En låååång dag.


    Publicerat: 2009-06-15| 23:33:16

Det har verkligen varit en lång dag hemma idag...
Vi skulle har varit in till M & E men de slutade i katastrof mellan mig & Kenth. Jag blir så jävla ledsen när han sviker barnen. Hellre gör annat än att umgås med dom liksom. Vafan ja e med barnen 24/7 och vad gör han?! Han går till jobbet och har sitt liv där. Han träffar andra människor, så när han har quality time hemma i sandviken tycker ja han kan komma hem till oss och äta lunch med oss. Men nej de tycker han e viktigare att äta lunch ute!! Ja jag skiter i om du läser de här Kenth och kommentera de gärna!!
Alltså ja har barnen 24/7 gör ALDRIG något ensam, enda tiden jag har för mig själv är när barnen sover. Ska jag göra mitt roliga då eller?! Jag sitter och spelar www.blip.se när de finns tid för de. Jag kopplar av då!! Men visst fan vill jag göra roliga saker också. Men så är ju mina barn värd allt de där som jag valde bort då jag skaffade barnen! That´s life mom..
Orkar inte skriva om allt de tråkiga, jag känner mig inlåst och bortglömd så är de.
Ialla fall så ska jag försöka börja på öppenvården och vara där varje dag så jag kanske kan få må bättre. Så här dåligt har jag nog ALDRIG mått i hela mitt liv. Så de är steg 1 för mig. Sen lär jag ta itu med lite jobbigare saker men de får tiden utvisa faktiskt. Jag orkar inte tänka på de nu mera än jag gör.
Har städat av köket nu på kvällen och gått med soporna. Imorgon får vi hoppas att någon har en liten tvätt tid över åt mig. Jag måste verkligen skaffa mig en egen maskin nu vare sig den är begagnad eller ny de skiter ja i. Huvudsaken jag kan tvätta rent kläderna.. Nu ska jag kolla på blocket lite sen sova. Imorgon ska Emil stackaren få sin 1-års spruta också =/
God Natt

Kommentarer
Kommentera här!
Namn?

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Komma ihåg dig?