nu är de snyggt och rent ialla fall & jag trivs verkligen över hur de blev. Igår var jag Lina & barnen till IKEA och köpte lamporna som jag ville ha. Plockade ordning när vi kom hem och idag bestämde vi oss för att kolla på gardiner.
Jag var väldigt förbannad igår när vi kom hem och hade lagt barnen. Dagis hade berättat att Rasmus med flera kompisar på dagis hade "tatuera" sig över hela kroppen med pennor. Alltså ritat på sig med tusch pennor. Klär av Rasmus och inser att han har ritat över sina "underdelar" på kroppen. Alltså hela rumpan inklusive in en bit i rumpan hade han ritat och underlivet var de ritat över också. Hur fan kan de gå till?! De är en verkligen fråga för mig. Så på måndag blir de en diskussion med dagis ang detta. Rasmus sa att de var en flicka med också då fick de mig att fundera hur ser hon ut då?!
Har plockar lite på morgonen eftersom jag fick sovmorgon så var jag utvilad. Så nu är de bara tvätten kvar att fixa med. Sen ska vi handla också om vi hinner de. Kanske dags att sätta fart på ekorr hjulet..
Tjingeling

Imorgon


    Publicerat: 2009-10-15| 22:04:07

Imorgon ska ja försöka lura med mig någon till IKEA... Jag MÅSTE bara få tag i den där lampan som ja köpte i köket, för nu ska ja ha likadana i vardagsrummet samt en mindre där med. De kommer bli så fint. Ska även kolla nya gardiner på Owe´s där de finns riktigt fina paneler. De kommer bli kanon fint, ska även knäppa kort ja lovar. Har hittat kameran nu samt kabeln. Men då har jag inget golv där min dator ska stå istället. Så typiskt mig alltså. Men lite bilder ska ja allt bjuda på. Lina sitter med hårfärg i håret nu och sen blir de min tur. Lite förnyelse för en liten slant. De är vi värda efter dagens slit med allt. Nej nu ska jag göra någe annat innan ni blir för uttråkade..
Puss & Hej

Klart?


    Publicerat: 2009-10-15| 13:13:40

Nu är de nästan klart med golven bara uppe kvar som tydligen ska torka tills imorgon och då ska han lägga golv där. Så 3 dagar har de tagit med bara att lägga golv och fixat. Och jag tackar gud för de vänner man har som ställt upp med att flytta runt alla möbler i lägenheten till och från. Jag & Lina satt och snacka i natt & kom på att vi ville möblera om i vardagsrummet och snacka om bra de blev =))
Fast nu blev jag faktiskt ÄNNU sugnare på nya gardiner till vardagsrummet. Skulle bli helt underbart bara man hittar "rätt" gardiner. Satt på jotex hemsida och klickade vidare med gardiner de är så mycket jag vill ha. Köpte ju en lampa till köket häromdagen, en större med fot på IKEA. Nu funderar jag om jag inte ska ha en sådan i vardagsrummet också =/
Inte lätt med de här ja håller på med. Men jag tror att de blir bra när jag e klar med allt. Nej nu ska jag vara lite social med de som är här och fixa lite mera tror ja =))
Bye Bye for now

SUCK!!


    Publicerat: 2009-10-14| 18:35:34

Ja jag skulle ju faktiskt uppdatera bloggen men har varken tid eller ork till de. Dom håller på att fixa med min lägenhet & lägger golv. Blev precis klar med köket idag och jag är verkligen super nöjd trots att de är Kenth som valt golvet. Får se hur vardagsrummet blir imorgon, då ska dom även göra hallen uppe. Så de blir en tidig morgon för både mig och barnen. Förstår inte hur man orkar hålla på egentligen. Tappade all ork idag när de ser ut som ett helvete med saker ÖVERALLT. När fan ska ja få komma i ordning egentligen? Ska ringa ang tapeterna imorgon för de skulle inte förvåna mig om dom får för sig att komma nästa vecka. Då vi får främmande av Kenth´s foster föräldrar från Gotland. Lizze & kidsen kommer också =)
Då blir de fullt hus från Onsdag till Söndag. Jag vet en som ser fram emot att dom kommer. Rasmus kommer bli överlycklig av att Denniz kommer. Nej nu ska jag vara social med Lina, Sandy, Hoffe & Kenth. Vi ska hyra film senare och bara jäsa i soffan som vanligt... =))
Tjingeling

Uppdaterar imorrn


    Publicerat: 2009-10-11| 22:56:22

Är för trött för att uppdatera vad som hänt. Orkar bara inte med att skriva just nu. Ska ta reda på tvätten sen blir de sängen. Imorrn är de dagis och massa på schemat. Om jag har tur kommer L hit så vi ska iväg för att träna.
Nu natti natt

Lördag...


    Publicerat: 2009-10-10| 23:23:00

Svar på kommentarer: Ja Hanna har jag ju redan svarat både på hennes blogg och här. Elisabeth ja alla har rätt att säga vad dom tycker osv. Vi var också 5 barn hemma så jag vet vad jag snackar om. Du verkar ha tagit åt dig av min blogg eftersom du skrivit 2 kommentarer med 1 minuts mellan rum. Jag vet inte vilken tå jag klampat på men har du något du vill säga kan du säga de rätt ut!

Idag är de Lördag och dagen har varit givande. Var till loppisen men de fanns absolut inget som ja fastnade för alls. Dom skänkte hela sin kassa till världens barn tror ja de var. Men tyvärr så kan ja inte bara köpa saker för den skullen. Så vi skänker en slant till kyrkan ialla fall denna månad som alltid. Var till IKEA och köpte mig en byrå till Emil´s rum samt en fönsterlampa till köket. Nu vill jag bara ha dom där perfekta gardinerna som jag inte verkar hitta. Letar överallt men inget duger åt mig. Bytte gardiner igår kväll och fixade med köket men ja är ialla fall inte nöjd =/
Sen åkte vi till mamma för att se katt bebisarna, o jisses så söta dom var. Emil & Rasmus klappade dom jätte fint & var nyfikna. Sen blev Rasmus kvar hos mormor tills imorgon. De var ett tag sedan han var där så vi diskuterade de faktiskt inte speciellt som vi brukar göra då de är helg ska barnen vara hemma tycker jag. Vidare hemmåt & gjorde mat, spagetti & köttfärssås. De var kalas gott faktiskt, sen blev de en Johan Falk film. Älskar verkligen dom filmerna så ja ska nog köpa alla dom så man har en regnig dag. Ska invänta den sista maskinen tvätt sen blir de sängen. Mår lite bättre men hostan är inte över ÄN. Dock har den gett med sig väldigt mycket. Nej nu ska ja inte svamla i natt mössan mera...
Natti Natt

Tack!


    Publicerat: 2009-10-09| 12:00:18

Tack Hanna för din kommentar!!

De är säkert flera som läst mitt inlägg men inte vågat eller vill lämna en kommentar. Må de så vara. Jag tvingar INGEN att skriva en kommentar eller tycka något om de jag skriver. Kan säga så här inte för att vara elak eller avundsjuk eller att du ska ta de på fel sätt Hanna. Men du har och är väldigt bortskämd liten tös. Har alltid varit och kommer alltid vara. Hon har haft de skit bra under sin uppväxt de vi/jag sett av den ialla fall. Hon var den där tuffa bruden i skolan i adidas/fila kläder som alltid hade pengar som alltid kunde gå på stan osv. De störde inte henne speciellt då vad jag vet att jag inte hade pengar eller utseende. Huvudsaken man var ärlig och inte snackade skit för då blev hon tokig. Så för mig stärkte de mig verkligen med hennes kommentar de kan jag säga er. Och jag har faktiskt ett jobb, är anställd på 75% och jobbar de andra 25% som personligassistent. MEN har inte jobbat sedan jag blev fri från mitt drog/alkoholmissbruk. Jobbade innan jag fick Rasmus & då jobbade jag 24/7. Träffade typ bara Kenth i dörren, sov på jobbet och hade inget liv. Vilket fick mig att inse att jag var tvungen att ta hand om mig själv. Nu har jag varit sjukskriven sedan 2005 och kommer vara de fram tills de att jag mår bättre samt får den hjälp jag behöver. Träffar min kurator 2 gånger i månaden just nu då jag har en massa andra möten som jag måste gå på varje månad också. Så tro för fasen inte att jag sitter hemma och får socialbidrag och lever på staten. Eftersom jag inte är sjukskriven på 100% så går jag självklart ut och jobbar om de krisar sig på jobbet. Och sen har vi faktiskt råd att jag förlorar 2000:-/månad av att gå hemma. Tyvärr är de så men jag försöker jobba och hälsar ofta på jobbet för att visa att jag lever och att dom kan ringa mig om de krisar sig. Så vad ni tror ni vet om mig eller min familj de kanske inte ens stämmer. Vill ni veta saker om mitt liv så fråga mig. Jag döljer faktiskt inget för den som frågar. Nu låter de som att jag försöker försvara mig genom bloggen men så är inte fallet. Jag vill bara inte att DU ska snacka en massa skit bakom min rygg istället för att fråga mig rätt ut hur de ligger till.
Är hemma med sjuka barn idag, har sprungit uppe hela natten med båda barnen samt har ja feber och hosta till tusen själv. Hoppas verkligen Kenth får sluta när han ska idag så jag kan få vila lite mot kvällen. Emil ligger i sängen och jag har tagit reda på tvätten och ska fortsätta plocka medans jag står på benen. Men nu ska jag mysa med Rasmus, kanske se en film och bädda ner oss i soffan..
Tjingeling!

Vem är du?


    Publicerat: 2009-10-08| 23:19:01

Vem är du som har rätt att bestämma vad jag eller andra ska tycka?
Vem är du som har rätten att bestämma om ett barn ska bli fött eller inte?
Ja de kan man verkligen fråga sig vem du är?! Du är ingen jävla gud eller världens bästa barn själv ska jag säga dig. Jag anser inte att DU har den rätten över mig att tro att du kan trycka ner andra för att försöka må bra själv. Nej fy fan för skvaller kärringar och besservissar (stavas?)
Är så fruktansvärt leds på dessa "små mammor" som tror att dom är bättre än en själv och de enda dom kan göra är att skryta om vad dom köpt till barnen eller vad dom gjort till barnen. Ni har aldrig tänkt så långt att t.e.x köper man begagnade saker hos t.e.x. röda korset eller kyrkans egna loppisar så kan de rädda en hel familjs jul. Ni har aldrig ens haft en sån tanke för ni tror att ni är bättre än de som inga pengar har. Läste en blogg där de stog att man ska skaffa fast jobb osv vidare innan man skaffar barn etc. Så stog de att barnen far illa pga av föräldrarnas ekonomi. Jag har själv växt upp med en väldigt snål ekonomi, vi är inte världens rikaste. Och vi har ALLTID fått de vi behövt vare sig de varit märkes kläder/loppis kläder. Vi har ALLTID fått de vi behövt/velat ha innan våran mamma´s behov gått före. Och hela skolgången gick jag så gott som alltid i märkeskläder. Snacka inte om skit ni inte ens kan tänka er leva i. En dag kommer ni inse att de finns röt ägg till barn även hos de "finaste" föräldrarna. Life is a bitch anyway!
Ja de var vad jag ville lätta mitt hjärta med idag. De har gnagt i mig hela dagen och inte bara mig utan även min kompis som jag diskuterade detta med. Så nu säger jag god natt och tar med mig den besvärliga hostan..
Natti Natt

Fortfarande


    Publicerat: 2009-10-07| 03:00:07

God Nattens!!

Är fortfarande sjuk och hela familjen får lida för de. Hostar som en idiot varje kväll/natt. De fanns ingen tid till HC men ska fan ringa dit imorgon bitti igen. Nu har jag ledsnat på skiten totalt. Emil börjar bli sjuk han också tror jag =/
Har mest legat i soffan /sängen de dagar ja inte skrivit och jisses så ja saknar bloggen att ventilera mina tankar osv. Kanske blir lite glest med inlägg men ska försöka skriva nån rad ialla fall. Har mitt i allt tok tagit hål i läppen igen =) blev faktiskt jätte bra som ja hade förväntat mig. Imorgon ska ja försöka ta mig till sans att färga håret om ja orkar. Sitter uppe med en jätte trött bebis i famnen nu. Han mår nog inge bra och får stanna hemma från dagis imorgon.. Nej ska lägga mig i sängen nu och se om man får sova lite ialla fall...
Puss & Go Natt

Orkar verkligen inte... PAUSE


    Publicerat: 2009-10-03| 19:27:15

Tyvärr tänker jag ta en lite blogg pause nu!

Jag är alldeleds för sjuk för att orka med barn/hem/städa/göra mat osv och sedan blogga. Återkommer när jag har blivit frisk för de är de enda jag vill just nu. Hatar verkligen att vara sjuk och inte räcka till för min familj. Har precis fått i mig lite mat men mår inge vidare för de. Har tvätta 2 maskiner tvätt och plockat ordning i Emil´s rum. Mera orkar jag faktiskt inte med just nu... så vi hörs när jag är bättre...
Tjingeling babes

SJUK!!


    Publicerat: 2009-10-03| 04:59:32

Sitter här mitt i natten skit sjuk & tycker synd om mej själv. Har ingen lust alls att sova eller ens försöka sova. Vaknade av Emil som skriker rätt ut & ni ska inte tro att Kenth kliver upp trots att de känns som att ja ligger för döden! Lämnade in redan igår vid 21 tiden, då orkade jag inge mera. Helt slut i både kropp & själ. Vilket jag ska ringa vårdcentralen idag, måste fan få pencilin nu. Hostar & slemmar vilket resulterar i spyor. Annars så lär ja fan bara berätta vad som hänt. Vi lämnade in Saaben för reparation på bilfirman i torsdags och igår skulle vi hämta den. Då är de någon JÄVLA IDIOT JÄVEL som har backat in i våran bil så skärm/blinkers samt front kjolen är trasig. Tar upp detta med firman. Då har INTE dom en försäkring som täcker detta då bilen anses parkerad. Efter lite tjaffs så kommer de fram att en dam varit in till bilfirman och berättat att HON kört in i en bil MEN DE BLEV INGA SKADOR!! Vafan är folk så jävla blinda nu för tiden?! Ialla fall så fanns de ett vittne en gubbe som sett de hela samt vilka skador de blivit på vår bil. Så på måndag är de bara för damen att fint slanta upp de 25000:- de kommer kosta för oss att få bilen lackat, ut knackad skärm,nya blinkers och nytt lyse. Så kan de gå serru. Annars blir de en polisanmälan och då blir de ju smitning eftersom denne inte kontaktat oss ang påkörningen. Så rolig dag fick vi igår!! Nej undrar om man ska städa lite?! Passa på medans alla sover. Ja de gör jag faktiskt, ska sortera lite kläder och starta en ny maskin osv...
Tjingeling